header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktomvang van poederverwerkingsapparatuur, segmentanalyse, groeidynamiek, technologie, bedrijfsprofiel, verkoop, regio’s en wereldwijde vooruitzichten 2030

Apr 19, 2023 3:00 PM ET

Global Powder Processing Equipment Marktoverzicht

Bij het observeren van de huidige trends wordt verwacht dat de marktomvang van poederverwerkingsapparatuur in 2030 USD $ 15 miljard zal overschrijden bij een CAGR van 6,47% tijdens de prognoseperiode 2022-2030. Industrieën neigen nu naar de adoptie van nieuwere productiemethoden, en automatisering is daar een van. De markt voor poederverwerkingsapparatuur kan goed overweg met bakkerij-, koffie- en thee- en andere voedingsmiddelen- en drankenindustrieën.

Automatiseringsprocedures helpen de industrieën bij het verkrijgen van inkomsten en het verminderen van gerelateerde menselijke fouten. Poederverwerking is een essentieel onderdeel van farmaceutica, voedingsmiddelen en dranken, constructies en andere industrieën. Deze apparatuur is zeer nuttig bij het mengen met een minimaal energieverbruik, lage reststoffen, minimale schade aan de poeders en andere factoren helpen de markt naar robuuste toekomstige standpunten.

De voedingsmiddelen- en drankenindustrie en de farmaceutische industrie leveren de grootste bijdrage aan deze markt. Poederverwerkingsapparatuur is zeer nuttig bij de productie en verwerking van voedselkleurstoffen, soepen, eiwitten, zuivel, zoetwaren en andere poedervormige materialen.

Marktgroei drijvende factoren

  • Economische groei in opkomende economieën
  • Ontwikkeling van nieuwe technologie
  • Groeiende voedingsmiddelen- en drankenindustrie
  • Behoefte aan verbeterde productiviteit en efficiëntie in productiesystemen

Vraag een gratis sample aan @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/9576

Belangrijkste bedrijven geprofileerd

  • Hosokawa Micron Corporation
  • Bakker Perkins Limited
  • Syntegon Technology GmbH
  • Hänsel Processing GmbH
  • Sollich UK Ltd
  • Dongsun Poeder Processing Equipment Co. Ltd
  • Sanovo Technology Groep
  • Poederproces-oplossingen
  • Bepex International LLC
  • Britse Rema
  • Classifier Freessystemen
  • Powder Systems Corporation
  • Charles Ross & Son Company
  • Guilin Hongcheng Mijnbouw Equipment Manufacture Co. Ltd
  • en Kemutec

Recent nieuws uit de industrie

De wereldwijde markt voor poederverwerkingsapparatuur heeft een vaste plaats gevonden in veel industrieën die op zoek zijn naar automatiseringsprocedures. De voedingsmiddelen- en drankenindustrie en de bouw- en mijnbouwindustrie zijn de primaire gebruikers van deze apparatuur. De regio Azië-Pacific is de grootste markt en zal naar verwachting zijn positie behouden tijdens de wereldwijde enquêtes. Ook zal deze regio de markt leiden door de snelste groeicijfers te laten zien. 

Samenvatting van de regionale markt

Azië-Pacific, Amerika, Europa en het Midden-Oosten en Afrika zijn de belangrijkste regio’s die zijn waargenomen voor het opstellen van het rapport over de wereldwijde markt voor poederverwerkingsapparatuur.

De regio Azië-Pacific is de grootste wereldwijde markt en zal tijdens de onderzoeksperiode aan de top blijven. Snelle verstedelijking, toenemende industriële dekkingen, investeringen van buitenlandse bedrijven, groeiende eisen als gevolg van de hoge bevolkingsdekking en anderen zijn de belangrijkste drijvende factoren voor de markt van deze regio. Snel ontwikkelende economieën zoals India, Japan en China zijn de belangrijkste aandeelhouders vanwege de robuuste industriële capaciteiten en het grote consumentenbestand. China is de primaire regio en zal zijn voorsprong behouden vanwege reeds gevestigde productiehuizen en stijgende mijnbouw- en bouwprocedures.

De Amerikaanse regio is de op een na grootste wereldmarkt. Hier is de Noord-Amerikaanse regio de primaire markt met de VS en Canada als de belangrijkste aandeelhouders vanwege de stijgende vraag naar automatiseringsprocedures, de aanwezigheid van belangrijke marktspelers en de uitbreiding van mijnbouw- en productiefaciliteiten. 

De Europese regio is de op twee na grootste markt vanwege de uitbreiding van de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, toenemende onderzoeks- en ontwikkelingsprogramma’s voor het ontvouwen van nieuwe aspecten en automatisering, wat leidt tot het minimaliseren van menselijke fouten en een hogere precisie.

De rest van de regio’s bevindt zich nog in groeiende leeftijd en zal tijdens de enquêteperiode in hetzelfde tempo groeien.

Verzoek om aanpassing @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/9576

Poederverwerkingsapparatuur wereldwijde marktsegmenten

De wereldwijde markt voor poederverwerkingsapparatuur is gesegmenteerd in twee delen:

Gebruikte technologie: Op basis van technologie worden de poederverwerkingsapparatuur gebruikt voor drogen en koelen, mengen en mengen en andere.

EindeGebruikers: Voedingsmiddelen en dranken, vlees, metaal, farmaceutica en andere industrieën zijn de belangrijkste eindgebruikers van deze markt.

Andere gerelateerde rapporten:

Industriële stofzuigermarkt

Residentiële ketelmarkt

IJsmakers Markt

Markt voor luchtscheidingsinstallaties

Markt voor het beheer van kunststofafval

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon:

1 628 258 0071(VS)

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com