header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Dry Ice Market wordt gedreven door een snel evoluerend voedingssegment met een gezonde CAGR van 6,40% tijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2030

Apr 19, 2023 10:00 AM ET

Inzicht in de droogijsmarkt

Volgens de MRFR-analyse zal de droogijsmarkt naar verwachting een CAGR van 6,40% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 670 miljoen in 2030.

De droogijsmarkt verwijst naar de wereldwijde markt voor de productie, distributie en consumptie van droogijs, dat vaste koolstofdioxide is in de vorm van een blok of pellet. Droogijs wordt gebruikt in verschillende industrieën, zoals voedingsmiddelen en dranken, farmaceutica, transport en productie, voor toepassingen zoals koeling, bevriezing en transport van goederen. De markt omvat verschillende spelers, waaronder droogijsfabrikanten, distributeurs en eindgebruikers, en wordt beïnvloed door factoren zoals vraag en aanbod, prijzen, regelgeving en technologische vooruitgang in het droogijsproductieproces.

 

Dry Ice Market a

 

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-bestand @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8610

De COVID-19-pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de droogijsmarkt, met zowel positieve als negatieve effecten. Aan de positieve kant is de vraag naar droogijs tijdens de pandemie toegenomen vanwege de noodzaak om vaccins en verschillende medische benodigdheden te vervoeren en op te slaan bij ultralage temperaturen, waarvoor droogijs een essentieel onderdeel is.

Aan de negatieve kant heeft de COVID-19-pandemie de wereldwijde toeleveringsketen verstoord, waardoor tekorten en prijsvolatiliteit zijn ontstaan voor grondstoffen, transport en andere inputs die nodig zijn voor de productie van droogijs.

Regionale analyse

Noord-Amerika is de grootste regio in de droogijsmarkt, goed voor het grootste deel van het marktaandeel. De dominantie van de regio kan worden toegeschreven aan de gevestigde infrastructuur voor de koelketen en de toenemende vraag vanuit verschillende industrieën, zoals voedsel en drank, gezondheidszorg en farmaceutische producten.

In Noord-Amerika zijn de Verenigde Staten de grootste markt voor droogijs, gevolgd door Canada en Mexico. De markt in de regio wordt voornamelijk gedreven door de groeiende vraag naar diepvriesproducten, stijgende zorguitgaven en een stijgende vraag naar het vervoer van temperatuurgevoelige producten.

Marktsegmentatie

De droogijsmarkt is gesegmenteerd in type en toepassing.

Op basis van het type is de markt gesegmenteerd in pellets en blokken.

Op basis van de toepassing is de markt gesegmenteerd in voedingsmiddelen en dranken, opslag en transport, gezondheidszorg en industriële reiniging.

Lees meer over rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/dry-ice-market-8610

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn:

  • S. IJs
  • Polar Ice Ltd
  • Continental Carbonic Products Inc
  • Sicgil India Limited (Indië)
  • Linde nv
  • Chuan Chon Enterprise
  • Air Liquide
  • Droogijs UK Ltd
  • Droogijs Corp
  • Tripti Droogijs Co (India)
  • Pacifisch/Afhankelijk droogijs
  • CryoCarb (VS)

Ontdek meer onderzoeksrapporten over voedsel, dranken en voeding, door Market Research Future:

IJsmarkt Onderzoeksrapportinformatie per producttype (sticks / repen, kegels en kopjes, kuipen en stenen en andere), smaaktype (chocolade, vanille, tutti-frutti, mengsels en andere), categorie (op zuivel gebaseerde en niet-zuivel) distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, rest van de wereld) – voorspelling tot 2030

Global Clear Ice Makers Market: Informatie per type (Flake Ice Makers, Ice Cube Makers, Nugget Ice Makers en anderen), Categorie (Massamarkt en Premium), Eindgebruik (Residentieel en Commercieel), Distributiekanaal (Store-Based {Supermarkten &; Hypermarkten en Speciaalzaken} en Non-Store-Based) en Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Voorspelling tot 2027

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende bedrijfstakken en waar nodig zullen we dat doenoverwegen Covid19 Footprints voor een betere analyse van markt en industrieën. Neem van harte contact op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mailadres: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Dry Ice,Dry Ice Market,Global Dry Ice Market,Dry Ice Market Analysis,Dry Ice Industry,Dry Ice Market Size,Dry Ice Market Share,Dry Ice Market Trends,Dry Ice Market Report,Dry Ice Market Research,Dry Ice Market Growth,Dry Ice Market Demand,Dry Ice Market Outlook,Dry Ice Market Forecast