header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Industriële handhandschoenen Marktomzet, groeimogelijkheden, verkoop, eisen, branchegrootte, regio’s, analyse en prognose van topfabrikanten 2030

Apr 19, 2023 4:00 PM ET

Industriële handhandschoenen Marktoverzicht 

De snelgroeiende voedselverwerkings- en gezondheidszorgindustrieën over de hele wereld hebben geresulteerd in een snelle uitbreiding van de markt voor industriële handschoenen. Noord-Amerika, met het enorme aantal eindgebruiksindustrieën, genereert een grote vraag naar deze handschoenen. De Noord-Amerikaanse overheid implementeert verschillende strikte voorschriften met betrekking tot de veiligheid van werkende personen. In geval van onregelmatigheden kan de werkgever zware boetes krijgen, wat leidt tot een slecht imago van het bedrijf bij de consumenten in de markt. Dit soort strenge regelgeving in landen als Canada, Duitsland, Frankrijk en de VS kan bevorderlijk zijn voor de groei van de markt voor industriële handschoenen.

De markt voor industriële handhandschoenen zal naar verwachting usd 15,91 miljard waard zijn in 2027, met een CAGR van 7% tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030), de markt voor industriële veiligheidshandschoenen werd in 2020 gewaardeerd op USD 10 miljard.

Bovendien zijn werknemers verplicht om deze handschoenen tijdens alle operaties te gebruiken voor betere prestaties en meer comfort. Omdat deze handschoenen een lange levensduur hebben, een stevige grip bieden en snijbestendig zijn, zien ze meer vraag in verschillende prominente industrieën. Daarnaast winnen wegwerphandschoenen aan populariteit in de gezondheidszorg, vooral in opkomende landen, dankzij de toename van infectieziekten en virale uitbraken. De COVID-19-uitbraak in 2020 heeft fabrikanten bijvoorbeeld gedwongen om te werken aan het leveren van meer wegwerphandschoenen in verschillende regio’s om de groeiende kloof tussen vraag en aanbod te overbruggen.

Ontvang gratis sample PDF@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2071

Marktgroei drijvende factoren

  • Nieuwe productlanceringen en R&D bij de belangrijkste spelers
  • Strenge overheidsvoorschriften voor de veiligheid van het personeel
  • Toename van het aantal ongevallen op de werkplek

Het vergroten van het bewustzijn over de gezondheids- en veiligheidsmaatregelen met betrekking tot de behandeling van patiënten en noodsituaties kan ook leiden tot betere zakelijke vooruitzichten voor handhandschoenen in de gezondheidszorg. Bovendien heeft de grote kans op overdracht van ziektekiemen op het werk, samen met de overdracht van door bloed overgedragen ziekteverwekkers, het gebruik van wegwerphandschoenen noodzakelijk gemaakt, wat resulteert in een hogere marktvraag in zorginstellingen. Anders dan de gezondheidszorgsector hebben industriële handhandschoenen aanzienlijk terrein gewonnen in de voedingsindustrie, in lijn met de veranderende levensstijl van consumenten en de daaruit voortvloeiende toename van de vraag naar kant-en-klaar voedsel.

Nieuws uit de industrie

De pandemie heeft deskundigen op het gebied van overheidsopdrachten opgeroepen om af te wijken van hun normale procedures om de voorkeur te geven aan PBM-transacties. Gershwind zei dat de belasting van nitrilhandschoenen op de toeleveringsketens bijzonder is. Nitrilhandschoenen zijn het nieuwste stuk beschermingsmiddelen dat distributienetwerken bedreigt naarmate de coronaviruspandemie vordert tot nog een volledig jaar. Nitrilhandschoenen worden in verschillende sectoren gebruikt, van voedselverwerking tot vaccintoediening.

Industriële handhandschoenen Marktleidende deelnemers 

  • Towa Corporation (Japan)
  • Rubberex (Maleisië)
  • Shamrock Manufacturing Company Inc. (de VS)
  • Top Glove Corporation Bhd (Maleisië)
  • Semperit AG Holding (Oostenrijk)
  • Kossan Rubber Industries Bhd (Maleisië)
  • 3M (VS)
  • Globus (Shetland) Ltd (Verenigd Koninkrijk)
  • Honeywell International Inc. (VS)
  • Ansell Ltd (Australië)

Industriële handhandschoenen Marktsegmentatie  

De primaire segmenten die in de studie van de markt voor industriële handhandschoenen worden overwogen, zijn materiaal, product en toepassing.

De industriële handhandschoenenmarkt, met betrekking tot het materiaal, omvat lederen handschoenen, natuurlijk rubber, nitril handschoenen, polyethyleen handschoenen, metalen gaas handschoenen, neopreen handschoenen, en anderen. In 2018 werd de markt gecontroleerd door het segment van de natuurlijke rubber en de dominantie ervan zal naar verwachting zelfs tijdens de veronderstelde periode aanhouden. Natuurrubber merkt een ongebreidelde vraag op in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie en is in de afgelopen jaren ook in de chemische sector een zeer favoriet product geworden. Deze handschoenen hebben ook een boost waargenomen in hun huishoudelijke toepassingen in de residentiële sector.

Verzoek om aanpassing @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/2071

De soorten producten die in het rapport worden beschreven, zijn herbruikbare handschoenen en wegwerphandschoenen. WegwerpbaarHandschoenen zorgen voor een hogere vraag in de markt in vergelijking met de herbruikbare handschoenen. Het wijdverbreide gebruik in verschillende industrieën zoals chemie, automotive, drank, voedsel en meer helpt de vraag naar wegwerphandschoenen te stimuleren. Aangezien de toekomstperspectieven van deze industrieën vrij lucratief zijn, is het veilig om aan te nemen dat de vraag naar wegwerphandschoenen hetzelfde kan blijven of tijdens de beoordelingsperiode kan toenemen.

De belangrijkste toepassingen van industriële handhandschoenen zijn de bouwsector, de chemische industrie, de gezondheidszorg, de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, de auto-industrie en andere. Vanaf 2018 was de gezondheidszorgsector het dominante segment in de markt en op basis van het groeipercentage wordt geschat dat het zijn voorsprong gedurende de evaluatieperiode kan behouden. Wegwerp-, nitril-, natuur- en latexrubberen handschoenen worden op grote schaal ingezet in de gezondheidszorg. 

Industriële handhandschoenen markt regionaal inzicht 

De belangrijkste regio’s waarin de markt voor industriële handhandschoenen naar verwachting zal groeien tijdens de beoordelingstijdlijn zijn Europa, Noord-Amerika, Azië-Pacific of APAC, evenals de rest van de wereld of RoW.

De groei van APAC op de wereldmarkt voor industriële handhandschoenen is opmerkelijk en het lijkt erop dat de regio in de daaropvolgende jaren een nog betere groei kan waarnemen. De enorme investeringen van de overheid in de verbetering van de veiligheid van de werknemers, samen met de snelle industrialisatie, zijn belangrijke groeiboosters op de regionale markt. De sectoren voeding, chemie, elektronica en auto’s groeien in een snel tempo en het resultaat hiervan is de groeiende vraag naar industriële handschoenen. Gemakkelijke beschikbaarheid van natuurlijk rubber heeft APAC tot een van de topfabrikanten ter wereld gemaakt, met Thailand, Maleisië en Indonesië als de toonaangevende producenten. 

De RoW-markt omvat voornamelijk het Midden-Oosten & Afrika en Zuid-Amerika. Deze markt ontwikkelt zich in een behoorlijk tempo, blijkbaar als gevolg van het toenemende gebruik van industriële handhandschoenen in de olie- en gas-, bouw-, chemische en mijnbouwindustrie. De olie- en gas- en bouwsector in de regio floreren en kunnen de komende jaren verdere groei opmerken, wat tijdens de beoordelingsperiode uitstekende zaken voor industriële handhandschoenen kan betekenen. 

Praat met expert: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/2071

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon:

1 628 258 0071(VS)

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Industrial Hand Gloves Market Companies,Industrial Hand Gloves Market Share,Industrial Hand Gloves Market Size,Industrial Hand Gloves Market Trends