header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De marktomvang van oppervlakte-inspectie wordt bereikt tot USD 7,25 miljard met een CAGR van 8,21% in 2030 | FLIR Systemen, Ametek

Apr 19, 2023 3:58 PM ET

Marktinzichten voor oppervlakte-inspectie

De omvang van de oppervlakte-inspectiemarkt werd geschat op 3,84 miljard USD in 2022. Van USD 4,22 miljard in 2023 tot USD 7,25 miljard in 2030 zal de oppervlakte-inspectie-industrie naar verwachting groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 8,21%. (2023 – 2030).

Het woord “oppervlakte-inspectie” beschrijft de praktijk van het kijken naar het oppervlak van een object of materiaal om de fysieke eigenschappen ervan te beoordelen, inclusief de grootte, vorm, textuur en het bestaan van eventuele gebreken of onvolkomenheden. Om ervoor te zorgen dat artikelen aan bepaalde normen en voorschriften voldoen, kan dit handmatig of met behulp van geautomatiseerde inspectiesystemen worden uitgevoerd. Het wordt vaak gebruikt in verschillende sectoren, waaronder productie, kwaliteitscontrole en productinspectie.

Een belangrijke aanjager van de expansie van de markt is de stijgende vraag naar hoogwaardige goederen. Klanten verwachten producten met betere kwaliteits- en betrouwbaarheidsnormen, waardoor veel bedrijven meer aandacht besteden aan inspectieprocedures.

Ontvang een gratis voorbeeldexemplaar @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/879

Dit heeft geleid tot de creatie van steeds geavanceerdere oppervlakte-inspectietechnieken en -technologieën die bedoeld zijn om te garanderen dat items voldoen aan criteria en normen, terwijl gebreken en fouten tot een minimum worden beperkt. Dit heeft op zijn beurt de expansie van de markt gestimuleerd.

Surface Inspection Market Key Players:

Belangrijke deelnemers zijn:

  • FLIR Systemen,
  • Keyence Corporation,
  • Ametek,
  • Sony Corporation,
  • Teledyne Technologies Inc,
  • Edmund Optiek
  • Baumer Holding,
  • Industrial Vision Systems Ltd

Oppervlakte-inspectie markt regionale perspectieven

De analyse biedt marktinformatie voor elke regio afzonderlijk, inclusief Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. De markt wordt gedomineerd door Noord-Amerika. Verschillende van de topbedrijven die oppervlakte-inspectiesystemen en -technologieën ontwikkelen en produceren, zijn in het gebied gevestigd. De uitbreiding van de industrie in Noord-Amerika is ook geholpen door de overvloed aan gevestigde industriële sectoren in de regio, waaronder de automobiel-, lucht- en ruimtevaart- en elektronicasector.

Ook heeft de regio een lange geschiedenis van investeringen in R&D en heeft het een hoog opgeleide arbeidspool, die allemaal bijdragen aan de innovatie van de industrie op het gebied van oppervlakte-inspectie. Deze elementen, samen met de aanzienlijke behoefte aan hoogwaardige goederen, hebben ertoe bijgedragen dat Noord-Amerika een belangrijke markt voor oppervlakte-inspectie is geworden.

De Verenigde Staten, Canada, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje, China, Japan, India, Australië, Zuid-Korea en Brazilië zijn andere belangrijke landen die in de marktanalyse zijn opgenomen.

Volledige rapportdetails ophalen @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/surface-inspection-market-879

Inzicht in marktsegmenten voor oppervlakte-inspectie

3D en 2D zijn opgenomen in de marktsegmentatie op basis van Type. In 2022 zal de 3D-marktcategorie een groot deel van de markt beheersen.

In vergelijking met conventionele 2D-inspectiemethoden hebben 3D-oppervlakte-inspectiesystemen verschillende voordelen, zoals een verhoogde nauwkeurigheid en de capaciteit om subtielere, meer gecompliceerde fouten te identificeren. De industrie is uitgebreid als gevolg van het toenemende gebruik van 3D-beeldvormings- en visualisatietechnologieën in verschillende sectoren.

De markt is gesegmenteerd op basis van het apparaat en bestaat uit componenten zoals camera’s, software, processors, lenzen en frame grabbers. Volgens schattingen zal de camerasector het grootste marktaandeel hebben. Omdat ze een hoge mate van precisie en detail bieden in de foto’s die ze opnemen, worden camera’s vaak gebruikt in oppervlakte-inspectiesystemen. Ze worden ook veel gebruikt omdat ze vrij eenvoudig te gebruiken en betaalbaar zijn en realtime beeldverwerkingsmogelijkheden bieden.

De markt is verdeeld in vijf categorieën, afhankelijk van de toepassing: elektronica, automotive, halfgeleider, medisch en farmaceutisch, en anderen. In 2022 domineerde de medische en farmaceutische industrie de markt. De toegenomen nadruk van de medische en farmaceutische sector op productkwaliteit en -veiligheid en hun noodzaak om zich te houden aan zware wettelijke normen zijn hier debet aan. Om te controleren of medische en farmaceutische goederen vrij zijn van gebreken en bepaalde kwaliteitsnormen naleven, is oppervlakte-inspectie een cruciale stap in het productieproces.

De tweevoudige laag supercondensator heefteen groter marktaandeel op de wereldmarkt voor energieopslagsystemen voor supercondensatoren dan elk van deze andere categorieën. De tweelaagse supercondensator heeft veel interesse gewekt in praktische elektronische apparaten, massale energieopslag bij energiecentrales en elektrische auto’s. Bovendien worden tweelaagse supercondensatoren steeds meer geaccepteerd, wat de groei van de wereldwijde supercondensatormarkt verder bevordert.

Controleer korting @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/879

Op basis van de industrie is de wereldwijde markt voor energieopslagsystemen voor supercondensatoren gesegmenteerd in energie, auto’s, consumentenelektronica, mechanische en andere. Vanwege de groeiende populariteit van mobiele telefoons voor consumenten, zal de sector consumentengadgets naar verwachting in 2024 de grootste omzet van al deze genereren. De supercondensator geeft de gebruiker ook de mogelijkheid om toegang te krijgen tot informatie door een sterke batterijopbrengst te leveren.

Gerelateerde rapporten:

Markt voor functionele veiligheid Onderzoeksrapport: per apparaat, per systeem (, High-Integrity Pressure Protection Systems, Distributed Control Systems – Forecast until 2030

Markt voor fabrieksautomatisering Rapport: Per type, per technologie en per eindgebruiker – Prognose tot 2030

Markt voor persoonlijke beschermingsmiddelen Onderzoeksrapport: Informatie per product, per industrie en per gevaar – Prognose tot 2030

CNC Controller Markt Rapport: Informatie per product, per component, per astype, per toepassing, per eindgebruiker, per regio – prognose tot 2030

Markt voor trillingsmonitoring Onderzoeksrapport: Per onderdeel, per systeemtype, per implementatie, per eindgebruiker – prognose tot 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071 (US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Keywords:  Surface Inspection Market,Surface Inspection Market Size,Surface Inspection Market Share,Surface Inspection Market Trends,Surface Inspection Market Research,Surface Inspection Market Reports,Surface Inspection Market Analysis,Surface Inspection Market Growth,Surface Inspection Industry