header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Stijgende Egyptische consumptie van honing De Egyptische honingmarkt zal groeien met een CAGR van 8,4% tijdens de prognoseperiode van 2021 tot 2028

Apr 18, 2023 10:00 AM ET

Egypte Honing Market Insights

Volgens de MRFR-analyse zal de Egyptische honingmarkt naar verwachting een CAGR van 8,4% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde van meer dan USD 33,4 miljoen hebben in 2028.

Egyptenaren blijven het eten van honing als keuken leuk vinden. Door de toenemende kennis van de gezondheidsvoordelen van het product is de honingconsumptie ook in Egypte gegroeid. Bovendien heeft honing een lange geschiedenis in de natie en is het gebruikt voor veel traditionele huiskuren en gezondheidsartikelen. Honing wordt veel gebruikt bij de productie van verschillende eindproducten, waaronder cosmetica, gebak en artikelen voor persoonlijke verzorging, wat bijdraagt aan de behoefte van het land eraan. Omdat honing een volledig natuurlijk product is zonder nadelige effecten, is het zeer verhandelbaar, zowel in zijn ruwe vorm als als een verwerkt goed.

 

Egypt Honey Market (1)

 

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-bestand @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6239

Regionale analyse

In de afgelopen jaren is de honingmarkt gedomineerd door de regio Egypte. Dit komt door vele factoren, waaronder de hoge kwaliteit van de honing die in deze regio wordt geproduceerd en het feit dat het relatief gemakkelijk toegankelijk is. Bovendien is het klimaat in de regio Egypte ideaal voor de bijenteelt, wat de productie verder heeft verhoogd. Als gevolg hiervan is Egypte de grootste exporteur van honing ter wereld geworden, met een groot aandeel van de wereldmarkt.

Marktsegmentatie

De Egypt Honey-markt is gesegmenteerd in type en toepassing.

Op basis van type is de markt gesegmenteerd in klaverhoning, citrushoning, katoenhoning, wilde bloemenhoning en andere.

Op basis van de toepassing is de markt gesegmenteerd in voedingsmiddelen en dranken, producten voor persoonlijke verzorging, farmaceutische producten en andere.

Lees meer over rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/egypt-honey-market-6239

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Elnada Bee, Ahla Honey, Mudga Agriculture &; Food Products leveranciers, Mahmoud Gomaa Abd El Galil Co, Imtenan, Honey World, Dabur Egypt Ltd, EL Rashidi EL Mizan Confectionery.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over voedsel, dranken en voeding, door Market Research Future:

Honing markt Onderzoeksrapportinformatie per type (alfalfa, wilde bloem, boekweit, acacia en klaver), per toepassing (voedsel en drank, producten voor persoonlijke verzorging en farmaceutische producten), per verpakking (fles, pot, buis en kuip) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling tot 2030

Manuka Honing Markt Wereldwijd onderzoeksrapport per type [MGO 83, MGO 263, MGO 514, MGO 829 en andere], categorie (conventioneel en organisch), distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Prognose tot 2028

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende bedrijfstakken en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem van harte contact op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Egypt Honey Market,Global Egypt Honey Market,Egypt Honey Industry,Egypt Honey Market Size,Egypt Honey Market Share,Egypt Honey Market Research Report,Egypt Honey Market Trends,Egypt Honey Market Growth,Egypt Honey Market Demand,Egypt Honey Market Analysis