header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Network Security Appliances Marktgroei, reikwijdte, overzicht en industriegrootte zullen groeien met een CAGR van 11,1% tegen 2030

Apr 18, 2023 1:57 PM ET

De markt voor netwerkbeveiligingsapparatuur zal naar verwachting toenemen met een CAGR van 11,1% van een waarde van USD 8,45 miljard in 2018 tot USD 6,13 miljard in 2030. De groei wordt gevoed door de noodzaak om de netwerkinfrastructuur van een onderneming te beveiligen tegen al deze geavanceerde en gevaarlijke hackers.

Zichtbaarheidsanalyses en -beheertools worden gecombineerd in de markt voor netwerkbeveiligingsapparatuur. Het maakt het voor bedrijven mogelijk om hun beveiligingsapparatuur te beheren. De markt voor netwerkbeveiligingsapparatuur is geliefd bij industriële verticals vanwege het beveiligingsbeheer, met name die welke te maken hebben met een aanzienlijke hoeveelheid industriële gegevens.

De netwerkbeveiligingstoepassing houdt de beveiligingsmaatregelen voortdurend up-to-date en maakt ze voorbereid op nieuwe bedreigingen. De industrie ziet een toename van de vraag als gevolg van de toename van beveiligingsfouten, cyberaanvallen en bedreigingen.

De uitbreiding van de markt wordt voornamelijk gedreven door de kennis van en bezorgdheid van grote en kleine bedrijven over de bescherming van netwerkinfrastructuur. De behoefte aan netwerkbeveiliging wordt vergroot door de gevaren van goed geïnformeerde hackers en het potentieel voor een inbreuk op de beveiliging. Ook de vereiste voor netwerkbeveiligingsoplossingen om sneller en betrouwbaarder uit te voeren, opent een breed scala aan opties. De prestaties van de Network Security Appliances-markt verbeteren en de omzet groeit sneller vanwege de hogere acceptatiegraad in bedrijfssectoren en industriële verticals. De meeste cybercriminaliteit die de installatie van netwerkbeveiligingsapparatuur nodig heeft, richt zich op IT-systemen. Deze elementen zullen de markt dus in staat stellen om de voorspelde waarde gedurende de verwachte termijn te bereiken.

Ontvang een gratis sample Copy@  https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7054

Een van de belangrijkste oorzaken van de uitbreiding van netwerkbeveiligingsapparatuur is de vereiste om de netwerkinfrastructuur van een onderneming te beschermen tegen al deze gevaarlijke en zeer bekwame hackers. Een snellere prestatie van netwerkbeveiligingsoplossingen is bovendien vereist. Bijna alle verticale acceptatie in de industrie is een andere drijfveer, omdat bedrijven van alle strepen netwerklagen in hun meest essentiële vormen nodig hebben. Netwerkbeveiligingsapparatuur moet worden geplaatst in IT-systemen waar fraudeurs vaak een belasting uitvoeren.

Network Security Appliances Market Key Players:

  • Juniper Netwerken
  • Cisco-systemen
  • Palo Alto Netwerken
  • Fortinet
  • Check Point Software Technologies Ltd
  • Symantec Corporation
  • Sophos Ltd
  • Forcepoint LLC
  • Barracuda Networks, Inc

Download het volledige rapport Details@  https://www.marketresearchfuture.com/reports/network-security-appliance-market-7054

Regionale analyse van netwerkbeveiligingsapparatuur:

Regiogebaseerde segmentatie van de wereldwijde markt voor netwerkbeveiligingsapparatuur omvat Azië-Pacific, Noord-Amerika, Europa en de rest van de wereld. Volgens een geschatte dataset is Noord-Amerika goed voor het grootste deel van de markt voor netwerkbeveiligingsapparatuur. Vanwege de vooruitgang in infrastructuur, technologie en de acceptatie van cyberbeveiligingsoplossingen, heeft Noord-Amerika de grootste marktomvang van Network Security Appliances. Hun bijdragen helpen grote bedrijven om meer aanwezig te zijn en nieuwe netwerkbeveiligingsoplossingen sneller te adopteren. Gedurende de verwachte periode domineert Noord-Amerika, en meer specifiek de VS, de markt voor netwerkbeveiligingsapparatuur.

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting het snelst groeien gedurende het verwachte tijdsbestek.

De opkomst van de IT- en telecomindustrie heeft bijgedragen aan de economische en technische vooruitgang van landen als China, Japan en India. Al deze elementen worden verondersteld gunstig te zijn voor de Aziatisch-Pacifische markt voor nachtboekbeveiligingsapparatuur.

Consulteer Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/7054

Network Security Appliances Marktsegmentatie:

De brancheverticalen, componenttypen en geografische gebieden worden gebruikt om de wereldwijde markt voor netwerkbeveiligingsapparatuur te segmenteren. De segmentatie van de markt wordt hieronder weergegeven.

Volgens de component: De markt voor netwerkbeveiligingsapparatuur is onderverdeeld in zichtbaarheid, product, diensten, analyses en beheersoftware op basis van de samenstellende delen. Het onderzoek naar toekomstige vuurballen en uniform derde beheer, firewalls, inclusiedetectie en inbraakpreventieSystemen, gedistribueerde denial of service-bescherming, verzendboxen en online beveiliging worden allemaal behandeld in de productsectie.

Professionele en managed services vormen het segment van services. De informatie over adviesdiensten, systeemintegratiediensten, ondersteunings- en onderhoudsdiensten, evenals trainings- en educatieve diensten, is opgenomen in het professionele gebied.

gebaseerd op de verticale industrie: Volgens de verticale IT- en telecomsector is de wereldwijde markt voor netwerkbeveiligingsapparatuur gesegmenteerd in BFSI, gezondheidszorg, detailhandel, overheid en defensie, energie en nutsbedrijven, productie en andere.

Azië-Pacific, Noord-Amerika, Europa en de rest van de wereld zijn de vier regio’s waarin de scheiding is gemaakt.

Gerelateerde rapporten:

Robotic Process Automation (RPA) Markt, Per Proces, Per Operaties, Per Type, Per Industrie – Prognose 2030

Touch Screen Controllers Markt, Per Technologie, Per Interface, Per Toepassing, Door Eindgebruikers – Prognose tot 2030

Industrie 4.0-markt, per technologie, per toepassing, per eindgebruiker – prognose 2030

Markt voor hardwarebeveiligingsmodules (HSM), per type, per toepassing, per eindgebruiker – prognose 2030

Personal Service Robotics Market, per component, per toepassing – Prognose 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071 (US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Keywords:  Network Security Appliance Market,Network Security Appliance Market Size,Network Security Appliance Market Share,Network Security Appliance Market Trends,Network Security Appliance Market Growth,Network Security Appliance Industry,Network Security Appliance Market Analysis,Network Security Appliance Market Research,Network Security Appliance Market Reports