header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Drone Package Delivery System Marktinnovaties in last-mile delivery tegen 2030

Apr 20, 2023 10:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

De marktomvang van drone-pakketbezorgingssystemen zal naar verwachting usd 998,9 miljoen bereiken in 2030, met een CAGR van 53,51% in de periode 2020-2030.

De Drone Package Delivery System Market verwijst naar de industrie die betrokken is bij de ontwikkeling, productie en inzet van drones of onbemande luchtvaartuigen voor het bezorgen van pakketten, pakketten en andere goederen aan klanten of bedrijven. Deze markt omvat verschillende soorten drones, zoals drones met vaste vleugels, quadcopters en verticaal opstijgende en landende drones, evenals de software- en hardwarecomponenten die nodig zijn om deze drones te bedienen en te beheren, inclusief navigatiesystemen, sensoren en communicatieapparatuur.

De vraag naar drone-pakketbezorgingssystemen wordt gedreven door de groeiende behoefte aan snel, efficiënt en kosteneffectief transport van goederen, vooral in gebieden die moeilijk te bereiken zijn door traditionele vervoerswijzen.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/9987

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn FedEx, United Parcel Service of America Inc, Boeing, DHL International GmbH, Matternet Inc, Zipline, Flirtey, Drone Delivery Canada Corp, Flytrex, Workhorse Group Inc, Cheetah Logistics Technology, Wing Aviation LLC, Airbus SAS, Skycart Inc

Marktsegmentatie

De markt voor drone-pakketbezorgingssystemen is gesegmenteerd in oplossing, bereik en eindgebruik.

Op basis van de oplossing is de markt gesegmenteerd in platform, software, infrastructuur en service.

Op basis van het bereik is de markt gesegmenteerd in korte afstand en lange afstand.

Op basis van het eindgebruik is de markt gesegmenteerd in retailgoederenbezorging, voedselbezorging, postbezorging en medische hulpmiddelenbezorging.

Regionale analyse

Noord-Amerika is momenteel de grootste regio in de Drone Package Delivery System-markt, goed voor een aanzienlijk deel van de wereldmarkt. De vraag naar drone-pakketbezorgingssystemen in Noord-Amerika wordt gedreven door factoren zoals de grote e-commercemarkt, de grote vraag naar snellere en efficiëntere bezorgdiensten en ondersteunende overheidsvoorschriften.

Toegang tot het volledige rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/drone-package-delivery-system-market-9987

Europa is een andere belangrijke markt voor drone-pakketbezorgingssystemen, met landen als het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk als belangrijke spelers op de markt. De vraag naar drone-bezorgdiensten in Europa wordt gedreven door factoren zoals de hoge bevolkingsdichtheid in stedelijke gebieden, de behoefte aan snellere en efficiëntere bezorgdiensten en ondersteunende overheidsvoorschriften.

Gerelateerd rapport:

Markt voor ruimtebatterijen Onderzoeksrapportinformatie per baantype (lage baan om de aarde, gemiddelde baan om de aarde, geosynchrone baan en andere), per materiaal (op nikkel gebaseerde batterij, lithiumbatterij, zilver-zinkbatterij, andere), per platform (communicatie, aardobservatie, militaire bewaking, wetenschap, navigatie en anderen), per energietype (minder dan 100 WH / KG, 100-150 WH / KG, meer dan 150 WH / KG), per functie (primaire batterij, Secundaire batterij), per toepassing (satelliet, lanceervoertuigen en andere), en per regio

Low-Cost Carrier (LCC) Markt Onderzoeksrapportinformatie per vliegtuigtype (narrow-body en wide-body), operaties (binnenlands en internationaal), distributiekanaal (online en reisbureau) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktprognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en uitgebreide en nauwkeurige analyses biedt met betrekking tot verschillende markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en gedetailleerd onderzoek. Ons marktonderzoek naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stelt onze klanten in staat om meer te zien, meer te leren en meer te doen, waardoor uw belangrijkste vragen kunnen worden beantwoord.

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New YorkYork 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 646 845 9312
E-mailadres: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013,
United States of America
+1 646 845 9312
Email: [email protected]