header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Lasik Eye Surgery Market Shares Analysis, Key Developments Trends, Analysis and Forecasts to 2030

Apr 18, 2023 12:00 PM ET

LASIK Eye Surgery Marktinformatie: Per type (Wavefront Optimized, Wavefront-Guided, Topography Guided, All Laser), Vision Error (Myopia, Hyperopia, Astigmatism, Others), Eindgebruikers (Ziekenhuizen, Eye Care Clinic, LASIK Centers, Anderen) -Voorspelling tot 2030

Marktonderzoek Toekomstige hoogtepunten

De LASIK-markt voor oogchirurgie is een snelgroeiende sector in de gezondheidszorg. LASIK staat voor Laser-Assisted In Situ Keratomileusis, een vorm van oogchirurgie die wordt gebruikt om zichtproblemen zoals bijziendheid, verziendheid en astigmatisme te corrigeren. Deze procedure wordt steeds populairder als een manier voor mensen om hun zicht te verbeteren zonder afhankelijk te zijn van een bril of contactlenzen.

De wereldwijde LASIK-markt voor oogchirurgie zal naar verwachting groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van ongeveer 7,8% tijdens de prognoseperiode van 2017-2023. Het rapport suggereert dat de markt naar verwachting tegen het einde van 2023 een waarde van ongeveer USD 2.963,5 miljoen zal bereiken, een stijging ten opzichte van ongeveer USD 1.736,4 miljoen in 2016.

Ontvang gratis voorbeeld PDF-brochure @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1774

Marktsegmentatie

De LASIK-markt voor oogchirurgie kan worden gesegmenteerd op basis van het type operatie, de gebruikte technologie, de eindgebruikers en de regio.

Op basis van het type operatie kan de LASIK-oogchirurgiemarkt worden gesegmenteerd in conventionele LASIK-chirurgie, wavefront-geleide LASIK-chirurgie, wavefront-geoptimaliseerde LASIK-chirurgie en topografie-geleide LASIK-chirurgie.

Op basis van de gebruikte technologie kan de LASIK-oogchirurgiemarkt worden gesegmenteerd in femtosecondelasers, excimerlasers en andere.

Op basis van eindgebruikers kan de LASIK-oogchirurgiemarkt worden gesegmenteerd in ziekenhuizen, oogheelkundige klinieken en ambulante chirurgische centra.

Op basis van de regio kan de LASIK-oogchirurgiemarkt worden gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Over het algemeen zorgt de marktsegmentatie voor een beter begrip van de LASIK-markt voor oogchirurgie en helpt het belanghebbenden geïnformeerde beslissingen te nemen met betrekking tot investeringen, marketingstrategieën en uitbreidingsplannen.

Belangrijkste spelers 

Enkele van de belangrijkste spelers die actief zijn op de LASIK-markt voor oogchirurgie zijn Alcon Laboratories, Carl Zeiss Meditec AG, Nidek Co. Ltd., Bausch &; Lomb Incorporated, Abbott Medical Optics Inc., Technolas Perfect Vision GmbH, Ziemer Ophthalmic Systems AG en Schwind Eye-Tech-Solutions GmbH.

Regionale analyse

De LASIK-markt voor oogchirurgie wordt op mondiaal niveau geanalyseerd, met belangrijke regio’s zoals Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Noord-Amerika is de grootste markt voor LASIK-oogchirurgie, goed voor het hoogste marktaandeel als gevolg van factoren zoals de toenemende prevalentie van zichtproblemen, het groeiende bewustzijn van LASIK-chirurgie en de toenemende acceptatie van geavanceerde chirurgische procedures.

Europa is de op een na grootste markt voor LASIK-oogchirurgie, met factoren zoals de toenemende vergrijzing van de bevolking en de stijgende vraag naar cosmetische operaties die de marktgroei in de regio stimuleren.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (85 pagina’s) over LASIK Eye Surgery: https://www.marketresearchfuture.com/reports/lasik-eye-surgery-market-1774

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting het hoogste groeipercentage in de LASIK-oogchirurgiemarkt zien tijdens de prognoseperiode, als gevolg van factoren zoals een toenemend besteedbaar inkomen, een stijgende vraag naar geavanceerde gezondheidszorgdiensten en een groeiend bewustzijn van LASIK-chirurgie onder de bevolking.

De rest van de wereld zal naar verwachting ook getuige zijn van een aanzienlijke groei in de LASIK-oogchirurgiemarkt tijdens de prognoseperiode, aangedreven door factoren zoals toenemende overheidsinitiatieven om de gezondheidszorginfrastructuur te verbeteren en de stijgende vraag naar geavanceerde chirurgische procedures.

Over het algemeen wordt verwacht dat de wereldwijde LASIK-oogchirurgiemarkt een aanzienlijke groei zal doormaken in alle belangrijke regio’s, gedreven door een combinatie van een toenemende vraag naar de procedure en technologische vooruitgang die de operatie veiliger en effectiever maakt.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgsector door Market Research Future:

Marktonderzoeksrapport voor oogheelkundige apparatuur per product (oogheelkundige chirurgische apparaten, vitreoretinale chirurgische apparaten, refractieve chirurgische apparaten, diagnostiek en monitoringApparaten), per toepassing (glaucoom, amblyopie, cataract, netvliesloslating, anderen), per eindgebruiker (oogheelkundige klinieken, ziekenhuizen, diagnostisch centrum) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktprognose tot 2030.

Eye Care Supplementen Marktinformatie : Per type (antioxidant, vetzuren, ontstekingsremmend), Toepassing (Ooggezondheid, Maculaire Degeneratie, Cataract, Glaucoom, Diabetische retinopathie), Eindgebruiker (Oogziekenhuizen, Oogklinieken) – Wereldwijde prognose tot 2030

Oogheelkundige lasermarkt: informatie per product (excimeerlasers, excimeerlasers, diodelasers en andere), toepassing (refractiefoutcorrectie, cataractchirurgie en andere), eindgebruiker (gespecialiseerde klinieken en anderen) – voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg onsLinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Lasik Eye Surgery Market,Lasik Eye Surgery Industry,Lasik Eye Surgery Market Size,Lasik Eye Surgery Market Share,Lasik Eye Surgery Market Trend,Lasik Eye Surgery Market Growth