header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Lineaire motor marktanalyse, vraag en omvang van de industrie zal groeien 2,13 miljard door 2030

Apr 19, 2023 4:41 PM ET

De wereldwijde lineaire motormarkt werd in 2020 gewaardeerd op USD 1140,3 miljoen en zal zich naar verwachting ontwikkelen met een snellere CAGR van 6,1% tijdens de voorspelde periode om goed te zijn voor een grotere marktaandeelwaarde van USD 2,13 miljard tegen het einde van het verwachte tijdperk 2020-2030.

Lineaire motoren worden gebruikt om sterke krachten te genereren bij lage snelheden. De structuur is anders, maar het functioneert op dezelfde manier als koppelmotoren. De laatste heeft een kristalstructuurtype, terwijl de eerste plat is uitgerold. De onderhoudsproblemen, slijtageproblemen en spelingsproblemen die aanwezig zijn in riem, kogelomloopspindel en andere op meningen gebaseerde en rackbewegingscontrolesystemen kunnen worden geëlimineerd door andere soorten motorontwerpen te gebruiken.

De wereldwijde marktvraag naar lineaire motoren wordt beïnvloed door een verscheidenheid aan variabelen. Gedurende de verwachte periode zal de vraag naar dit type motoren worden aangedreven door hun groeiende gebruik in verschillende industrieën, waaronder robotica, elektronica, automotive, halfgeleiders en vele anderen.

Bovendien wordt de marktvraag gedreven door de groeiende acceptatie van verschillende motortypen. Bovendien elimineert het de katrol, riem en rotatie-naar-translatiemechanisme dat wordt gebruikt om rotatieactie om te zetten in lineaire beweging. Hoewel er minder mechanische componenten nodig zijn, zijn de onderhoudskosten ook goedkoop.

Ontvang een gratis sample Copy@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7149

Lineaire Motor Markt Belangrijkste spelers:

Belangrijke deelnemers zijn:

  • Aerotech Inc. (VS)
  • ETEL S.A. (Zwitserland)
  • Moog Inc. (Verenigde Staten)
  • Beckhoff Automation (Europa)
  • ESR Pollmeier GmbH (Europa)
  • H2W Technologies Inc. (Verenigde Staten)
  • Yaskawa Electric Corporation (Japan)
  • Sanyo Denki Co. Ltd. (Azië)
  • Kollmorgen Corporation (Verenigde Staten)
  • KML Linear Motion Technology GmbH. (Oostenrijk)

Ontvang het volledige rapport Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/linear-motor-market-7149

Lineaire Motor Markt Regionale Analyse

De Noord-Amerikaanse, Europese, Aziatisch-Pacifische, Latijns-Amerikaanse, Midden-Oosterse en Afrikaanse regio’s behoren tot die waar de lineaire motormarkt geografisch is gesegmenteerd. Door het gebruik van dit type motor in tal van toepassingen zoals besturings- en testapparatuur, procesbesturing, lithografie, wafer en die-level verpakkingen, heeft de regio Azië-Pacific, de snelst groeiende regio ter wereld, momenteel het grootste marktaandeel in de wereldwijde lineaire motormarkt. De marktvraag wordt gevoed door het bestaan van landen als Taiwan, China, Zuid-Korea en Japan. Vanwege de gevestigde geavanceerde technologische infrastructuur heeft de Europese regio wereldwijd het op één na grootste marktaandeel voor lineaire motoren. Bovendien draagt dit gebied het meest bij aan de lineaire motorcomponenten. Een ander motiverend aspect is een hoog besteedbaar inkomen per hoofd van de bevolking.

Lineaire motor marktsegmentatie

Op basis van type, toepassing en geografie is de wereldwijde markt voor lineaire motoren gesegmenteerd.

Gebaseerd op type: De platte lineaire motor, u-kanaal lineaire motor en cilindrische lineaire motor hebben elk hun eigen segmenten van de wereldmarkt gekregen.

De lineaire motor van het platte type domineert de wereldmarkt omdat hij daar het grootste marktaandeel heeft. Andere classificaties zijn sleufijzer, sleufloos ijzer en sleufloos ijzerloos voor lineaire motoren van het platte type.

Consulteer Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/6082

Afhankelijk van de toepassing is de markt gesegmenteerd in medische, drukkerijen, robotica, werktuigmachines, verpakkingen, halfgeleiders, elektronica, automotive en andere segmenten over de hele wereld. De halfgeleidertoepassing, die de meeste inkomsten genereert en dus de wereldwijde lineaire motormarkt domineert tijdens de onderzoeksperiode, heeft het grootste marktaandeel in het toepassingsdividend.

Afhankelijk van de regio: De markt is gesegmenteerd in vijf regio’s: Latijns-Amerika, Duitsland, Azië-Pacific, Midden-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika. Deze regio’s vormen het grootste deel van de wereldmarkt.

Gerelateerde rapporten:

Smart Building Markt Onderzoeksrapport: per automatisering, energiebeheersysteem voor gebouwen, infrastructuurbeheersysteem, per toepassing per regio (noord)

Industriële automatiseringsmarkt, per type, per technologie en eindgebruiker – Prognose tot 2030

Public Cloud Market, Door Cloud Computing, Door Service, Door Organisatie Grootte, Per Industrie  – Prognose tot 2030

LiDAR-markt Onderzoeksrapport: per producttype per technologie (1D, 2D en 3D), per component, per functionele gebieden – prognose tot 2030

Uninterruptible Power Supply (UPS) markt Onderzoeksrapport per product per toepassing – prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071 (US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Keywords:  Linear Motor Market,Linear Motor Industry,Linear Motor Market Size,Linear Motor Market Share,Linear Motor Market Trends,Linear Motor Market Growth,Linear Motor Market Revenue,Linear Motor Market Analysis,Linear Motor Market Reports