header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


In-flight cateringservicemarkt met regionale groei en belangrijke spelers, samen met vraag en prognose 2030

Apr 19, 2023 10:00 AM ET

Marktinzichten in de cateringservice aan boord  

Volgens MRFR zal de wereldwijde in-flight cateringservicemarkt naar verwachting een CAGR van 9,3% registreren tijdens de prognoseperiode 2022 – 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 16,9 miljard tot USD 31,6 miljard in 2022-2030.

De In-Flight Catering Service Market verwijst naar het verstrekken van eten en drinken aan passagiers aan boord van een vliegtuig. Cateringdiensten aan boord worden meestal geleverd door luchtvaartmaatschappijen, cateringbedrijven of externe leveranciers. Deze diensten kunnen variëren van snacks en drankjes voor korte vluchten tot volledige maaltijden voor langeafstandsvluchten. De COVID-19-pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de markt voor cateringdiensten aan boord. Met de daling van de vraag naar vliegreizen hebben veel luchtvaartmaatschappijen hun cateringdiensten aan boord verminderd of opgeschort. Bovendien hebben gezondheids- en veiligheidsproblemen geleid tot veranderingen in de manier waarop voedsel wordt bereid en geserveerd op vluchten, waarbij veel luchtvaartmaatschappijen kiezen voor voorverpakte maaltijden en bestek voor eenmalig gebruik. De belangrijkste factoren die van invloed zijn op de groei van de markt zijn de toename van de vraag naar premium en aangepaste cateringdiensten aan boord, uitbreiding van vliegroutes en netwerk, groeiende populariteit van low-cost carriers, toename van het aantal privéjets en chartervluchten. Enkele van de factoren die de groei van de markt belemmeren, zijn hoge kosten in verband met de levering van cateringdiensten aan boord, fluctuerende brandstofprijzen die leiden tot verminderde winstgevendheid van luchtvaartmaatschappijen, strenge regelgeving en veiligheidsnormen voor voedselbereiding en -opslag.

 

In-Flight Catering Service

 

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-bestand @https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1303

MARKTBEHEER

De wereldwijde markt voor cateringdiensten aan boord is gesegmenteerd op basis van vliegtuigklasse, vluchttype, cateringtype en regio. Op basis van vliegtuigklasse is de markt gesegmenteerd als First Class, Business Class, Premium Economy Class en Economy Class. Op basis van vluchttype wordt de markt geclassificeerd als Full Service en Low Cost. Op basis van cateringtype is de markt gesegmenteerd als bakkerij en zoetwaren, maaltijden, dranken en andere.

REGIONALE ANALYSE

Noord-Amerika domineerde de wereldwijde markt voor cateringdiensten aan boord met grote spelers zoals Gate Gourmet en LSG Sky Chefs die een aanzienlijke aanwezigheid op de markt hadden. Europa is een andere prominente markt voor cateringdiensten aan boord, gedreven door het grote aantal luchtreizigers in de regio Azië-Pacific in de markt voor cateringdiensten aan boord als gevolg van het stijgende passagiersverkeer en de groei van low-cost carriers. Landen zoals China en India zijn belangrijke markten in de regio, Latijns-Amerika markt zal naar verwachting een gematigde groei ervaren Landen zoals Brazilië en Mexico zijn de belangrijkste markten in de regio Midden-Oosten en Afrika omvatten landen zoals de Verenigde Arabische Emiraten en Saoedi-Arabië zijn de belangrijkste markten in de regio.

Toegang tot volledige rapportdetails @https://www.marketresearchfuture.com/reports/in-flight-catering-service-market-1303

SLEUTELSPELERS

Enkele van de belangrijkste spelers zijn SATS, Servair, Egypt Air In-Flight Services, Goddard Catering, Air Culinaire, Emirates Flight Catering, dnata, Do & Co, Compass Group en Gate Gourmet onder anderen.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over lucht- en ruimtevaart en defensie, door Market Research Future:

Markt voor elektrische schepen Rapport per type (volledig elektrisch en hybride), systeem (energieopslagsystemen, energieopwekking, stroomconversie en stroomdistributiesystemen), scheepstype (commercieel en defensie), werking (bemand, op afstand bediend en autonoom) en regio – prognose tot 2030

Space Situational Awareness (SSA) Markt Rapport: Informatie door aanbod (diensten en software), object (missiegerelateerd puin, raketlichamen, fragmentatiepuin, functioneel ruimtevaartuig,Niet-functionele ruimtevaartuigen en anderen), eindgebruiker (commercieel en overheid en leger) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten en Afrika en Latijns-Amerika) – Voorspelling tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende bedrijfstakken en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem van harte contact op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mailadres: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  In-Flight Catering Service Market,In-Flight Catering Service Market Size,In-Flight Catering Service Market Share,In-Flight Catering Service Market Analysis,In-Flight Catering Service Market Trends,In-Flight Catering Service Market Research,In-Flight Catering Service Market Report,In-Flight Catering Service Market Outlook,In-Flight Catering Service Market Overview,In-Flight Catering Service Market Insights