header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktaandeel persluchtbehandelingsapparatuur versneld met CAGR van 7%, bereikt USD 12,69 miljard in 2030

Apr 19, 2023 2:00 PM ET

Marktoverzicht persluchtbehandelingsapparatuur

Persluchtapparatuur Market wordt gebruikt om perslucht te reinigen, met verschillende voordelen, zoals het verlagen van dauwpunten en het elimineren van verontreinigende stoffen die de compressor kunnen schaden. De markt voor persluchtbehandelingsapparatuur zal in 2030 USD 12,69 miljard bereiken, bij een CAGR van 7%.

Het zich ontwikkelende gebruik van perslucht en de uitbreiding van geavanceerde apparatuur en bedieningselementen bevorderen de vraag naar schone en droge lucht in verschillende industrieën, waardoor de marktuitbreiding wordt gestimuleerd. Een van de belangrijkste drijvende factoren van de markt voor persluchtbehandelingsapparatuur is het toenemende gebruik van perslucht in verschillende industrieën.

Concurrentieanalyse

De adoptie van geavanceerde technologie en werkmethoden zal naar verwachting de markt in de komende jaren voortstuwen. Het huidige COVID-19-probleem heeft bedrijven ertoe aangezet om langverwachte operationele aanpassingen uitgebreid door te voeren. Positieve kenmerken van de wereldwijde vraag zullen naar verwachting de markt gedurende de prognoseperiode stimuleren. De financiering van innovaties zal naar verwachting prioriteit geven aan de bedrijfsdoelstellingen die zijn vastgesteld door de vele belanghebbenden in de markt.

De belangrijkste concurrenten op de markt voor persluchtbehandelingsapparatuur zijn:

  • Airfilter Engineering (Maleisië)
  • Gem Equipment’s Ltd (India)
  • Pneumatech Inc. (VS)
  • Alpha-Pure (VS)
  • Beko Technologies (Indië)
  • Pentair plc. (VS)
  • Atlas Copco Corporation (Zweden)
  • BOGE Compressoren (Duitsland)
  • Chicago Pneumatisch (India)
  • Donaldson Company Inc. (VS)
  • Sullivan-Palatek Inc. (VS)
  • Industrial Air Power (IAP) (Verenigd Koninkrijk)
  • Kaeser Compressors Inc. (Duitsland)
  • Precisiefiltratieproducten (US)
  • Seneca Companies Inc. (VS)
  • Hitachi Ltd. (Japan)
  • Van Air Systems (US)
  • Gardner Danver (VS) en anderen.

Vraag een gratis sample aan @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10343

Het groeiende geografische bereik van verschillende bedrijven wereldwijd zal naar verwachting de marktgroei in de komende jaren stimuleren. Om met marktsituaties om te gaan, omarmen bedrijven steeds vaker een asset-light model. Een flexibele bedrijfsstrategie voor het ecosysteem zal naar verwachting de ontwikkelingskansen tijdens de projectieperiode vergroten. Om de duurzaamheid en levensvatbaarheid van hun ondernemingen te behouden, wordt van de bedrijven verwacht dat ze in de komende periode de voorkeur geven aan vooruitgang op de lange termijn.

Persluchtbehandelingsapparatuur Regionaal overzicht

Vanwege de gevestigde industriële en gezondheidszorgsectoren, de aanwezigheid van belangrijke marktdeelnemers en gedefinieerde wettelijke vereisten voor persluchtbehandeling, heeft Amerika het grootste marktaandeel. Vanwege de intensivering van de chemische en voedsel- en drankensector, de snelle verstedelijking, een groeiend aantal voedselverwerkende bedrijven en het optreden van opkomende marktconcurrenten, is de markt voor persluchtbehandelingsapparatuur in Azië-Pacific het snelst groeiende gebied. De Europese markt voor apparatuur groeit als gevolg van de toegenomen productieactiviteit, kritieke regelgevingssituaties en investeringen van de eindgebruiksindustrie in luchtzuivering.

Branche-updates:

sep 2021 Atlas Copco heeft Pneumatech in India gelanceerd na de voltooiing van de wereldwijde activiteiten van het merk in de afgelopen 55 jaar. Pneumatech is een belangrijke fabrikant van persluchtbehandelings- en gasgeneratoren die deel uitmaakt van de Atlas Copco Group en is wereldwijd aanwezig. Het heeft een wereldwijd bereik op het gebied van verkoop, klantenservice en ondersteuning en een wereldwijde benadering van productie, met 15 klantcentra en vijf productielocaties over de hele wereld. Pneumatech producten en diensten zijn ontwikkeld om te voldoen aan de effectieve behoefte aan energie-efficiëntie met inachtneming van het milieu. De grootste impact op het milieu is het verminderen van de koolstofvoetafdruk van Pneumatech-producten. Elk nieuw productontwikkelingsproject heeft tot doel de koolstofvoetafdruk van het product te verlagen. Pneumatech zou klanten op de Indiase markt in staat stellen om het energieverbruik van persluchtsystemen te minimaliseren. Bovendien verlengt het de levensduur van persluchtapparatuur en vermindert het het totale energieverbruik en de koolstofvoetafdruk.

Verzoek om aanpassing @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/10343

Marktsegmentanalyse van persluchtbehandelingsapparatuur 

De markt voor persluchtbehandelingsapparatuur bestaat uit drogers, filters en luchtkoelersop basis van het product. De markt voor persluchtbehandelingsapparatuur bestaat uit voedingsmiddelen en dranken, chemicaliën en farmaceutische producten op basis van de eindgebruiker. Per toepassing bestaat de markt voor persluchtbehandelingsapparatuur uit fabriekslucht / winkellucht, proceslucht, instrumentlucht en ademlucht.

Andere gerelateerde rapporten:

Verwarming, ventilatie en airconditioning (HVAC) markt

Markt voor water- en afvalwaterbehandelingsapparatuur

Casino Gaming Equipment Markt

Markt voor commerciële koelapparatuur

Metaal zaagmachine markt

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon:

1 628 258 0071(VS)

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Compressed Air Treatment Equipment Market Analysis,Compressed Air Treatment Equipment Market Size,Compressed Air Treatment Equipment Market Company,Compressed Air Treatment Equipment Market Manufacturers,Compressed Air Treatment Equipment Market Forecast