header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Het marktaandeel van capsule-endoscopie wordt geschat op USD 1,29 miljard met 8,4% CAGR in 2030

Apr 19, 2023 11:24 AM ET

Capsule-endoscopie marktinformatie per product (capsule-endoscopen, {dunne darm, slokdarm en dikke darm} en systemen), per toepassing (OGIB (obscure GI Tract Bleeding), ziekte van Crohn, dunne darmtumor en anderen), per eindgebruiker (ziekenhuizen, ambulante chirurgische centra en andere), en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling tot 2030

De capsule-endoscopiemarkt verwijst naar de industrie die capsule-endoscopen produceert en verkoopt, kleine camera’s ter grootte van een pil die door patiënten worden ingeslikt om beelden van het maagdarmkanaal vast te leggen. De markt voor capsule-endoscopie heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt, omdat capsule-endoscopie een steeds populairdere methode wordt voor het diagnosticeren en monitoren van gastro-intestinale stoornissen.

De capsule-endoscopiemarkt heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt en zal naar verwachting de komende jaren blijven groeien. De wereldwijde markt voor capsule-endoscopie zal naar verwachting usd 1,29 miljard bereiken in 2030, met een CAGR van 8,4% van 2022 tot 2030.

Belangrijkste spelers

Belangrijke spelers op de markt voor capsule-endoscopie zijn bedrijven in medische hulpmiddelen zoals Medtronic, Olympus Corporation, IntroMedic Co., Ltd., CapsoVision, Inc. en RF Co., Ltd. Deze bedrijven produceren een reeks capsule-endoscopen die worden gebruikt voor verschillende soorten gastro-intestinale onderzoeken.

Ontvang gratis voorbeeld PDF-brochure @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1359

Marktsegmentatie

De capsule-endoscopiemarkt kan worden gesegmenteerd op basis van verschillende factoren, zoals producttype, toepassing, eindgebruiker en geografie.

Producttype: Dunne darm capsule endoscoop, slokdarmcapsule endoscoop, coloncapsule endoscoop

Toepassing: Obscure gastro-intestinale bloedingen, Crohn’s Diseass, dunne darm tumor, coeliakie, inflammatoire darmziekte, anderen

Eindgebruiker: ziekenhuizen, diagnostische beeldvormingscentra, ambulante chirurgische centra, onderzoeksinstituten

Geografie: Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika, Midden-Oosten en Afrika

Verder wordt op basis van de toepassing verwacht dat het obscure gastro-intestinale bloedingssegment het grootste aandeel zal hebben in de capsule-endoscopiemarkt. Dit wordt toegeschreven aan de toenemende incidentie van gastro-intestinale bloedingen en de stijgende vraag naar niet-invasieve diagnostische procedures.

Op basis van eindgebruikers wordt verwacht dat het ziekenhuissegment het grootste aandeel zal hebben in de markt voor capsule-endoscopie. Dit komt door de toenemende prevalentie van gastro-intestinale ziekten en de beschikbaarheid van technologisch geavanceerde apparatuur in ziekenhuizen.

Op basis van geografie wordt verwacht dat Noord-Amerika het grootste aandeel zal hebben in de capsule-endoscopiemarkt, gevolgd door Europa en Azië-Pacific. Dit wordt toegeschreven aan de hoge prevalentie van gastro-intestinale ziekten, gunstig vergoedingsbeleid en technologische vooruitgang in de regio.

Over het algemeen is marktsegmentatie essentieel voor bedrijven om potentiële klanten te identificeren, specifieke regio’s te targeten en effectieve marketingstrategieën voor de capsule-endoscopiemarkt te ontwikkelen.

Regionale analyse

De capsule-endoscopiemarkt kan regionaal worden geanalyseerd op basis van factoren zoals marktomvang, groeipotentieel en vraag naar de technologie. De belangrijkste regio’s voor capsule-endoscopie marktanalyse zijn Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Noord-Amerika is de grootste markt voor capsule-endoscopie, vanwege factoren zoals de hoge prevalentie van gastro-intestinale ziekten, gunstig vergoedingsbeleid en technologische vooruitgang. De toenemende vraag naar niet-invasieve diagnostische procedures en de stijgende uitgaven voor gezondheidszorg dragen ook bij aan de groei van de capsule-endoscopiemarkt in deze regio.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (132 pagina’s) over capsule-endoscopie: https://www.marketresearchfuture.com/reports/capsule-endoscopy-market-1359

Europa is de op een na grootste markt voor capsule-endoscopie, gedreven door factoren zoals de toenemende prevalentie van gastro-intestinale stoornissen, de stijgende geriatrische bevolking en gunstige overheidsinitiatieven. Daarnaast dragen de groeiende vraag naar minimaal invasieve procedures en het toenemende bewustzijn bij patiënten ook bij aan de groei van de capsule-endoscopiemarkt in Europa.

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken in de markt voor capsule-endoscopie, als gevolg van factoren zoals de groeiendeprevalentie van gastro-intestinale stoornissen, stijgende zorguitgaven en toenemend bewustzijn over de voordelen van capsule-endoscopie. Bovendien dragen de toenemende acceptatie van geavanceerde technologieën en het stijgende besteedbare inkomen ook bij aan de groei van de capsule-endoscopiemarkt in deze regio.

Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika zullen naar verwachting getuige zijn van een gematigde groei van de capsule-endoscopiemarkt, als gevolg van factoren zoals de groeiende prevalentie van gastro-intestinale stoornissen en het toenemende bewustzijn over capsule-endoscopie. Factoren zoals beperkte gezondheidszorginfrastructuur en gebrek aan bewustzijn over geavanceerde diagnostische procedures kunnen echter de groei van de capsule-endoscopiemarkt in deze regio’s belemmeren.

Over het algemeen wordt verwacht dat de wereldwijde markt voor capsule-endoscopie de komende jaren een aanzienlijke groei zal doormaken, aangedreven door factoren zoals de toenemende prevalentie van gastro-intestinale aandoeningen, de stijgende geriatrische bevolking en technologische vooruitgang op het gebied van endoscopie.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgsector door Market Research Future:

Markt voor endoscopie-apparaten Onderzoeksrapportinformatie per type (rigide endoscopen, flexibele endoscopen, chirurgische endoscopen, capsule-endoscopen en robotondersteunde endoscopen), per therapie (colonoscopie, artroscopie, gastroscopie, laparoscopie, sigmoïdoscopie en ureteroscopie), per behandeling en procedure (lagere gastro-intestinale aandoeningen, gewrichts- en orthopedische aandoeningen, long- en luchtwegaandoeningen, bovenste gastro-intestinale aandoeningen, abdominale en gynaecologische), per toepassing (artroscopie, gastro-intestinale endoscopie, Verloskunde / gynaecologische endoscopie ) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Voorspelling tot 2030

Markt voor minimaal invasieve chirurgische hulpmiddelen Onderzoeksrapportinformatie per type (handinstrumenten, opblaasapparaten, snij-instrumenten, geleidingsapparatuur, elektrochirurgische apparaten en hulpapparaten), toepassing (hartchirurgie, gastro-intestinale chirurgie, orthopedische chirurgie, vaatchirurgie, gynaecologische chirurgie, urologische chirurgie, thoracale chirurgie, cosmetische chirurgie en tandheelkundige chirurgie), eindgebruiker (ziekenhuizen en klinieken, ambulante chirurgische centra) – voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Sjilpen

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Capsule Endoscopy Market,Capsule Endoscopy Market Size,Capsule Endoscopy Market Insights,Capsule Endoscopy Market players,Capsule Endoscopy Market Outlooks