header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markt voor persoonlijke beschermingsmiddelen 2023 – PPE-industrie Grootte, verkoop, omzet, groeidynamiek, marktregio’s, analyse en prognose van topspelers 2030

Apr 19, 2023 5:00 PM ET

Marktoverzicht persoonlijke beschermingsmiddelen

De wereldwijde markt voor persoonlijke beschermingsmiddelen zal naar verwachting toenemen met een CAGR van 6,1%, met een waarde van USD 94,17 miljard over het geschatte prognosejaar 2022-2030.

Draagbare uitrusting en uitrusting die gebruikers beschermt tegen tal van mogelijke werkrisico’s zijn persoonlijke beschermingsmiddelen. Het bestaat uit beschermende kleding voor het gezicht, ogen, oren, hoofd en voeten. Volgens verschillende overheidsorganisaties moeten werknemers lekbestendige veiligheidslaarzen dragen met antislipbroeken en harde doppen om optimale bescherming tegen risico’s en ongevallen te garanderen. Als gevolg hiervan worden PBM’s veel gebruikt in arbeidsintensieve sectoren zoals chemie, olie en gas, bouw en farmaceutica, waar fysische, chemische, mechanische en radioactieve verontreinigingen schade kunnen veroorzaken.

Top Key spelers Vermeld:

  • Honeywell International, Inc
  • Lakeland Industries, Inc
  • Dupont
  • 3m
  • Ansell Ltd
  • Avon Rubber nv
  • COFRA Srl
  • Uvex Veiligheidsgroep
  • Lindstrom Groep
  • BartelsRieger Atemschutztechnik GmbH
  • Rock Fall (Verenigd Koninkrijk) Ltd
  • Mine Safety Appliances (MSA) Bedrijf
  • Radians, Inc
  • Polison Corp
  • Gateway Veiligheid, Inc

Industrieel Nieuws:

Bovendien hebben de Verenigde Staten vanaf juni 2020 het grootste aantal COVID 19-patiënten, wat resulteert in een toename van de vraag naar PBM voor toepassingen in de gezondheidszorg, wat een hele reeks investeringen in de markt heeft getrokken.

Vraag een gratis sample aan @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3826

Snelle industrialisatie is een van de belangrijkste aanjagers van marktexpansie. Het heeft geresulteerd in een opleving van de bouwactiviteit over de hele wereld. Er is echter een ernstig gebrek aan veiligheidsmaatregelen op bouwplaatsen, wat leidt tot verschillende voorbeelden van beroepsrisico’s wereldwijd, wat resulteert in het verlies van kostbare arbeid en tijd. Als gevolg hiervan is de kennis van werknemers en werkgevers over persoonlijke en arbeidsveiligheid toegenomen om optimale bescherming op het werk te bieden. PBM wordt momenteel veel gebruikt in zowel gevestigde als opkomende landen vanwege deze oorzaken. Verschillende productontwikkelingen, zoals de introductie van slimme wearables met sensoren die patronen en de aanwezigheid van gevaarlijke stoffen in een mijn of een booreiland kunnen detecteren, stuwen de industrie ook vooruit.

Omdat vallen een van de belangrijkste doodsoorzaken op bouwplaatsen is, is het gebruik van geschikte beschermingsmiddelen zoals een veiligheidsharnas of gasmaskers om de longen te beschermen tegen giftige gassen, dampen en deeltjes van cruciaal belang. Terwijl, in het geval van persoonlijke beschermingsmiddelen voor infectiebeheersing, benodigde PBM’s met het doel van gebruik in een medische omgeving moeten voldoen aan de FDA-vereisten.

Marktsegmentatie persoonlijke beschermingsmiddelen:

Volgens het laatste marktanalyserapport voor persoonlijke beschermingsmiddelen is de markt verdeeld in vier secties: product, industrie, gevaar en regionale basis. De productsectie heeft de markt verdeeld in handen – en armbescherming, ademhalingsbescherming, oog- en gezichtsbescherming, hoofdbescherming, voet- en beenbescherming, beschermende kleding en andere. De markt voor persoonlijke beschermingsmiddelen is verder onderverdeeld in de industriesectie in zeven secties: bouw, olie en gas, productie, voedsel en drank, chemicaliën, gezondheidszorg en andere. Volgens de gevarensectie is de markt verdeeld in vijf delen: elektrisch, brand, biologisch, chemisch, enz. Op regionale basis wordt de wereldmarkt verder ingedeeld in vijf secties: Azië-Pacific, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa en het Midden-Oosten en Afrika.

Persoonlijke beschermingsmiddelen markt regionale analyse:

De trends op de markt voor persoonlijke beschermingsmiddelen moeten worden aangedreven door stijgende arbeidsongevallen en de vraag naar extreem duurzame mechanische slijtvastheid en beschermende uitrusting in de olie- en gas-, automobiel-, raffinage- en metaalproductie-industrie. Verhoogde gevaren op de werkplek en het effectieve regelgevingskader van OSHA om de veiligheid van werknemers te waarborgen, zouden de marktuitbreiding in Noord-Amerika moeten stimuleren.

Verzoek om aanpassing @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/3826

Noord-Amerika ondergaat een snelle industrialisatie, wat heeft geresulteerd in een aanzienlijke toename van het aantal productieactiviteiten en protocollen. Hierdoor zijn persoonlijke beschermingsmiddelenBedrijven zijn gericht op het ontwikkelen van onderscheidende beschermende kleding om maximale veiligheid van werknemers te garanderen. Overheidsregels voor de veiligheid van werknemers hebben bedrijven gedwongen om persoonlijke beschermingsmiddelen te gebruiken om sterfgevallen te voorkomen, en deze behoefte zal naar verwachting toenemen.

Ander gerelateerd rapport:

Abrasive Waterjet Cutting Machine Markt

Afzakmachine Markt

Kluizen en kluizen markt

Markt voor spuitgietmachines

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat veel plezier beleeft aan zijn diensten en een gedetailleerde en betrouwbare studie biedt van diverse industrieën en consumenten over de hele wereld. Mrfr’s methodologie integreert bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de huidige belangrijke trends, aankomende gebeurtenissen en de stappen die op basis van die aspecten moeten worden genomen.

Ons snel groeiende marktonderzoeksbedrijf wordt bijgestaan door een competent team van onderzoeksanalisten die nuttige analyses en gegevens over technologische en economische ontwikkelingen leveren. Onze analisten brengen industriële bezoeken en verzamelen waardevolle informatie van invloedrijke marktspelers. Ons belangrijkste doel is om onze klanten op de hoogte te houden van nieuwe kansen en uitdagingen in verschillende markten. We bieden stapsgewijze hulp aan onze gewaardeerde klanten door middel van strategische en adviesdiensten om management- en uitvoerbare beslissingen te nemen.

Neem contact met ons op:

Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika

Telefoon: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Blog: https://marketresearchandgrowthforecast.blogspot.com


Keywords:  Personal Protective Equipment Market Analysis.,Personal Protective Equipment Market Size,Personal Protective Equipment Market Share,Personal Protective Equipment Market Trends,Personal Protective Equipment Market Technology,Personal Protective Equipment Market Companies