header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Smart Air Purifier Marktspelers Trends 2023, branchegrootte, groeifactoren, regio’s, verkoop, omzet, technologie, eisen en voorspelling 2030

Apr 18, 2023 5:00 PM ET

Smart Air Purifier Market Growth Analysis and Research Report 2023 Per type (stofafscheiders, rook- en rookafscheiders en andere), technologie (HEPA, actieve koolfiltratie en andere), toepassing (residentieel, commercieel en andere), verkoopkanaal (OEM en aftermarket) en regio – prognose tot 2030.

Smart Air Purifier Marktoverzicht

De wereldwijde Smart Air Purifier-marktomvang zal naar verwachting 13,57% CAGR registreren om tegen 2030 een wereldwijde waarde van USD 13,84 miljard te  behouden.

Een verbeterde versie van de conventionele luchtreiniger, de slimme luchtreiniger zuivert automatisch de lucht voor een verscheidenheid aan eindgebruikers. Het is verbonden met draadloze netwerken zoals Wi-Fi en Bluetooth, en een smartphone-app kan het op afstand bedienen. Het belangrijkste voordeel van een slimme luchtreiniger is dat klanten hun smartphones kunnen gebruiken om de binnenluchtkwaliteit te controleren en aan te passen en enkele basisinstellingen te wijzigen. Bovendien motiveert het toegenomen publieke bewustzijn van de schadelijke effecten van vervuiling op de gezondheid veel elektronicafabrikanten om geavanceerde luchtfilters te maken. De behoefte aan slimme luchtreinigers groeit ook vanwege de toegenomen noodzaak om kleine deeltjes en ziektekiemen in de lucht te elimineren in zakelijke omgevingen, werkplekken en huishoudens, waaronder woonkamers, slaapkamers, keukens en badkamers.

Luchtreinigers Markt drijvende factoren

  • Nieuwe productlanceringen en R&D bij de belangrijkste spelers
  • Toenemende vraag naar een betere levensstijl
  • Toenemende gezondheidsproblemen
  • Toenemende vervuiling leidt tot huidallergieën Chronische ziekten en groeiende bezorgdheid om deeltjes in de lucht te elimineren
  • Overmatige rookvorming in het huishouden

Ontvang een gratis voorbeeldrapport in PDF-formaat:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6895

Omvang van de markt

CAGR

Dominerende regio

Prognoseperiode

$12.34 miljard

12.52%

Azië-Pacific

2021 – 2028

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn,

  • Honeywell International Inc (VS)
  • Xiaomi (China)
  • LG Electronics (Zuid-Korea)
  • Blueair (Roemenië)
  • LTD. (Zuid-Korea)
  • Koninklijke Philips N.V (Nederland)
  • Sunbeam Products Inc (US)
  • Sharp Electronics Corporation (VS)
  • Alencorp (Verenigde Staten)
  • Whirlpool Corporation (VS) en anderen.

Ikea, de toonaangevende Zweedse flatpackgigant, heeft twee nieuwe Starkvind-apparaten gelanceerd: een bijzettafelmodel en een vloer-standalone luchtreiniger.

Smart Air Purifier Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor slimme luchtreinigers is gesegmenteerd in type, technologie en toepassing.

Op basis van het type is de markt gesegmenteerd in stofafscheiders, rook- en rookafscheiders en andere.

Op basis van de technologie is de markt gesegmenteerd in HEPA, actieve koolfiltratie en andere.

Op basis van de applicatie is de markt gesegmenteerd in residentieel, commercieel en anderen.

Verzoek om aanpassing:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/6895

Smart Air Purifier Markt Regionale Analyse

Het grootste marktaandeel was in handen van Azië-Pacific, gevolgd door Noord-Amerika en Europa. De marktuitbreiding in de regio Azië-Pacific wordt aangedreven door de snel groeiende industrialisatie en stijgende vervuilingsniveaus van de regio. Bovendien heeft economische vooruitgang die een gezondere manier van leven bevordert een gunstige invloed op de groei van de markt.  Azië-Pacific zal zich naar verwachting ontwikkelen met de hoogste CAGR. De versnelde industrialisatie van de regio voedt de marktvraag.

Andere gerelateerde rapporten:

Water Purifier Market Research Report – Wereldwijde prognose tot 2028

Residentiële waterontharderMarktomvang verbruiksartikelen, aandeelprognose 2030

Commerciële waterfilter marktgrootte, aandeelprognose 2030

Portable Air Purifier Market Research Report – Wereldwijde prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon:

1 628 258 0071(VS)

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Smart Air Purifier Market Companie,Smart Air Purifier Market Trends,Smart Air Purifier Market Technology,Smart Air Purifier Market Share,Smart Air Purifier Market Size,Smart Air Purifier Market Sales,Smart Air Purifier Market revenue