header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


5G-kernmarkt zal naar verwachting US $ 4,7 miljard bereiken in 2030 | CAGR 13.60% [PDF Versie]

Apr 20, 2023 5:00 PM ET

Marktanalyse

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), “5G Core Market Research, Information by Component, Network Functions, End-User – Forecast 2030″. De waardering is klaar om usd 4,7 miljard te bereiken in 2030, met een CAGR van 13,60% gedurende de prognoseperiode (2022-2030).

De vooruitzichten van de wereldwijde 5G-kernmarkt lijken uiterst positief, vooral vanwege de stijgende vraag naar cloud-native 5G-kernnetwerkplatforms. Daarnaast onderbouwen toenemende 5G-implementaties en de vraag naar extra ondersteunende netwerken de marktomvang.

Met de toenemende vraag naar verbeterde communicatiesystemen zal de markt naar verwachting de komende jaren aanzienlijke omzetstijgingen zien. In dit verband beweert Market Research Future (MRFR) dat de wereldwijde 5G-kernmarkt tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030) met een kolossale CAGR zou groeien.

Download gratis voorbeeld PDF-brochure: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10451

Bovendien vergroten de ontwikkelingen in 5GC-virtualisatietechnieken zoals Cloud Native en Micro-Service de marktomvang. De groeiende behoefte aan het bouwen en distribueren van verschillende segmenten, waaronder URLLC (ultrabetrouwbaarheid en communicatie met lage latentie), eMBB (verbeterde mobiele breedband) en mMTC (massive machine-type communications), beïnvloeden de marktwaarde.

5G Core Market Belangrijkste spelers

Eminente spelers uit de industrie die in het 5G Core-marktrapport worden geprofileerd, zijn onder meer.

  • Nokia ( Finland )
  • Ericsson ( Zweden )
  • Huawei ( China )
  • ZTE ( China )
  • Samsung ( Zuid-Korea )
  • Affirmed Networks ( VS )
  • Mavenir( VS )
  • NEC( Japan )
  • Cisco ( VS )
  • HPE ( VS )
  • Oracle( VS )
  • Athonet (Italië)
  • Casa Systems ( VS )
  • Cumucore ( Finland )
  • Druid Software( Ierland )
  • IPLOOK ( China )
  • Metaswitch( Verenigd Koninkrijk )

 

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (111 pagina’s) over 5G Core Market:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/5g-core-market-10451

Marktsegmentatie

Hoogtepunten van de markt

De wereldwijde 5G-kernmarkt is gesegmenteerd op basis van component, implementatiemodus, netwerkfuncties en eindgebruiker en regio.

Op basis van componenten is de 5G-kernmarkt gesegmenteerd in oplossingen en diensten. Verder is het oplossingssegment onderverdeeld in professional services en managed services.

Op basis van de implementatiemodus  is de 5G-kernmarkt gesegmenteerd in cloud en on-premises.

Op basis van netwerkfuncties is de 5G-kernmarkt gesegmenteerd in AMF (Access And Mobility Management Function), SMF (Session Management Function), UPF (User Plane Function), PCF (Policy Control Function), NEF (Network Exposure Function), NRF (NF Repository Function), UDM (Unified Data Management), AUSF (Authentication Server Function), AF (Application Function), NSSF (Network Slice Selection Function) en anderen.

Op basis van de eindgebruiker is de 5G-kernmarkt gesegmenteerd in telecomoperatoren en ondernemingen.

Koop dit Premium Research Report op: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=10451

Regionale analyse

De regionale analyse voor de wereldwijde 5G-kernmarkt is uitgevoerd voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en het Midden-Oosten en Afrika en Zuid-Amerika. De markt in Noord-Amerika was goed voor het grootste marktaandeel in 2019 en zal naar verwachting een sterke groei laten zien tijdens de prognoseperiode. De markt in Azië-Pacific zal naar verwachting de hoogste CAGR registreren tijdens de prognoseperiode. Deze groei kan worden toegeschreven aan de groeiende acceptatie van 5G-technologie onder de verschillende verticals.

Gerelateerde rapporten:

 

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureaudie trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  5G Core Market,5G Core Industry,5G Core Market Share,5G Core Market Size,5G Core Market Trends,5G Core Market Demands,Europe 5G Core Market,USA 5G Core Market