header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Low-Cost Carrier (LCC) Markt, vliegen op een budget De aantrekkingskracht en impact tegen 2030

Apr 19, 2023 8:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

De marktomvang voor lowcostmaatschappijen (LCC) werd geschat op USD 150,2 miljard in 2022. Tijdens de projectieperiode (2023 – 2030) zal de LCC-markt naar verwachting stijgen van USD 174,6828 miljard in 2023 tot USD 432,2429671 miljard. Dit vertegenwoordigt een samengestelde jaarlijkse groei (CAGR) van 16,30%.

De low-cost carrier-markt verwijst naar het segment van de luchtvaartindustrie dat no-nonsense, budgetvluchten biedt tegen lagere kosten in vergelijking met traditionele luchtvaartmaatschappijen. Low-cost carriers (LCC’s) voeren doorgaans point-to-point vluchten uit met een vereenvoudigde tariefstructuur en brengen extra kosten in rekening voor optionele diensten zoals ingecheckte bagage, stoelselectie en maaltijden aan boord. LCC’s zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden, omdat ze reizigers in staat stellen om tegen lagere kosten naar hun bestemming te vliegen, waardoor vliegreizen toegankelijker worden voor een breder scala aan mensen.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8504

De COVID-19-pandemie, aangezien de vraag naar vliegreizen is gekelderd als gevolg van reisbeperkingen, grenssluitingen en een algemene daling van het consumentenvertrouwen. Vooral prijsvechters die sterk afhankelijk zijn van vrijetijdsreizen zijn getroffen, omdat veel mensen hun reisplannen hebben geannuleerd of uitgesteld vanwege de pandemie. Sommige low-cost carriers die zich richten op binnenlandse routes hebben echter een relatieve opleving van de vraag gezien, omdat mensen op zoek zijn gegaan naar meer betaalbare en handige transportopties voor essentiële reizen. Om de impact van de pandemie het hoofd te bieden, hebben veel prijsvechters kostenbesparende maatregelen moeten nemen, zoals het verminderen van personeel en capaciteit, het heronderhandelen van contracten met leveranciers en het uitstellen van vliegtuigbestellingen De markt voor prijsvechters zal op korte termijn waarschijnlijk een uitdaging blijven, maar kan uiteindelijk herstellen naarmate de vraag naar vliegreizen langzaam aantrekt.

De LCC-marktfactoren omvatten kosteneffectiviteit, toegenomen vraag naar vliegreizen, technologie en e-commerce, deregulering en uitbreiding van luchtvaartnetwerken. Brandstofprijsvolatiliteit, intense concurrentie, infrastructuurbeperkingen en wettelijke beperkingen zullen naar verwachting de marktgroei tijdens de prognoseperiode beperken.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers zijn EasyJet Airline Company Limited, AirAsia Berhad, JetBlue Airways Corporation, IndiGo, Ryanair DAC, Norwegian Air Shuttle ASA, SpiceJet Limited, Southwest Airlines Co, WestJet Airlines Ltd. en Spirit Airlines Inc

Marktsegmentatie

Op basis van vliegtuigtype is de LCC-markt gesegmenteerd in narrow-body en wide-body. Op basis van operaties wordt de markt ingedeeld in nationaal en internationaal.

Op basis van distributiekanaal is de LCC-markt ingedeeld in Online en Travel Agency.

Regionale analyse

Noord-Amerika is een belangrijke markt voor low-cost carriers, gedreven door de toenemende vraag naar betaalbare vliegreizen.

De Verenigde Staten zijn de grootste markt voor low-cost carriers in Noord-Amerika, met grote luchtvaartmaatschappijen zoals Southwest Airlines, JetBlue Airways en Spirit Airlines die de markt domineren.

Toegang tot het volledige rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/low-cost-carrier-market-8504

Azië-Pacific is een snel groeiende markt voor low-cost carriers, gedreven door de toenemende vraag naar betaalbare vliegreizen en de groeiende middenklasse bevolking.

Gerelateerde rapporten:

Used Serviceable Material (USM) Markt Onderzoeksrapport: Informatie per producttype (motor, componenten en casco), vliegtuigtype (smalle carrosserie, wide body, turboprop en regionaal), providertype (OEM en niet-OEM) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika en Latijns-Amerika) – Voorspelling tot 2030

Winkelmarkt aan boord Onderzoeksrapport: Informatie per vliegtuigklasse (First Class, Business Class, Premium Economy Class en Economy Class), Carrier Type (Full-Service en Low-Cost), Shopping Type (Travel Essentials, Accessoires, Beauty and Care, Children and others) en Region (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten & Afrika en Latijns-Amerika) – Voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en uitgebreide en nauwkeurige analyses biedt met betrekking tot verschillendemarkten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en gedetailleerd onderzoek. Ons marktonderzoek naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stelt onze klanten in staat om meer te zien, meer te leren en meer te doen, waardoor uw belangrijkste vragen kunnen worden beantwoord.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5E Verdieping, New York, New York 10013,
Verenigde Staten van Amerika
1 646 845 9312
E-mailadres: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013,
United States of America
+1 646 845 9312
Email: [email protected]

Keywords:  Low Cost Carrier (LCC) Market,Low Cost Carrier (LCC) Market Size,Low Cost Carrier (LCC) Market Share,Low Cost Carrier (LCC) Market Growth,Low Cost Carrier (LCC) Market Trend,Low Cost Carrier (LCC) Market Analysis,Low Cost Carrier (LCC) Industry,LCC Market