header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Geautomatiseerde material handling-markt bereikt USD 87,4 miljard, bij een CAGR van 10,2% in 2030 | KION Group AG, Toyota Industries Corporation, Honeywell Intelligrated

Apr 18, 2023 1:28 PM ET

De geautomatiseerde material handling-markt verwijst naar het gebruik van geavanceerde technologieën en geautomatiseerde systemen voor het verplaatsen, opslaan, controleren en beschermen van materialen, producten en goederen in een productie-, magazijn- of distributieomgeving. De markt omvat een breed scala aan oplossingen zoals transportbanden, robots, geautomatiseerde opslag- en ophaalsystemen (AS/RS), automatisch geleide voertuigen (AGV’s) en software- en besturingssystemen.

De wereldwijde markt voor geautomatiseerde material handling zal naar verwachting groeien van USD 31,4 miljard in 2020 tot USD 87,4 miljard in 2030, bij een CAGR van 10,2% tijdens de prognoseperiode. Het rapport benadrukt ook de regio Azië-Pacific als de snelst groeiende markt, aangedreven door de groei van de productie- en logistieke industrie in landen als China en India.

Belangrijkste spelers

Belangrijke spelers in de geautomatiseerde material handling markt zijn onder andere.

  • Daifuku Co, Ltd
  • KION Groep AG
  • Toyota Industries Corporation
  • Honeywell vernomen:
  • Murata Machines, Ltd
  • KNAPP AG, onder andere. Top van vorm

Download pdf-voorbeeld van geautomatiseerde material handling-markt @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1029

Regionale analyse

De geautomatiseerde material handling-markt kan op regionale basis worden geanalyseerd, rekening houdend met factoren zoals marktomvang, groeisnelheid en trends. Hier is een korte regionale analyse van de markt:

Noord-Amerika: De Noord-Amerikaanse markt voor geautomatiseerde material handling is een van de grootste ter wereld. De regio is de thuisbasis van verschillende grote spelers op de markt en heeft een gevestigde productie- en logistieke industrie. De toenemende adoptie van e-commerce en omni-channel retailing stimuleert ook de groei van de markt in de regio.

Europa: Europa is een andere belangrijke markt voor geautomatiseerde material handling-systemen. De regio heeft een sterk ontwikkelde logistieke en transportsector, met verschillende bedrijven die geavanceerde technologieën gebruiken om hun activiteiten te stroomlijnen. De toenemende focus op duurzaamheid en energie-efficiëntie stimuleert ook de vraag naar geautomatiseerde material handling-oplossingen in de regio.

Azië-Pacific: De regio Azië-Pacific is de snelst groeiende markt voor geautomatiseerde material handling-systemen. De regio heeft een grote bevolking en een snel groeiende maakindustrie, met landen als China, India en Japan die de groei van de markt stimuleren. De toenemende adoptie van Industry 4.0 en het Internet of Things (IoT) technologieën draagt ook bij aan de groei van de markt in de regio.

Latijns-Amerika: De Latijns-Amerikaanse markt voor geautomatiseerde material handling is relatief klein, maar zal naar verwachting de komende jaren in een aanzienlijk tempo groeien. De toenemende vraag naar automatisering in industrieën zoals voedingsmiddelen en dranken, farmaceutica en detailhandel stimuleert de groei van de markt in de regio.

Krijg volledige rapportdetails van de geautomatiseerde material handling-markt @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/automated-material-handling-market-1029

Midden-Oosten en Afrika: De markt voor geautomatiseerde material handling in het Midden-Oosten en Afrika is ook relatief klein, maar zal naar verwachting de komende jaren in een gematigd tempo groeien. De regio heeft een groeiende maakindustrie en toenemende investeringen in infrastructuurontwikkeling, wat de vraag naar geautomatiseerde material handling-oplossingen stimuleert.

Marktsegmentatie

De geautomatiseerde material handling-markt kan worden gesegmenteerd op basis van verschillende factoren, zoals producttype, systeemtype, toepassing, branche en regio. Hier is een kort overzicht van elke segmentatie:

Per producttype: De markt kan worden gesegmenteerd in transportbanden, geautomatiseerde opslag- en ophaalsystemen (AS/RS), automatisch geleide voertuigen (AGV’s), robots en software- en besturingssystemen.

Per systeemtype: De markt kan worden gesegmenteerd in material handling-systemen voor eenheidsbelasting en bulkladingmateriaalbehandelingssystemen.

Per toepassing: De markt kan worden gesegmenteerd in assemblage, verpakking, transport, distributie, opslag en afvalverwerking.

Per branche verticaal: De markt kan worden gesegmenteerd in automotive, gezondheidszorg, e-commerce, detailhandel, voedsel en drank, logistiek en transport, en anderen.

Consulteer Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/1029

Per regio: De markt kan worden gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-OostenOost & Afrika.

De segmentatie van de markt helpt bij het begrijpen van de marktdynamiek, het identificeren van groeimogelijkheden en het ontwikkelen van gerichte marketingstrategieën voor verschillende marktsegmenten. Zo is de vraag naar AGV’s hoog in de auto-industrie, terwijl de vraag naar AS/RS hoog is in de e-commerce- en retailindustrie. Evenzo wordt verwacht dat de regio Azië-Pacific de hoogste groei in de markt zal zien als gevolg van de toenemende productie- en logistieke industrieën in landen als China en India.Top of Form

Gerelateerde rapporten:

Video Encoder Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Laserbewerkingsmarkt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Android STB en TV Market Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2027

Markt voor kabelconnectoren Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071 (US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Keywords:  Automated Material Handling Market,Automated Material Handling Industry,Automated Material Handling Market Size,Automated Material Handling Market Share,Automated Material Handling Market Trends,Automated Material Handling Market Growth,Automated Material Handling Market Analysis,Automated Material Handling Market Research,Automated Material Handling Market Reports