header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Toenemende zuurgraad en toenemend toepassingsgebied zullen naar verwachting de picklesmarkt vergroten met een gezonde CAGR van 5,1% tijdens de prognoseperiode van 2020 tot 2027

Apr 18, 2023 10:00 AM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde Pickles-markt naar verwachting een CAGR van 5,1% registreren van 2020 tot 2027 en een waarde hebben van meer dan USD 14,6 miljard in 2027.

Augurken zijn een rijke basis van essentiële voedingsstoffen zoals vitamines, ijzer, calcium en kalium en hebben eigen antioxiderende eigenschappen. Ze zijn klaar om de levensduur van een vrucht, groente of een mix van gelijke te behouden of te verlengen, door anaërobe fermentatie in pekel of betrokkenheid bij azijn. Ze staan bekend om een uitgebreid scala aan gezondheidsvoordelen, zoals het verbeteren van de spijsvertering, het leveren van vitale mineralen en vitamines en het onderdompelen van zweren. In de afgelopen jaren hebben agressieve promotieactiviteiten van de fabrikanten de populariteit van de interculturele keuken vergroot, wat op zijn beurt heeft geholpen bij het wereldwijd gieten van de vraag naar augurken. De COVID-19-pandemie leidde tot een groeiende vraag naar biologisch en duurzaam voedsel over de hele wereld, waarbij kimchi snel in aanzienlijke vraag was, vooral na de uitbarsting van COVID-19. 

 

pickels market

 

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-bestand @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6543

Regionale analyse

De groeiende consumptie van augurken in Noord-Amerika grijpt het grootste deel van de wereldwijde markt voor dille-augurken. Het bewustzijn van de consument met betrekking tot voedingsvoordelen met weinig vet en calorieën voor de gezondheidsbewuste bevolking verhoogde meer vraag in Noord-Amerikaanse regio’s en het zal naar verwachting gestaag groeien. Oplevingen in straatvoedsel zoals sandwiches, pizza en andere keukens stuwen de markt met een hoger groeitempo.  Gevolgd door Europa en Azië-Pacific zal de regionale markt naar verwachting in de geschatte periode met een relatief gemiddeld groeitempo groeien.

Marktsegmentatie

De wereldwijde Pickles-markt is gesegmenteerd in producttype, distributiekanaal en verpakkingOp  basis van product is de wereldwijde augurkenmarkt gesegmenteerd in fruit, groente, vlees en zeevruchten. Het segment verpakte fruitaugurken had het grootste omzetaandeel op de wereldmarkt, goed voor meer dan 45,0% van het totale omzetaandeel. Mango’s, peren, olijven, druiven, appels, perziken, aalbessen en tomaten zijn enkele van de meestal ingelegde vruchten over de hele wereld.

Op basis van distributiekanalen is de wereldwijde Pickles Market gesegmenteerd in Supermarkten & Hypermarkten en Online. Supermarkten en hypermarkten domineerden de markt, goed voor meer dan 80,0% van de wereldwijde markt voor verpakte augurken. Een populair deel van de consument vindt dit distributiekanaal handiger vanwege het brede scala aan producten die op één platform worden aangeboden. Bovendien hebben de snelle verstedelijking en de ontwikkeling van de infrastructuur in opkomende economieën zoals China en India de toenemende aanwezigheid van supermarkten en hypermarkten veroorzaakt.

Op basis van verpakkingen is de wereldwijde Pickles Market gesegmenteerd in Pots, Pouches. De potten domineerden de verpakte augurkenmarkt, met een aandeel van meer dan 85,0%. Glas en plastic zijn veel gebruikte materialen voor potten over de hele wereld. Traditioneel werden verpakte augurken bewaard in glazen potten omdat ze een beter schild bieden tegen zonlicht en ook de kans verkleinen dat het materiaal reageert met conserveermiddelen en door augurken geproduceerde zuren.

Krijg volledige informatie over Pickles Market @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/pickles-market-6543

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn ADF Foods Ltd (India), The Kraft Heinz Co. (VS), Del Monte Food Inc. (VS), Pinnacle Foods Inc. (VS), Hugo Reitzel (Zwitserland), Mt Olive Pickles (VS), Mitoku Co. Ltd (Japan), Peter Piper’s Pickle Palace Inc. (de VS), Orkla ASA (MTR Foods), Nylons Enterprises Pvt Ltd, SuckerPunch Gourmet en Del Monte Foods

Ontdek meer onderzoeksrapporten over voedsel, dranken en voeding, door Market Research Future:

Markt voor conserveermiddelen voor voedingsmiddelen Informatie: per type (natuurlijk, synthetisch, sorbaten, benzoaten, propionaten, nitraten) functie (antimicrobiële stoffen,Antioxidanten) Toepassing (bakkerij & Zoetwaren, zuivel, dranken en andere) Regio – Prognose tot 2030

Specerijenmarkt Onderzoeksrapportinformatie per type (knoflook, gember, kurkuma, komijn, kaneel, peper en anderen), per categorie (biologisch en conventioneel), per vorm (heel, gemalen / poeder en andere), per eindgebruiker (voedseldetailhandel, foodservice en voedselverwerking) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktprognose tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende bedrijfstakken en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem van harte contact op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mailadres: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Pickle,Pickle Market,Pickles Market,Pickles Industry,Pickles Market Size,Pickles Market Share,Pickles Market Research,Pickles Market Trends,Pickles Market Analysis