header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Banking as a Service-markt zal tegen 2022-2030 groeien met een CAGR van ongeveer 15,1%

Apr 20, 2023 5:00 PM ET

Marktanalyse

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), “Banking as a Service Market Research, Information by Component, Network Functions, End-User – Forecast 2030″. De waardering zal tegen 2030 USD 65,95 miljard bedragen, met een CAGR van 15,1% gedurende de prognoseperiode (2022-2030).

Wanneer we het hebben over Banking as a Service (BaaS), wordt het beschouwd als de end-to-end procedure waarmee derden en financiële technologiebedrijven bankdiensten kunnen bouwen op basis van de financiële diensten en infrastructuur.

De wereldwijde groei van de banking as a service markt wordt aangedreven door het toenemende gebruik van financiële diensten zoals professionele counseling, bankieren, beleggingsfondsen, vermogensbeheer, effectenbeurs, verzekeringen, belasting- / auditconsultatie, treasury / schuldinstrumenten, portefeuillebeheer en kapitaalherstructurering over de hele wereld. De groei van de markt voor bankieren als een dienst kan echter beperkingen ondervinden als gevolg van de hoge kosten van de acceptatie van banking as a service-technologie in verschillende sectoren.

Download gratis voorbeeld PDF-brochure: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10717

Banking as a Service Market Belangrijkste spelers

Eminente spelers uit de industrie die in het Banking as a Service-marktrapport worden geprofileerd, zijn onder meer.

  • Twilio Inc. (VS)
  • Braintree (VS)
  • BOKU (VS)
  • Coinbase Inc
  • Dwolla (VS)
  • Zettle (Zweden)
  • Fidor Bank (Duitsland)
  • GoCardless (Verenigd Koninkrijk)
  • Gemalto (Nederland)
  • Intuit (VS)
  • Square Inc. (VS)
  • PayPal (VS)
  • Prosper Inc. (VS)
  • Solaris Bank (Duitsland)
  • Moven (VS)

 

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (141 pagina’s) over banking as a service-markt:
 https://www.marketresearchfuture.com/reports/banking-as-a-service-market-10717

Marktsegmentatie

Volgens de banking as a service marktanalyse is de markt geclassificeerd op basis van organisatiegrootte, type en toepassing.

Op basis van het segment van de organisatiegrootte is de markt voor banking as a service gesegmenteerd in kleine en middelgrote ondernemingen en grote ondernemingen. Van alle wordt geschat dat het segment grote ondernemingen het grootste marktaandeel heeft tijdens het beoordelingstijdsbestek.

Op basis van typesegment is de huidige markt opgesplitst in Cloud-based Bank-as-a-Service en API-based Bank-as-a-Service. In termen van het applicatiesegment is banking as a service onderverdeeld in NBFC, overheid en banken. Hiervan zal het banksegment naar verwachting de hoogste CAGR genereren en het grootste marktaandeel in de onderzoeksperiode registreren. De neobanken zullen naar verwachting het op een na grootste marktaandeel genereren omdat het hun potentiële klanten bedient.

Regionale analyse

Regionaal heeft de wereldwijde banking as a service-markt verschillende regio’s bestudeerd, zoals Zuid-Amerika, Azië-Pacific, Noord-Amerika, het Midden-Oosten en Afrika, Europa en de rest van de wereld.

Van alle wordt geschat dat de Europese markt de hoogste CAGR heeft in de beoordelingsperiode vanwege de aanwezigheid van FinTech-bedrijven, de toenemende vraag naar financiële diensten en de toename van het gebruik van geavanceerde technologieën in de regio. Ook is deze regio geregistreerd als de snelst groeiende markt in de analyseperiode. De Europese regionale markt voor bankieren als een dienst omvatte enkele belangrijke landen zoals Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Duitsland en anderen. Al deze landen maken meer gebruik van digitale betalingssystemen, financiële diensten en online bankieren, waardoor de regionale marktgroei wordt verbeterd.

Volgens het rapport van Management International Conference 2019 wordt internetbankieren gebruikt door ongeveer 51% van de volwassen Europeanen. Ook dit percentage groeit jaar na jaar voortdurend.

Koop dit Premium Research Report op: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=10717

Nieuws uit de industrie

In mei 2021 had de prominente leverancier van digitale transformatieoplossingen voor kredietverlening en bankieren, bekend als Q2, zijn partnerschap met Moven verklaard. Dit partnerschap heeft tot doel oplossingen voor digitale transformatie te bieden voor de kredietverlenings- en banksector.

Gerelateerde rapporten:

Markt

  • Markt voor mobiele unified communication en samenwerking
  • Passieve authenticatiemarkt
  •  

    Over Market Research Future:

    Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

    Volg ons: LinkedIn | Twitter

    Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

    99 Hudson Street, 5e verdieping

    New York, NY 10013

    Verenigde Staten van Amerika

    1 628 258 0071 (VS)

    44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

    E-mailadres: [email protected]

    Website: https://www.marketresearchfuture.com

    Contactgegevens:

    Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

    99 Hudson Street, 5Th Floor

    New York, NY 10013

    United States of America

    +1 628 258 0071 (US)

    +44 2035 002 764 (UK)

    Email: [email protected]

    Website: https://www.marketresearchfuture.com
    Keywords:  Banking as a Service Market,Banking as a Service Market Share,Banking as a Service Market Size,Banking as a Service Market Growth,Banking as a Service Industry