header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktvooruitzichten voor vluchtinspectie, brancheoplossing, services, ontwikkelingsstatus en vraag 2030

Apr 18, 2023 10:00 AM ET

Marktinzichten voor vluchtinspectie

Volgens de MRFR-analyse zal de markt voor vluchtinspecties naar verwachting een CAGR van ~ 4,28% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde van meer dan USD 6,59 miljard hebben in 2030.

De Flight Inspection Market verwijst naar de industrie die betrokken is bij de evaluatie en kalibratie van navigatiehulpmiddelen en vluchtprocedures die door vliegtuigen worden gebruikt tijdens het opstijgen, landen en tijdens de vlucht. Vluchtinspectie is een cruciaal proces dat de veiligheid en efficiëntie van luchtvaartoperaties waarborgt, door de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van navigatiehulpmiddelen zoals radiobakens, instrumentlandingssystemen en GPS-apparatuur te controleren.

De markt voor vluchtinspectie omvat een reeks diensten, zoals vluchtinspectie en -kalibratie, onderhoud en reparatie, upgrades en modernisering van apparatuur en advies- en trainingsdiensten.

De COVID-19-pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de luchtvaartindustrie als geheel, met inbegrip van de markt voor vluchtinspecties. De wereldwijde reisbeperkingen en het verminderde luchtverkeer hebben geleid tot een daling van de vraag naar vluchtinspectiediensten, wat heeft geleid tot een daling van de inkomsten voor bedrijven in de markt. Veel vluchtinspectieprojecten zijn vertraagd of geannuleerd als gevolg van de pandemie, wat heeft geleid tot een vertraging van de groei van de industrie.

De pandemie heeft ook de toeleveringsketen verstoord, waardoor er tekorten aan apparatuur zijn en de levering van nieuwe technologie vertraging heeft opgelopen. Reisbeperkingen hebben het ook moeilijk gemaakt voor vluchtinspectiebemanningen om te reizen en inspecties uit te voeren, wat heeft geleid tot verdere vertragingen bij de voltooiing van het project.

Flight Inspection

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-bestand @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10145

Regionale analyse

Noord-Amerika wordt beschouwd als de grootste markt voor vluchtinspectie, gevolgd door Europa en Azië-Pacific.

Noord-Amerika heeft een aanzienlijk marktaandeel vanwege de aanwezigheid van grote spelers in de regio, waaronder Honeywell International Inc., Textron Inc. en Safran SA. De toenemende vraag naar modernisering van luchthavens en de behoefte aan regelmatige inspectie van navigatiehulpmiddelen, communicatie- en bewakingssystemen stimuleren de groei van de markt in deze regio.

Europa is ook een belangrijke markt voor vluchtinspectie, met grote spelers zoals Aerodata AG, Airfield Technology, Inc. en Norwegian Special Mission AS die in de regio actief zijn. Het toenemende luchtverkeer en de noodzaak van regelmatige inspectie van de luchthaveninfrastructuur stimuleren de groei van de markt in deze regio.

Marktsegmentatie

De markt voor vluchtinspectie is gesegmenteerd in toepassing en oplossing.

Op basis van de toepassing is de markt gesegmenteerd in commerciële luchthavens en defensieluchthavens.

Op basis van de oplossing is de markt gesegmenteerd in diensten en systemen.

Toegang tot volledige rapportdetails @https://www.marketresearchfuture.com/reports/flight-inspection-market-10145

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn:

  • Textron Inc
  • Bombardier Inc
  • Noorse Speciale Missie AS
  • AERODATA AG
  • Airfield Technology Inc
  • Saab AB
  • Safran
  • Cobham nv
  • Radiola Limited
  • ENAV S.p.A.
  • MISTRAS Groep
  • ST Techniek

Ontdek meer onderzoeksrapporten over lucht- en ruimtevaart en defensie, door Market Research Future:

Markt voor ruimtevaarttechnologie Informatie per subsysteem (baan, lanceerplatform, lanceervoertuig en lading), per eindgebruik (civiel, commercieel en militair) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) — Voorspelling tot 2030

Space Launch Services Markt Onderzoeksrapport: Per servicetype (pre-lanceringsservices, postlanceringsservices) en per eindgebruik (commercieel, militair en overheid) – prognose voor2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende bedrijfstakken en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem van harte contact op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mailadres: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Flight Inspection Market,Flight Inspection Market Size,Flight Inspection Market Share,Flight Inspection Market Analysis,Flight Inspection Market Trends,Flight Inspection Market Research,Flight Inspection Market Report,Flight Inspection Market Outlook,Flight Inspection Market Overview,Flight Inspection Market Insights