header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktvraag naar actieve farmaceutische ingrediënten stijgt met een CAGR van 7,98% tot USD 512,13 miljard van 2022 tot 2030

Apr 18, 2023 4:20 PM ET

Actieve farmaceutische ingrediënten Marktonderzoeksrapport Informatie per productieproces (captive manufacturing en contractproductie), per type synthese (synthetisch en biotech), per API-formulering (generieke API en merkgebonden / innovatieve API), per toepassing (hart- en vaatziekten, oncologie, neurologische aandoeningen, orthopedische aandoeningen, luchtwegen, gastro-intestinale stoornissen, urologie en andere), per molecuul (groot molecuul en klein molecuul), en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Markt 2030

De markt voor actieve farmaceutische ingrediënten (API) verwijst naar de productie, verkoop en distributie van de chemische verbindingen die worden gebruikt bij de formulering van verschillende farmaceutische geneesmiddelen. API’s zijn de kerncomponenten van elk medicijn, omdat ze verantwoordelijk zijn voor de therapeutische effecten van het medicijn. De wereldwijde API-markt zal naar verwachting blijven groeien als gevolg van de toenemende vraag naar generieke geneesmiddelen, biologische geneesmiddelen en de toenemende prevalentie van chronische ziekten wereldwijd.

De wereldwijde markt voor actieve farmaceutische ingrediënten (API) is de afgelopen jaren gestaag gegroeid en zal dit naar verwachting de komende jaren blijven doen. De wereldwijde API-marktomvang werd gewaardeerd op USD 299,21 miljard in 2022 en zal naar verwachting groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 7,98% en zal naar verwachting een waarde van USD 512,13 miljard bereiken van 2022 tot 2030.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor actieve farmaceutische ingrediënten (API) zijn onder andere Pfizer Inc., Novartis International AG, Sanofi, Boehringer Ingelheim, Teva Pharmaceutical Industries Ltd., Aurobindo Pharma, Sun Pharmaceutical Industries Ltd., Bristol-Myers Squibb, Merck & Co., Inc. en AbbVie Inc.

Ontvang gratis voorbeeld PDF-brochure @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1385

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor actieve farmaceutische ingrediënten (API) kan worden gesegmenteerd op basis van productieproces, type synthese, type geneesmiddel, therapeutisch gebied en regio. Hier is een kort overzicht van elk segment:

Productieproces: De API-markt kan per productieproces worden gesegmenteerd in synthetisch en biotech. Synthetische productie omvat de chemische synthese van de API, terwijl biotechproductie het gebruik van levende cellen omvat om de API te produceren.

Type synthese: De API-markt kan ook worden gesegmenteerd op type synthese in innovatief en generiek. Innovatieve API’s zijn api’s die nieuw zijn ontwikkeld, terwijl generieke API’s eerder zijn ontwikkeld en beschikbaar zijn in de markt.

Type medicijn: De API-markt kan worden gesegmenteerd per type medicijn in geneesmiddelen op recept en over-the-counter (OTC) geneesmiddelen. Geneesmiddelen op recept zijn geneesmiddelen waarvoor een recept van een zorgverlener vereist is, terwijl OTC-geneesmiddelen geneesmiddelen zijn die zonder recept kunnen worden gekocht.

Therapeutisch gebied: De API-markt kan per therapeutisch gebied worden gesegmenteerd in cardiovasculaire, oncologie, CZS en neurologie, endocrinologie, respiratoire, gastro-intestinale en andere.

Regio: De API-markt kan per regio worden gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Deze segmenten zorgen voor een meer gedetailleerd inzicht in de markt voor actieve farmaceutische ingrediënten en kunnen bedrijven helpen weloverwogen beslissingen te nemen over waar ze hun middelen moeten investeren.

Regionale analyse

De markt voor actieve farmaceutische ingrediënten (API) is een wereldwijde industrie, met productie en consumptie in verschillende regio’s over de hele wereld. Hier is een regionale analyse van de API-markt:

Noord-Amerika: De Noord-Amerikaanse API-markt is de grootste ter wereld, gedreven door de aanwezigheid van grote farmaceutische bedrijven, een gevestigde gezondheidszorginfrastructuur en een grote vraag naar generieke geneesmiddelen. De Verenigde Staten zijn de grootste markt in de regio, goed voor het grootste deel van de API-consumptie.

Europa: Europa is de op een na grootste API-markt ter wereld, gedreven door de aanwezigheid van toonaangevende farmaceutische bedrijven, een sterk regelgevingskader en een toenemende vraag naar generieke geneesmiddelen. Het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk zijn de grootste markten in de regio.

Blader door een diepgaand marktonderzoeksrapport (157 pagina’s) over actieve farmaceutische ingrediënten:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/active-pharmaceutical-ingredients-market-1385

Azië-Pacific: de API-markt in AziëPacific groeit snel, gedreven door de toenemende vraag naar generieke geneesmiddelen en de aanwezigheid van een grote bevolkingsbasis. India en China zijn de grootste API-fabrikanten in de regio, goed voor een aanzienlijk deel van de wereldwijde API-productie.

Latijns-Amerika: De API-markt in Latijns-Amerika wordt gedreven door een toenemende vraag naar generieke geneesmiddelen, een groeiende bevolkingsbasis en een verbetering van de gezondheidszorginfrastructuur. Brazilië en Mexico zijn de grootste markten in de regio.

Midden-Oosten en Afrika: De API-markt in het Midden-Oosten en Afrika groeit, gedreven door toenemende investeringen in gezondheidszorginfrastructuur en een stijgende vraag naar generieke geneesmiddelen. Zuid-Afrika en Saoedi-Arabië zijn de grootste markten in de regio.

Over het algemeen wordt verwacht dat de wereldwijde API-markt zal blijven groeien als gevolg van de toenemende vraag naar generieke geneesmiddelen en biologische geneesmiddelen, evenals de toenemende prevalentie van chronische ziekten wereldwijd.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgsector door Market Research Future:

Farmaceutische analytische testen Outsourcing Markt Onderzoeksrapportinformatie per product (eindproducten en actieve farmaceutische ingrediënten), per service (bioanalytisch testen, stabiliteitstests, methodeontwikkeling en validatie en andere), per eindgebruiker (biofarmaceutische bedrijven, biotechnologie-industrie en farmaceutica) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktprognose tot 2030

Organ-on-a-chip Markt Onderzoeksrapport per orgaantype (long-op-chip, hart-op-chip, lever-op-chip, darm-op-chip, nier-op-chip, mens-op-chip), per toepassing (geneesmiddelenontdekking, toxicologisch onderzoek, anderen) en per eindgebruiker (farmaceutische bedrijven, onderzoeksorganisaties, anderen) – voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Sjilpen

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Active Pharmaceutical Ingredients Market,Active Pharmaceutical Ingredients Market Insights,Active Pharmaceutical Ingredients Market Outlooks,Active Pharmaceutical Ingredients Market Trends