header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


AI in computer vision-markt zal naar verwachting US $ 168,8 miljard bereiken in 2030 | CAGR 34,32% [PDF-versie]

Apr 20, 2023 1:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige hoogtepunten

De AI in Computer Vision-markt is de afgelopen jaren snel gegroeid en zal dit naar verwachting in de nabije toekomst blijven doen. Computer Vision is een vakgebied dat zich richt op het in staat stellen van computers om visuele gegevens uit de wereld om ons heen te interpreteren en te begrijpen. Het gaat om het analyseren van afbeeldingen en video’s om informatie te extraheren over de objecten, mensen en omgevingen die erin worden afgebeeld.

De wereldwijde AI in Computer Vision-markt zal naar verwachting groeien met een CAGR van meer dan 34,32% van 2022 tot 2030, tot een marktomvang van USD 168,8 miljard in 2030. De toenemende vraag naar AI-aangedreven Computer Vision-oplossingen in sectoren zoals de gezondheidszorg, de auto-industrie en de detailhandel zal naar verwachting deze groei stimuleren.

Download een exclusief voorbeeld van het onderzoeksrapport op: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6672 

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers in de AI in Computer Vision markt zijn

  • Googelen
  • Microsoft
  • Amazon-webservices
  • Intel
  • Nvidia
  • IBM
  • Qualcomm

 

Deze bedrijven investeren zwaar in onderzoek en ontwikkeling om hun AI-aangedreven Computer Vision-oplossingen te verbeteren en hun marktaandeel uit te breiden.

Regionale analyse

De AI in Computer Vision-markt is een wereldwijde markt en de groei ervan is niet beperkt tot een specifieke regio of land. Er zijn echter enkele regio’s waarvan wordt verwacht dat ze een hoger groeipercentage zullen hebben dan andere. Hier is een regionale analyse van de AI in Computer Vision-markt:

Noord-Amerika: Noord-Amerika zal naar verwachting de AI in Computer Vision-markt domineren tijdens de prognoseperiode. De hoge adoptie van AI-technologieën in de VS en Canada, samen met de aanwezigheid van grote AI- en computervisiebedrijven in de regio, zal naar verwachting de marktgroei stimuleren.

Europa: Europa zal naar verwachting de op een na grootste markt voor AI in Computer Vision zijn tijdens de prognoseperiode. De groei van de markt in deze regio wordt voornamelijk gedreven door de toenemende acceptatie van AI- en computervisietechnologieën in verschillende industrieën, zoals de auto-industrie, de gezondheidszorg en de detailhandel.

Azië-Pacific: De regio Azië-Pacific zal naar verwachting het hoogste groeipercentage hebben in de AI in Computer Vision-markt tijdens de prognoseperiode. De toenemende adoptie van AIen computervisietechnologieën in landen als China, Japan, Zuid-Korea en India, samen met de aanwezigheid van grote technologiebedrijven in de regio, zullen naar verwachting de marktgroei stimuleren.

Midden-Oosten en Afrika: Het Midden-Oosten en Afrika zullen naar verwachting een gematigde groei zien in de AI in Computer Vision-markt tijdens de prognoseperiode. De toenemende acceptatie van AI- en computervisietechnologieën in industrieën zoals de gezondheidszorg en de productie zal naar verwachting de marktgroei in deze regio stimuleren.

Kortom, de AI in Computer Vision-markt is een wereldwijde markt, met Noord-Amerika en Europa als de grootste markten. De regio Azië-Pacific zal naar verwachting echter het hoogste groeipercentage hebben tijdens de prognoseperiode.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/ai-in-computer-vision-market-6672/ 

Marktsegmentatie

De AI in Computer Vision-markt kan worden gesegmenteerd op basis van component, technologie, toepassing, verticaal en regio. Hier volgt een kort overzicht van elk van deze segmenten:

Component: Het componentsegment omvat software en hardware. Het softwaresegment zal naar verwachting een groter marktaandeel hebben, omdat het de kern vormt van AI- en computervisietechnologie.

Technologie: Het technologiesegment omvat onder andere machine learning, beeldverwerking en natuurlijke taalverwerking (NLP). Het machine learning-segment zal naar verwachting de markt domineren tijdens de prognoseperiode, vanwege het vermogen om te leren en zich aan te passen aan nieuwe gegevens.

Toepassing: Het toepassingssegment omvat gezichtsherkenning, objectdetectie, beeldherkenning en andere. Het gezichtsherkenningssegment zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben, vanwege de toenemende acceptatie in verschillende industrieën.

Dit rapport kopen (PDF van 100 pagina’s met inzichten, grafieken, tabellen en figuren): https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=6672

Verticaal: Het verticale segment omvat gezondheidszorg, automotive, retail en andere. De gezondheidszorgsector zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben, als gevolg van de toenemende acceptatie van AI- en computervisietechnologieën in medische beeldvorming en diagnostiek.

Regio: Het regionale segment omvat Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Noord-Amerika zal naar verwachting de markt domineren, vanwege de hoge acceptatie van AI- en computervisietechnologieën in de regio.

Over het algemeen helpt de marktsegmentatie van de AI in Computer Vision-markt bij het begrijpen van de markttrends, het identificeren van doelklanten en het ontwikkelen van effectieve marketingstrategieën.

*Top trending rapporten*

href=”https://www.marketresearchfuture.com/reports/security-operation-center-market-3682″>Security Operations Center Markt

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  AI In Computer Vision Market,AI In Computer Vision,AI In Computer Vision Market Share,AI In Computer Vision Market Size,AI In Computer Vision Market Growth,AI In Computer Vision Market Trends,AI In Computer Vision Industry