header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Linux-besturingssysteemmarkt zal naar verwachting US $ 21,05 miljard bereiken in 2030 | CAGR 17,93% [PDF-versie]

Apr 20, 2023 1:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde Linux-besturingssysteemmarkt naar verwachting een CAGR van 17,93% registreren van 2020 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 21,05 miljard in 2030.

Linux is een open-source besturingssysteem dat veel wordt gebruikt in servers, supercomputers, mobiele apparaten en embedded systemen. Het is gebaseerd op het Unix-besturingssysteem en de code is vrij beschikbaar, waardoor ontwikkelaars het zonder enige beperking kunnen wijzigen en verspreiden. De Linux-besturingssysteemmarkt omvat software en services met betrekking tot het Linux-besturingssysteem, inclusief distributie, installatie, onderhoud en ondersteuningsservices. De markt wordt gedreven door de toenemende vraag naar open-source softwareoplossingen, die flexibiliteit, beveiliging en kosteneffectiviteit bieden in vergelijking met propriëtaire softwareoplossingen. Linux is populair geworden in de zakelijke markt vanwege de betrouwbaarheid, schaalbaarheid en het vermogen om op een breed scala aan hardwareplatforms te draaien.

Vraag een gratis voorbeeld van dit strategisch rapport aan: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7697

De COVID-19-pandemie heeft een gemengde impact gehad op de markt voor Linux-besturingssystemen. Aan de ene kant heeft de pandemie de adoptie van werken op afstand versneld, waardoor de vraag naar cloud computing en virtualisatietechnologieën die vaak gebaseerd zijn op Linux is toegenomen. Aan de andere kant heeft de pandemie economische onzekerheid veroorzaakt, waardoor sommige bedrijven hebben bezuinigd op hun IT-budgetten, wat de groei van de markt heeft beïnvloed.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn

  • Ubuntu (Canonical Ltd) (Verenigd Koninkrijk)
  • IBM Corporation (VS)
  • elementaire Inc
  • Linux Mint (Verenigd Koninkrijk)
  • Debian
  • Arch Linux
  • SUSE
  • Manjaro (VS)

 

Regionale analyse

Noord-Amerika is de grootste markt voor Linux-besturingssystemen, waarbij de Verenigde Staten de belangrijkste bijdrage leveren aan de marktgroei vanwege de hoge acceptatiegraad van open-source software in de regio. Europa is de op een na grootste markt, gedreven door de aanwezigheid van grote ondernemingen en een hoog niveau van IT-infrastructuurontwikkeling. De regio Azië-Pacific zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken als gevolg van de toenemende vraag naar cloud computing en virtualisatietechnologieën, met name in opkomende economieën zoals China en India. Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika zullen naar verwachting ook getuige zijn van groei in de Linux-besturingssysteemmarkt, aangedreven door de toenemende acceptatie van open-source softwareoplossingen in deze regio’s.

Koop dit Premium Research Report op: https://www.marketresearchfuture.com/shopping_cart?report_id=7697

Marktsegmentatie

De wereldwijde Linux-besturingssysteemmarkt is gesegmenteerd op basis van toepassing, type en apparaattype.

Op basis van toepassing: grote bedrijven, kleine en middelgrote bedrijven en particulieren

Gebaseerd op type: De kernelmodus en gebruikersinterface

Op basis van apparaattype: Server en werkstation

Blader door volledige rapportdetails: https://www.marketresearchfuture.com/reports/linux-operating-system-market-7697

Andere trending rapporten:

 

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

MRFR-team heeft het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en te doenmeer, die helpen om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact:  

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Linux Operating System Market Size,Linux Operating System Market Growth,Linux Operating System Market Trends,Linux Operating System Market Share,Linux Operating System