header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Het marktaandeel van draadloze energietransmissie zal groeien met een CAGR van 20,40% van 2022 tot 2030

Apr 18, 2023 1:33 PM ET

Wireless Power Transmission Marktinzichten

De Wireless Power Transfer Market wordt aangedreven door het hoge voordeel van de eindgebruikers, waaronder het verlengen van de levensduur van de batterij, het gebruik van minder energie en vele andere dingen. De toegenomen groei van consumentenelektronica in ontwikkelingslanden, zoals in Zuid-Korea en bepaalde Japanse regio’s, samen met de bereidheid om batterij-aangedreven producten te gebruiken, dragen bij aan de opkomst van de markt voor draadloze energietransmissie. Hoewel er talloze projecten op basis van laser- en microgolftechnologieën zijn opgezet, heeft de draadloze stroomoverdrachtindustrie zijn vooruitgang in de draadloze oplaadeenheid aangetoond.

Draadloze stroomoverdracht is de handeling van een stroombron die elektromagnetische energie overbrengt over een systeem zonder draden naar een elektrische belasting. Stroom wordt verzonden naar verre gebieden met behulp van draadloze transmissie. Er is veel vraag naar consumentengadgets, waaronder tablets, laptops, smartphones en andere apparaten. De Noord-Amerikaanse regio omvat een aanzienlijk deel van de markt voor draadloze transmissie. Tussen 2022 en 2030, wanneer het naar verwachting zijn hoogtepunt zal bereiken, zal het naar verwachting exponentieel groeien met een CAGR van 20,40%.

Download een volledige PDF @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2341

De wereldwijde markt voor draadloze energietransmissie zal naar verwachting tegen het jaar 2030 USD 28,9 miljard waard zijn, maar in de Europese regio zullen sommige regio’s naar verwachting sneller groeien tussen 2022 en 2030. De markt voor draadloze stroomtransmissie breidt zich uit als gevolg van factoren zoals het toenemende gebruik van draadloze stroomtransmissie in consumentenelektronica en de groeiende behoefte aan apparatuur die op batterijen werkt. Het bedrijf groeit niettemin, vanwege de recente vooruitgang in draadloze stroomoverdracht over lange afstand. Niettemin wordt de verwachte expansie van de markt belemmerd door de hoge kosten van draadloze energietransmissietechnologie. Daarentegen wordt verwacht dat de markt voor draadloze energietransmissie zou profiteren van de integratie van draadloos opladen met toepassingen voor het opladen van elektrische auto’s.

Kerncijfers van de markt voor draadloze energietransmissie:

  • Staten van Amerika,
  • Texas Instruments Inc,
  • Toshiba Corporation uit Japan,
  • Wi-Charge Ltd. uit Israël,
  • Energous Corporation en
  • Humarvous Ltd. uit de Verenigde Staten,
  • Fulton Innovatie LLC,
  • Qualcomm Inc. uit de Verenigde Staten
  • Semtech Corporation van de Verenigde Staten

Ontvang een volledig rapport Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/wireless-power-transmission-market-2341

Regionale evaluatie van de markt voor draadloze energietransmissie

De grootste en machtigste regio ter wereld is Noord-Amerika. De markt voor draadloze stroomtransmissie over lange afstand beslaat een aanzienlijk deel van Noord-Amerika en gedurende de prognoseperiode zal deze naar verwachting een aanzienlijk deel van de markt uitmaken. In de prognoseperiode 2022-2030 zullen verschillende delen van Europa een snelle groei doormaken. Het was op dit gebied dat technologie en elektriciteitstransmissie voor het eerst werden gebruikt. Het textiel en bepaalde draadloze contracten zijn overgenomen door verschillende Europese markten. De Verenigde Staten zijn bekend als verspreid over een brede regio als gevolg van hun aanzienlijke technologische investeringen. De kosten voor het installeren van een draadloze stroomzender en -ontvanger zijn laag.

Marktsegmentatie voor draadloze stroomtransmissie

Er is opgemerkt dat de markt voor draadloze energietransmissie is verdeeld in segmenten met en zonder batterijen op basis van type. De sectie is ook aangewezen met betrekking tot de verdeling in korte- en langeafstandskenmerken. Op basis van technologie kan de markt voor draadloze krachtoverbrenging worden onderverdeeld in twee categorieën: near-field technologie en far-field technologie. Op basis van de toepassing vormen de draadloze sector, de automobielindustrie, defensie, gezondheidszorg en consumentenelektronica de markt voor draadloze stroomoverdracht. Door de tegenmaatregelen van eenheden van het internationale toerisme wordt de defensieve eenheid hier intensief gebruikt. De markten voor draadloze stroomtransmissie in Noord-Amerika, Azië-Pacific en de rest van de wereld zijn verdeeld op basis van geografie. Azië heeft het grootste marktaandeel, omdat er meer vooruitzichten zijn voor de draadloze energietransmissie-industrie om op dit gebied uit te breiden.

Controleer korting @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2341

Technologische vooruitgang heeft draadloze stroomoverdracht gebruiksvriendelijker, toegankelijker en veiliger gemaakt voor draadloze apparaten. Inductieve koppeling is belangrijker geworden in de draadloze stroomtransmissie vanwege de vooruitgang in draadloze stroomtransmissietechnologie. Deze stralingsmethode helpt bij de overdracht van draadloos vermogen over grote afstanden. Er zijn moderne batterijen gemaakt en worden nu verkocht. Zowel de gezondheidszorg als de defensie-industrie hebben deze technologie toegepast. Tegenwoordig gebruiken draadloze vliegtuigen en satellieten op zonne-energie beide deze technologie.

Lees meer artikel-

Material Handling Robotics Markt Onderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2027

Slimme robotmarkt Onderzoeksrapport – Prognose tot 2027   

Markt voor industriële veiligheid Onderzoeksrapport – Prognose tot 2027         

Markt voor energiebeheersystemen Onderzoeksrapport- Prognose 2030        

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071 (US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk
E-mailadres: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  Wireless Power Transmission Market,Wireless Power Transmission Industry,Wireless Power Transmission Market Size,Wireless Power Transmission Market Share,Wireless Power Transmission Market Trends,Wireless Power Transmission Market Growth,Wireless Power Transmission Market Analysis,Wireless Power Transmission Market Reports