header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktaandeel lichttherapie zal naar verwachting een CAGR van 5,10% registreren om usd 1,19 miljard te bereiken in 2030 | Beurer, BioPhotas, Lumie, Verilux

Apr 19, 2023 5:00 PM ET

Lichttherapie marktonderzoeksrapport Informatie per product (lichtbak, vloer- en bureaulampen, lichtvizier, HDST, anderen), per toepassing (psoriasis, vitiligo, eczeem, acne vulgaris, anderen), per lichttype (blauw licht, rood licht, wit licht, anderen) en per eindgebruiker (thuiszorginstellingen, dermatologische klinieken, anderen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktprognose tot 2030.

De lichttherapiemarkt verwijst naar de wereldwijde industrie die betrokken is bij de productie en distributie van producten die licht gebruiken als een therapeutische modaliteit. Lichttherapie, ook bekend als fototherapie, omvat het gebruik van specifieke golflengten van licht om een verscheidenheid aan aandoeningen te behandelen, waaronder seizoensgebonden affectieve stoornis (SAD), huidaandoeningen, slaapstoornissen en pijnbestrijding.

De marktomvang van lichttherapie werd gewaardeerd op USD 0,8 miljard in 2021 en zal naar verwachting groeien van USD 0,84 miljard in 2022 tot USD 1,19 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,10% tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030). De wereldwijde markt voor lichttherapie zal naar verwachting de komende jaren in een aanzienlijk tempo blijven groeien.

Ontvang gratis voorbeeld PDF-brochure @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8366

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de lichttherapiemarkt zijn Koninklijke Philips N.V., Northern Light Technology, Beurer GmbH, Verilux, Inc., Zepter International, Lumie, Photomedex Inc., Aura Daylight, Nature Bright en Chal-Tec GmbH.

Marktsegmentatie

De markt voor lichttherapie kan worden gesegmenteerd op basis van producttype, toepassing, eindgebruiker en regio.

Op basis van het producttype kan de markt worden gesegmenteerd in lichttherapielampen, lichttherapieboxen, lichttherapiemaskers, dageraadsimulatoren, handheld-apparaten en andere.

Op basis van de toepassing kan de markt worden gesegmenteerd in huidziekten, stemmingsstoornissen, slaapstoornissen, neonatale geelzucht, wondgenezing, pijnbestrijding en andere.

Op basis van de eindgebruiker kan de markt worden gesegmenteerd in thuiszorginstellingen, dermatologische klinieken, psychiatrische ziekenhuizen en andere.

Op basis van regio kan de markt worden gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Deze marktsegmenten helpen bij het identificeren van specifieke doelmarkten, voorkeuren en behoeften en helpen bij het ontwikkelen van marketingstrategieën, prijzen en distributieplannen. Het helpt ook bij het begrijpen van het competitieve landschap van de lichttherapiemarkt en het identificeren van potentiële groeimogelijkheden.

Regionale analyse

De markt voor lichttherapie is gesegmenteerd in verschillende regio’s, waaronder Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Noord-Amerika en Europa zijn de grootste markten voor lichttherapieproducten vanwege de hoge prevalentie van seizoensgebonden affectieve stoornis (SAD) in deze regio’s, het toenemende bewustzijn over de voordelen van fototherapie en de aanwezigheid van belangrijke marktspelers. Daarnaast zijn de beschikbaarheid van geavanceerde gezondheidszorginfrastructuur en hogere adoptiepercentages van nieuwe en innovatieve technologieën ook factoren die de groei van de lichttherapiemarkt in deze regio’s stimuleren.

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting de komende jaren een aanzienlijke groei doormaken als gevolg van de toenemende prevalentie van huidaandoeningen en slaapstoornissen, groeiende uitgaven voor gezondheidszorg en een toenemend bewustzijn over de voordelen van lichttherapie. Bovendien wordt verwacht dat de aanwezigheid van een grote groep patiënten die lijden aan stemmingsstoornissen, pijnbestrijding en huidziekten in landen als India en China de marktgroei in de regio zal stimuleren.

Begin van het formulierBlader door een diepgaand marktonderzoeksrapport (111 pagina’s) over lichttherapie: https://www.marketresearchfuture.com/reports/light-therapy-market-8366

Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika zullen naar verwachting ook groei doormaken als gevolg van de toenemende prevalentie van stemmingsstoornissen, huidziekten en slaapstoornissen, evenals de toenemende acceptatie van nieuwe behandelingsmethoden. De marktgroei in deze regio’s kan echter worden beperkt door factoren zoals een gebrek aan bewustzijn over lichttherapie en een beperkte gezondheidszorginfrastructuur.

Over het algemeen wordt verwacht dat de lichttherapiemarkt wereldwijd een aanzienlijke groei zal doormaken, met verschillende regio’s die unieke groeimogelijkheden en uitdagingen bieden.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Healthcare Industry door Market Research Future:

Cellulitis behandeling marktonderzoeksrapport : informatie per behandelingsprocedure (niet-invasief, minimaal invasief, topische behandeling), cellulitistype (harde cellulitis, zachte cellulitis, oedemateuze cellulitis), eindgebruik (ziekenhuizen, ambulante chirurgische centra, gespecialiseerde dermatologische klinieken) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, rest van de wereld) – voorspelling tot 2030

Neurology Devices Market Trends, Growth and Size Analysis By Product (Neurostimulation, Interventional Neurology, CSF Management, Neurosurgery Devices), End User (Hospitals & Clinics, Specialty Center) and Region (Americas, Europe, Asia-Pacific, Middle East & Africa) – Forecast to 2030

Vasomotorische symptomen Marktonderzoeksrapport Informatie per therapietype (hormonaal, niet-hormonaal), per distributiekanaal (ziekenhuisapotheken, retailapotheken, online winkels) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktprognose tot 2030.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg onsLinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Light Therapy Market,Light Therapy Market trends,Light Therapy Market Size,Light Therapy Market Share,Light Therapy Market Growth,Light Therapy Market Demand,Light Therapy Market Forecast,Light Therapy Market Analysis,Light Therapy Market Insights,Light Therapy Industry