header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktsegmenten voor veiligheidskleppen, verkoop, grootte, aandeel, eisen, topfabrikanten, toeleveringsketen, marktregio’s, trends en voorspelling 2030

Apr 19, 2023 5:00 PM ET

Marktoverzicht veiligheidskleppen

De marktomvang van de veiligheidskleppen zal naar verwachting aanzienlijk groeien met een  CAGR-percentage van 9,20% tijdens de prognoseperiode 2030. De wereldwijde marktwaarde van veiligheidskleppen wordt geschat op USD 13,2 miljard.

Wanneer de aanwezige druk en temperatuur van de veiligheidsklep worden overschreden, worden de veiligheidskleppen automatisch in werking gesteld. Deze veiligheidskleppen kunnen worden gebruikt om belangrijke apparatuur te beschermen tegen schade door overmatige druk te regelen zonder het gebruik van elektriciteit. Deze werken meestal bij een vooraf bepaalde druk om apparatuur te beschermen tegen onveilige druk. Bovendien beschermen deze kleppen zowel de werknemers als het milieu rond de fabrieken. Veiligheidskleppen worden gebruikt in een verscheidenheid aan toepassingen, zoals farmaceutica, bouw en olie en gas, die allemaal bijdragen aan de groei van de markt.

De wereldwijde markt voor veiligheidskleppen wordt zwaar getroffen tijdens de lockdown. Deze pandemie had niet alleen een aanzienlijke impact op de markt voor veiligheidskleppen, maar op de hele wereld. Om het coronavirus te bestrijden, heeft de overheid strenge maatregelen ingevoerd, zoals lockdowns, het handhaven van sociale afstand, het dragen van maskers, het sluiten van productiebedrijven en transportverboden. De markt voor veiligheidskleppen is gekelderd, ook al staat de pandemie nog in de kinderschoenen. De groei van deze markt wordt gevoed door de ontwikkeling van verbeteringen van veiligheidsklepsystemen en een groeiend bewustzijn van de voordelen van de markt voor veiligheidskleppen bij de belangrijkste spelers.

Integratie van veiligheidskleppen in de Internet of Things (IoT) omgeving.

Dynamiek van marktgroei

  • Toenemende vraag naar veiligheidskleppen vanuit de olie- en gasindustrie.
  • Groeiende opwekking van kernenergie.

Vraag een gratis sample aan @ 

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7790

Marktsegmentatie van veiligheidskleppen

Op basis van het materiaal is de wereldwijde markt voor veiligheidskleppen gesegmenteerd als staal, legering, gietijzer, cryogene en andere materialen.

Op basis van de grootte is de wereldwijde markt voor veiligheidskleppen gesegmenteerd in minder dan 1″, 1″ tot 10″, en 11″ tot 20″, en 20″ & hoger.

Op basis van het eindgebruik is de wereldwijde markt voor veiligheidskleppen gesegmenteerd in olie en gas, energie en energie, voedsel en drank, chemicaliën, water- en afvalwaterbehandeling en andere.

Op basis van de regio is de wereldwijde markt voor veiligheidskleppen gesegmenteerd als Azië-Pacific, Europa, Noord-Amerika, het Midden-Oosten en Afrika en Zuid-Amerika.

Belangrijkste spelers

De belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor veiligheidskleppen zijn,

  • Emerson Electric Co (VS)
  • Schlumberger Limited (VS)
  • General Electric (VS)
  • Curtiss-wright Corporation (Verenigde Staten)
  • ALFA LAVAL (Zweden)
  • IMI plc (Verenigd Koninkrijk)
  • LESER GmbH & Co.KG (Duitsland)
  • Forbes Marshall (Indië)
  • Danfoss (Denemarken)
  • The Weir Group PLC (Schotland)
  • Bosch Rexroth AG (Duitsland)
  • Spirax Sarco Limited (UK) en anderen.

De Mexicaanse regering verklaarde in juni 2019 dat het een nieuwe raffinaderij zal bouwen aan de Tobasco-kust van Mexico. Als gevolg hiervan worden veiligheidskleppen gebruikt om de druk van vloeistoffen en gassen in raffinaderijen te regelen.

Verzoek om Customization@ 

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/7790

Regionale classificatie van de markt voor veiligheidskleppen

Voor de groeiende infrastructurele vooruitgang, stijgende investeringen in tal van industrieën zoals olie en gas, bouwsector en snelle verstedelijking, behoudt Azië-Pacific het hoogste marktaandeel. De marktuitbreiding in deze regio zal waarschijnlijk worden gevoed door de stijgende vraag vanuit de mijnbouw, chemische en gemeentelijke industrie. In de bouw worden veiligheidskleppen gebruikt om de vloeistofstroom in brandbestrijdingssystemen, watertoevoersystemen en leidingsystemen te regelen. De markt van deze regio groeit door de groeiende bouwsector. Voor zijn groeiende investeringen in de bouwsector is Noord-Amerika de op een na grootste markt.

Andere gerelateerde rapporten:

Markt voor persoonlijke beschermingsmiddelen

Luchtreiniger Markt

Markt voor wegwerphandschoenen

Markt voor elektrisch gereedschap

Actuatoren Markt

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon:

1 628 258 0071(VS)

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]


Keywords:  Safety Valve Market Manufacturers,Safety Valve Market Size,Safety Valve Market Shaare,Safety Valve Market Trends,Safety Valve Market Sales,Safety Valve Market Analysis,Safety Valve Market Forecast