header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De omvang van de johannesbroodmarkt wordt geschat op USD 676,89 miljoen met een groei van 4,55% CAGR tijdens de prognoseperiode van 2021 tot 2028

Apr 19, 2023 10:00 AM ET

Carob Market Overzicht

Bovendien zal de wereldwijde Carob-markt naar verwachting toenemen met een CAGR van 4,55%, met een waarde van USD 676,89 miljoen tijdens het verwachte jaar 2021-2028.

De johannesbrood is een bloeiende groenblijvende boom die behoort tot de vlinderbloemenfamilie. Voor zijn heerlijke peulen en als aantrekkelijke plant wordt hij vaak gekweekt in tuinen en landschappen. De mediterrane en Midden-Oosterse gebieden zijn de thuisbasis van de johannesbroodplant. Johannesbroodpoeder, vaak gebruikt als alternatief voor cacaopoeder, wordt af en toe gemaakt van de rijpe, gedroogde en vaak geroosterde peul. Johannesbroodrepen, johannesbroodsnippers en johannesbroodsnacks worden vaak verkocht in reformwinkels als vervanging voor chocoladerepen, chocoladeschilfers en andere zoetigheden.

 

Carob Market

 

Vanwege het hoge calcium-, vezel- en eiwitgehalte en een daaruit voortvloeiende reeks gezondheidsvoordelen, is johannesbroodpoeder enorm in populariteit gegroeid bij consumenten. Het vereist geen toevoeging van suiker omdat het veganistisch, glutenvrij, cafeïnevrij en van nature zoet is. Vanwege het hoge vezelgehalte, gebrek aan vet en lage cholesterol, wint johannesbrood snel aan aantrekkingskracht bij klanten die zich bewust zijn van de gezondheid. De corona-epidemie heeft aanzienlijke gevolgen gehad in alle economische sectoren. De epidemie heeft wereldwijd medische noodsituaties veroorzaakt, waardoor de vraag naar voedselproducten, hygiënegoederen en medische benodigdheden is toegenomen. Mensen kiezen vaker voor veilige, betrouwbare en gezonde maaltijden in het coronascenario. Als gevolg hiervan heeft het de verkoop van conventionele, voedzame en basisvoedselproducten verbeterd. De pandemie heeft de behoefte aan bevroren niet-vegetarisch voedsel, fruit en groenten, eieren, peulvruchten, tarwe en volle granen vergroot.

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-bestand @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7778

Omdat johannesbroodpitmeel vergelijkbare eigenschappen heeft als guargom, proberen verschillende voedselfabrikanten erop over te schakelen. Johannesbroodpeulen worden soms gebruikt als veevoer. In dit verband wordt voorspeld dat de snelle opkomst van de diervoedermarkt de ontwikkeling van de johannesbroodindustrie wereldwijd in de komende jaren gunstig zal beïnvloeden. Carob beschikt ook over bepaalde inherente kwaliteiten, zoals ziekteresistentie, het vermogen om diarree te behandelen en diabetisch vriendelijk te zijn, die allemaal helpen om grip te krijgen in de voedingssector. Beperkt aanbod, stijgende prijzen en de aanwezigheid van vervangende producten op de markt zijn enkele van de belangrijkste problemen waarmee de Johannesbroodmarkt naar verwachting binnenkort zal worden geconfronteerd.

Marktsegmentatie

De wereldmarkt is onderverdeeld in vorm, toepassing en regionale sectoren. De categoriesectie is verder onderverdeeld in twee delen conventioneel en biologisch. De vormsectie is verdeeld in poeder, gom en andere. Het toepassingsgedeelte is verder ingedeeld in bakkerij & zoetwaren, zuivelproducten, snacks en andere. De regionale basis is ingedeeld in vijf secties Azië-Pacific, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa en het Midden-Oosten en Afrika.

Regionale analyse

In 2020 domineerde Europa de productmarkt en er werd voorspeld dat dit gedurende de projectieperiode voor de johannesbroodmarkt zou blijven gebeuren. De Europese johannesbroodmarkt wordt grotendeels gedreven door de hoge consumptie van zuivel- en broodproducten in de regio. Klanten in dit gebied zoeken naar items met natuurlijke toevoegingen en componenten om gezondheidsproblemen te voorkomen. Bovendien heeft het groeiende gebruik van johannesbrood in dierenvoeding en ander diervoeder in Europa de johannesbroodindustrie geholpen uit te breiden. De samenloop van al deze bovengenoemde feiten heeft fabrikanten van voedingsmiddelen en dranken en diervoeders aangemoedigd om gezonde en natuurlijke additieven zoals stevia te gebruiken. Detailhandelszaken, waaronder supermarkten, hypermarkten en speciaalzaken, geven prioriteit aan productverkopen om de winstmarges te verhogen. Supermarkten en hypermarkten presenteren op aantrekkelijke wijze een selectie johannesbroodproducten van verschillende merken.

Toegang tot volledige rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/carob-market-7778

Industrieel Nieuws

Supermarkten en hypermarkten zijn de meest populaire winkellocaties voor het kopen van consumentenproducten in Noord-Amerika en Europa. De populariteit van supermarkten en hypermarkten neemt toe in gevestigde en opkomende regio’s als gevolg van de toenemende verstedelijking, een toename van de arbeidersklasse en concurrerende prijzen.

Ontdek meeronderzoeksrapporten over voedsel, dranken en voeding, door Market Research Future:

Zuivel Blends Markt Onderzoeksrapport per type (zuivelmengsel, zuivel / niet-zuivelingrediënten, zuivel als functioneel ingrediënt, zuivel als drager), per vorm (smeerbaar, vloeibaar, poeder, anderen), per toepassing (ijs en bevroren desserts, zoete en hartige snacks, bakkerij en zoetwaren, kindervoeding en babyvoeding, dranken, vlees, zeevruchten, voedingssupplementen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktprognose tot 2030

Xanthaangom Markt Onderzoeksrapportinformatie per vorm (droog en vloeibaar), functie (verdikkingsmiddel, stabilisator, vetvervanger, coatingmateriaal en andere), toepassing (voedsel en dranken, farmaceutische producten en nutraceuticals, persoonlijke verzorging en andere), en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktprognose tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende bedrijfstakken en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem van harte contact op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Carob Market,Global Carob Market,Carob Industry,Carob Market Size,Carob Market Share,Carob Market Research,Carob Market Reports,Carob Market Growth,Carob Market Analysis,Carob,Carob Market Trends,Carob Market Forecast,Carob Market Type