header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Epilepsiemarktomvang bereikt USD 590,2 miljoen met een CAGR van 7,20% in 2030

Apr 20, 2023 11:14 PM ET

Epilepsie marktonderzoeksrapport: per aandoening (epilepsie medicijnresistente / hardnekkige epilepsie, anderen), per diagnose en behandeling (diagnose en behandeling), per eindgebruik (ziekenhuizen, klinieken, ambulante chirurgische centra, diagnostische centra, anderen) – voorspelling tot 2030

De epilepsiemarkt verwijst naar de geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en diensten die worden gebruikt voor de behandeling en het beheer van epilepsie, een neurologische aandoening die wordt gekenmerkt door terugkerende aanvallen. De markt omvat anti-epileptica (AED’s), die de meest gebruikte behandelingsoptie voor epilepsie zijn, evenals medische hulpmiddelen zoals nervus vagusstimulatoren, responsieve neurostimulatieapparaten en diepe hersenstimulatoren. De markt omvat ook diagnostische tests, ziekenhuis- en kliniekdiensten en onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten met betrekking tot de behandeling en het beheer van epilepsie.

De epilepsiemarkt verwijst naar de farmaceutische en medische hulpmiddelen die worden gebruikt voor de behandeling en het beheer van epilepsie, een neurologische aandoening die aanvallen veroorzaakt. De wereldwijde epilepsiemarkt zal naar verwachting USD 590,2 miljoen bereiken bij een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 7,20% van 2022 tot 2030.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers die actief zijn op de epilepsiemarkt zijn UCB Pharma, GlaxoSmithKline, Pfizer Inc., Eisai Co., Ltd., Johnson &; Johnson en NeuroPace Inc.

Ontvang gratis voorbeeld PDF-brochure @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7730

Marktsegmentatie

De epilepsiemarkt kan worden gesegmenteerd op basis van verschillende factoren, waaronder behandelingstype, medicijnklasse, apparaattype en geografie. Hier is een kort overzicht van de marktsegmentatie:

Op behandelingstype: De epilepsiemarkt kan worden gesegmenteerd op basis van het type behandeling dat wordt gebruikt, waaronder anti-epileptica (AED’s), chirurgische behandelingen en neuromodulatietherapieën. AED’s zijn de meest gebruikte behandelingsoptie en vertegenwoordigen het grootste deel van de markt.

Per medicijnklasse: De markt kan ook worden gesegmenteerd op basis van de klasse van AED’s, waaronder AED’s van de eerste generatie zoals fenobarbital en fenytoïne, AED’s van de tweede generatie zoals lamotrigine en levetiracetam en AED’s van de derde generatie zoals brivaracetam en perampanel. De markt voor AED’s van de derde generatie zal naar verwachting sneller groeien dan geneesmiddelen van de eerste en tweede generatie.

Op apparaattype: De markt kan worden gesegmenteerd op basis van het type medisch hulpmiddel dat wordt gebruikt, waaronder nervus vagusstimulatoren, responsieve neurostimulatieapparaten, diepe hersenstimulatoren en andere. Nervus vagus stimulatoren zijn het meest gebruikte medische hulpmiddel voor de behandeling van epilepsie.

Op basis van geografie: De markt kan ook worden gesegmenteerd op basis van geografie, waaronder Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika. Noord-Amerika is de grootste markt, gevolgd door Europa en Azië-Pacific. De regio Azië-Pacific zal naar verwachting het hoogste groeipercentage ervaren tijdens de prognoseperiode, als gevolg van de toenemende prevalentie van epilepsie in landen als India en China.

Regionale analyse

De epilepsiemarkt varieert aanzienlijk per regio, met verschillende factoren die de groei en acceptatie van verschillende behandelingsopties stimuleren. Hier is een kort overzicht van de regionale analyse van de epilepsiemarkt:

Noord-Amerika: Noord-Amerika is de grootste markt voor epilepsiebehandeling, vanwege de hoge prevalentie van epilepsie en de beschikbaarheid van geavanceerde gezondheidszorginfrastructuur. De Verenigde Staten zijn de dominante markt in de regio, gevolgd door Canada. In de Verenigde Staten wordt verwacht dat het toenemende gebruik van nieuwere en geavanceerde AED’s, zoals Briviact en Aptiom, de groei in de komende jaren zal stimuleren. Bovendien wordt verwacht dat de beschikbaarheid van nieuwe medische hulpmiddelen zoals responsieve neurostimulatieapparaten de marktgroei verder zal stimuleren.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (196 pagina’s) over epilepsie: https://www.marketresearchfuture.com/reports/epilepsy-market-7730

Europa: Europa is de op een na grootste markt voor de behandeling van epilepsie, gedreven door de hoge prevalentie van epilepsie in de regio. Landen als Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk hebben grote patiëntenpopulaties, waardoor de vraag naar AED’s en medische hulpmiddelen toeneemt. De markt in Europa wordt ook gedreven door de toenemende adoptie van generieke AED’s en biosimilars.

Azië-Pacific: De regio Azië-Pacific zal naar verwachting het hoogste groeipercentage in de epilepsiemarkt ervaren, als gevolg van de toenemende prevalentie van epilepsie in landen als India en China, groeiend bewustzijn over deziekte, en stijgende zorguitgaven. De markt in Azië-Pacific wordt gedomineerd door generieke AED’s, maar de introductie van nieuwere AED’s zal naar verwachting de marktgroei in de komende jaren stimuleren.

Latijns-Amerika: De epilepsiemarkt in Latijns-Amerika wordt gedreven door de toenemende prevalentie van epilepsie en de beschikbaarheid van goedkope generieke AED’s. Brazilië is de grootste markt in de regio, gevolgd door Mexico en Argentinië.

Midden-Oosten en Afrika: De epilepsiemarkt in het Midden-Oosten en Afrika wordt gedreven door de toenemende prevalentie van epilepsie in de regio, maar de markt is relatief klein in vergelijking met andere regio’s. De markt wordt gedomineerd door generieke AED’s, maar de introductie van nieuwere AED’s en medische hulpmiddelen zal naar verwachting de marktgroei in de komende jaren stimuleren.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgsector door Market Research Future:

Epilepsie diagnose en behandeling markt Onderzoeksrapport, per type (idiopathisch, cryptogeen, symptomatisch), diagnose (neurologisch onderzoek, bloedonderzoek, beeldvorming), behandeling (medicatie, chirurgie) eindgebruiker (ziekenhuizen, klinieken) – prognose tot 2030

Epilepsie chirurgie markt Onderzoeksrapportinformatie per proceduretype (respectievelijke chirurgie, laserinterstitiële thermische therapie (LITT)), per eindgebruiker (ziekenhuizen en klinieken, gespecialiseerde centra) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktprognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Sjilpen

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Epilepsy Market,Epilepsy Market Size,Epilepsy Market Insights,Epilepsy Market Outlook,Epilepsy Market Overview,Epilepsy Market Trends,Epilepsy Market Outlooks