header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktanalyse van draagbare batterijen, wereldwijde trends en grootte zullen tegen 2030 usd 27,54 miljard groeien

Apr 19, 2023 4:01 PM ET

Marktinzichten in draagbare batterijen

De markt voor draagbare batterijen zal naar verwachting USD 27,54 miljard bereiken, met een CAGR van 8,68% tijdens de geprojecteerde periode, volgens de meest recente onderzoeksanalyse. Een item dat klein genoeg is om in de hand te passen en waarvan het ontwerp kan worden aangepast aan de eisen van de klant, is een draagbare batterij. De behoefte aan draagbare batterijen neemt toe parallel met de ontwikkeling van technologische producten.

De vereiste om mobiele telefoons, draadloze apparaten en andere opladende elektronische apparaten vaak op te laden, is de afgelopen jaren naar voren gekomen als een cruciale factor die de groei van de markt voor draagbare batterijen stimuleert. Veel huishoudelijke apparaten, zoals rekenmachines, fakkels, klokken en horloges, gebruiken vaak draagbare batterijen. Bovendien stimuleert de stijgende populariteit van mobiele apparaten en tablets het gebruik van draagbare batterijen, waardoor ze een aparte productcategorie worden binnen de consumentenelektronicasector. De vereiste om mobiele telefoons, draadloze apparaten en andere opladende elektronische apparaten vaak op te laden, is de afgelopen jaren naar voren gekomen als een cruciale factor die de groei van de markt voor draagbare batterijen stimuleert. Veel huishoudelijke apparaten, zoals rekenmachines, fakkels, klokken en horloges, gebruiken vaak draagbare batterijen. Bovendien stimuleert de stijgende populariteit van mobiele apparaten en tablets het gebruik van draagbare batterijen, waardoor ze een aparte productcategorie worden binnen de consumentenelektronicasector.

Download een volledige PDF @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/941

Een breed scala aan vormen, chemische stoffen, maten en doeleinden, evenals verschillende maten en vormen, zijn geschikt voor draagbare batterijen. Lithium-iontechnologie zorgt voor een hogere verwerkingskracht in batterijen, terwijl ze ook dunner en kleiner worden.

De vooruitgang van batterijtechnologie is sterk gecorreleerd met de vermindering van de grootte van consumentengadgets, waaronder tablets, laptops en mobiele telefoons. Li-ion batterijen zijn energiedichter dan andere batterijtypen omdat ze efficiënter zijn dan traditionele batterijtechnologieën zoals Ni-Cd en nikkel-metaalhydride. De constructie van de draagbare opladers maakt het vrij eenvoudig om ze te demonteren. Vanwege de schadelijke effecten die zware metalen op het ecosysteem hebben, zijn zware metalen zoals kwik, cadmium en lood ook aanwezig, maar in lage hoeveelheden, wat in overeenstemming is met wettelijke limieten.

De stijgende vraag naar elektronische apparaten en het toenemende gebruik van mobiele telefoons zijn twee van de belangrijkste groeifactoren voor de draagbare batterij-industrie. In India is Canon momenteel de distributeur van Rayo Mini-projectoren. Canon’s Rayo i5 en Rayo R4 printers zijn compact, draagbaar en licht. Afhankelijk van het gebruik kan de 1900 mAh-batterij van de Rayo i5 tot 120 minuten meegaan, terwijl de 1700 mAh-batterij van de R4 tot 150 minuten meegaat. Net als dit heeft Honda Motor Company, Ltd. samengewerkt met Panasonic om een afneembare en draagbare lithium-ionbatterij te ontwikkelen die kan worden gebruikt in een aantal apparaten, waaronder auto’s, motorfietsen, robots en andere voertuigen.

Download het volledige rapport Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/portable-battery-market-941

Belangrijkste spelers:

  • Acer Inc. (China),
  • Alcatel-Lucent S.A. (Parijs),
  • Dell Inc. (Verenigde Staten),
  • Siemens AG (Europa),
  • Nikon Corporation (Azië),
  • Advanced Battery Systems Inc. (VS),
  • Sharp Electronics Corporation (Azië),
  • Casio Computer Co.Ltd. (Japan),
  • Seiko Holdings Corporation zijn belangrijke spelers (Japan)

Regionale evaluatie

De markt voor draagbare batterijen zal naar verwachting aanzienlijk groeien tussen 2018 en 2023, aldus onderzoekers. De geografie van de markt voor draagbare batterijen wordt bestudeerd, inclusief Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Azië-Pacific heeft wereldwijd het grootste marktaandeel voor draagbare batterijen vanwege het wijdverbreide gebruik van mobiele apparaten en andere accessoires in de regio. De opkomende economieën van de regio, waaronder China, India, Vietnam, Myanmar en anderen, versnellen hun inspanningen om hun infrastructuur voor draadloze apparaatdiensten te moderniseren en uit te breiden.

Thailand, Singapore en de Filippijnen zullen naar verwachting ook bijdragen aan de uitbreiding van de regionale markt voor draagbare batterijen gedurende de voorspelde periode.

Naarmate ze hun inspanningen intensiveren om geavanceerde batterijontwerpen te maken, wordt verwacht dat landen als Japan, Maleisië en Australië een aanzienlijke impact zullen hebben op de groei van deAzië-Pacific batterij markt.

Controleer Korting @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/941

Noord-Amerika zal naar verwachting een aanzienlijke groei hebben gedurende de prognoseperiode als gevolg van de groeiende markt voor draagbare batterijen voor hoge vermogenseffecten in deze regio. Dit zal naar verwachting een gunstig effect hebben op de groei van de markt voor draagbare batterijen wereldwijd.

Overzicht van de marktsegmentatie

De markt voor draagbare batterijen is verdeeld in segmenten op basis van technologie, capaciteitssoorten, toepassing en geografie. Gedurende de voorspelde periode zal de markt voor draagbare batterijen naar verwachting redelijk toenemen.

De markt voor draagbare batterijen is onderverdeeld in categorieën voor smartphones, tablets, media-apparaten en draagbare en draagbare accessoires op basis van de toepassing.

De draagbare batterijmarkt is onderverdeeld in vier categorieën: 0-2500 mAh, 2600-5000 mAh, 5100-10400 mAh en meer dan 10400 mAh op basis van de vormen van voortstuwing.

Lees meer artikelen-

Narrowband IOT Chipset Markt Onderzoeksrapport prognose tot 2027

Biometrische authenticatie & identificatie markt Onderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030

Wereldwijde markt voor draadloze stroomtransmissie Onderzoeksrapport- Prognose 2030      

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071 (US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk
E-mailadres: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  Portable Battery Market,Portable Battery Market Size,Portable Battery Market Share,Portable Battery Market Trends,Portable Battery Market Growth,Portable Battery Market Analysis,Portable Battery Industry,Portable Battery Market Reports