header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Torque Sensor Marktgrootte, aandeel, analyse, vraag en groei met een CAGR van 9% tegen 2030 | ABB, Honeywell International, Infineon Technologies

Apr 18, 2023 1:37 PM ET

Tegen het einde van de prognoseperiode (2023-2030) zal de torque sensormarkt naar verwachting USD 16 miljard bereiken met een CAGR van 9%. Het berekent het mechanische koppel dat kracht gebruikt om een object te laten draaien. Koppelsensoren worden tegenwoordig in veel toepassingen gebruikt. Verdere vooruitgang in koppelsensoren wordt tot stand gebracht door technologische innovatie. Meer voordelen vloeien voort uit de combinatie van draadloze en digitale functies van de koppelsensoren. De markt voor koppelsensoren wordt voornamelijk gedreven door de stijgende industriële vraag. De lucht- en ruimtevaart-, medische en auto-industrie zijn allemaal grootverbruikers van koppelsensoren.

Naarmate het aantal verkochte hybride auto’s toeneemt, zal de markt voor koppelsensoren bovendien meer potentieel hebben. Een ventilator, motordynamometers, hydraulische pompen en elektrische motorklemmen kunnen allemaal worden gebruikt om koppeltechnologie te testen. Nieuwe ontwikkelingen in draadloze koppelsensoren zullen naar verwachting leiden tot een verbetering in de koppelsensorindustrie. De roterende koppelsensor zal ook veel gevraagd zijn van de gebruiker gedurende het verwachte tijdsbestek. Samen met brandstofefficiëntie en elektrisch vermogen zullen stuurnormen de algehele marktomgeving verbeteren.

Daarnaast zullen de Verenigde Staten en Canada in 2027 grotere technische ontwikkelingen zien. Het koppel van de automobielsector zal in heel Europa redelijk in trek zijn. De verbeteringen en koppelsensoren met verdere functies zullen de vraag op dit gebied in het algemeen verhogen.

Ontvang een gratis sample Copy@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7052

Belangrijkste spelers:

  • ABB (Zwitserland)
  • Honeywell International (VS)
  • Infineon Technologies (Duitsland)
  • Crane Electronics (Verenigd Koninkrijk)
  • Toegepaste metingen (UK)
  • Kistler Holding (Zwitserland)
  • Norbar Torque Tools (Verenigd Koninkrijk)
  • Sensor Technology (Verenigd Koninkrijk)
  • Hottinger Baldwin Messtechnik (Duitsland)
  • FUTEK Advanced Sensor Technology (US)

Ontvang het volledige rapport Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/torque-sensor-market-7052

Regionale analyse

Azië-Pacific, Europa en Noord-Amerika zijn belangrijke markten voor koppelsensoren. Met de grootste vraag zal de Aziatisch-Pacifische markt andere regionale concurrenten overtreffen. De vraag op dit gebied zal toenemen als gevolg van de aanwezigheid van top autobedrijven. China speelt een belangrijke rol in het hoge groeipotentieel van de markt voor koppelsensoren.

Bovendien is Noord-Amerika de regio met de grootste vraag naar koppelsensoren. Hogere omzetpercentages en uitbreiding zijn haalbaar op dit gebied met aanzienlijke investeringen. Daarnaast hebben de VS en Canada in 2027 te maken met grotere technische ontwikkelingen. De vraag van de automobielsector in Europa zal grotendeels bevredigend zijn. De toevoeging van functionaliteit aan koppelsensoren en andere verbeteringen zal de vraag op dit gebied in het algemeen verhogen.

Consulteer Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/7052

Marktsegment overzicht

De markt voor koppelsensoren wordt gesegmenteerd geanalyseerd op basis van type, technologie, toepassing en geografie. De markt voor koppelsensoren is verdeeld in twee typen op basis van type: responskoppelsensor en rotatiekoppelsensor. Een verdere verdeling van de rotatiekoppelsensor is in contact- en contactloze detectie. De markt voor koppelsensoren is onderverdeeld in magneto-elastische, optische, oppervlakte-akoestische golf- (SAW) en rekstrooksegmenten op basis van technologie. De markt voor koppelsensoren is onderverdeeld in industrieel, test & meting, lucht- en ruimtevaart & militair, automotive en andere op basis van toepassing. De markt voor koppelsensoren is verdeeld in segmenten op basis van geografie: Azië-Pacific, het Midden-Oosten, Afrika, Noord-Amerika, Europa en Latijns-Amerika.

Gerelateerde rapporten:

Uninterruptible Power Supply (UPS) markt Onderzoeksrapport per producttype, per toepassing – prognose tot 2030

Sensor markt Onderzoeksrapport: per type, per component, per technologie, per verticaal – prognose tot 2030

3D XPoint-technologiemarkt, per opslagtype, per eindgebruiker – prognose 2027

Personal Service Robotics Markt,Per component, per toepassing – prognose 2030

Markt voor hardwarebeveiligingsmodules (HSM), per type, per toepassing, per eindgebruiker – prognose 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071 (US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Keywords:  Torque Sensor Market,Torque Sensor Market Size,Torque Sensor Market Share,Torque Sensor Market Trends,Torque Sensor Industry,Torque Sensor Market Growth,Torque Sensor Market Analysis