header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


AI in de telecommunicatiemarkt zal naar verwachting tot het einde van 2030 een groei van 43,10% hebben

Apr 20, 2023 1:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

De wereldwijde AI in telecommunicatiemarkt zal naar verwachting usd 10,4 miljard waard zijn in 2030, met een CAGR van 43,10% tijdens de prognoseperiode (2023-2030).

Kunstmatige intelligentie vergemakkelijkt de telecomindustrie om inzichten te halen uit hun ruime datasets en maakte het gemakkelijker om routinematige zaken te beheren en problemen efficiënter op te lossen en ook een verbeterde klantenservice en tevredenheid te bieden. Kunstmatige intelligentie wordt verwezen naar een geavanceerde technologie die het vermogen heeft om beslissingen te nemen als menselijke intelligentie. Deze technologie concentreert zich op het creëren van een intelligente machine met de verbetering van functies zoals spraakherkenning, visuele herkenning, beeldherkenning en vertaling tussen talen die verantwoordelijk zijn voor het stimuleren van de marktgroei. Technologie heeft ook het vermogen om de werking en werking van tal van industriële sectoren te veranderen, met name in de telecommunicatie. In de telecommunicatie heeft het uitgebreide mogelijkheden voor toepassingen in klantenservice of netwerkprestaties.

Klik hier voor een voorbeeld van een Premium-rapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6803 

Belangrijkste spelers

De wereldwijde AI in telecommunicatiemarkt belangrijke spelers zijn

  • Huawei Technologies Co Ltd (China)
  • IBM Corporation (VS)
  • Microsoft Corporation (VS)
  • Intel Corporation (VS)
  • Cisco Systems (VS)
  • Communicatie van Nuance (US)
  • ZTE Corporation (China)
  • H2O.ai (VS)
  • Salesforce (VS)
  • Infosys Limited (Indië)
  • Google LLC (VS).

 

Het stijgende aantal AI-smartphones met verschillende functies zoals beeldherkenning, robuuste beveiliging, spraakherkenning en vele in vergelijking met traditionele telefoons stuwt de groei van AI in de telecommunicatiemarkt. Om complexe processen of telecomdiensten te vergemakkelijken, biedt AI bovendien een eenvoudigere en eenvoudigere interface in telecommunicatie. Afgezien van dit alles helpt AI om de efficiëntie van telecommunicatienetwerken te verbeteren, omdat telecommunicatienetwerken met behulp van AI en machine learning autonoom kunnen handelen en beslissingen kunnen nemen om netwerkcongestie te verminderen die niet mogelijk is met conventionele telecommunicatie. Bovendien voeden verbeteringen zoals 5G-technologie in mobiel en de toenemende noodzaak om inhoud op het verhaalcommunicatienetwerk te monitoren om menselijke fouten uit telecommunicatie te elimineren, de groei van AI in de telecommunicatiemarkt.

Het wereldwijde AI in Telecommunication Market-rapport biedt een geïntegreerde evaluatie van de markt. Het rapport neigt naar een uitgebreide analyse van belangrijke segmenten, trends, drijfveren, beperkingen, concurrentielandschap en factoren die een welsprekende rol spelen in de markt.

Regionale analyse

De wereldwijde AI in telecommunicatiemarkt is verdeeld in vijf regio’s; Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Noord-Amerika zal naar verwachting het grootste aandeel in de markt verwerven omdat in Noord-Amerika AI in telecommunicatie effectief wordt gebruikt voor netwerkbeveiliging, netwerkoptimalisatie en voor virtuele assistentie. Bovendien zal een toenemend aantal telecombedrijven die automatisering en AI gebruiken voor klantenservice- en netwerkoptimalisatiedoeleinden de groei van de regio helpen.

Aanzienlijke investeringen zullen waarschijnlijk de acceptatie van kunstmatige intelligentie (AI) in de Europese telecomindustrie stimuleren. Integendeel, de Europese telecomindustrie is uitgebreid gereguleerd, wat op zijn beurt waarschijnlijk zal leiden tot een gestage marktgroei in de hele regio.

Azië-Pacific zal naar verwachting pronken met de snelste CAGR gedurende de prognoseperiode. Deze groei wordt toegeschreven aan de bliksemsnelle technologische vooruitgang in opkomende economieën, zoals China en India.

Blader door volledige rapportdetails: https://www.marketresearchfuture.com/reports/ai-in-telecommunication-market-6803 

Marktsegmentatie

De AI in telecommunicatiemarkt is gesegmenteerd in de volgende typen;

Op technologie

  • Machine learning en deep learning
    • Natuurlijke taalverwerking (NLP)

Per component

  • Oplossingen
    •Diensten

Per toepassing

  • Klantanalyses
    • Netwerkbeveiliging
    • Netwerk optimalisatie
    • Zelfdiagnose
    • Virtuele assistentie

•Anderen

 

Koop dit Premium Research Report op: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=6803

** Top trending rapporten **

Online sportweddenschappen marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030

Automated Breach &; Attack Simulation Market Research Report – Wereldwijde prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected] 
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  AI in Telecommunication Market,AI in Telecommunication Market Share,AI in Telecommunication Market Size,AI in Telecommunication Market Growth,AI in Telecommunication