header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktvraag naar klinische referentielaboratoria stijgt met een CAGR van 6,20% tot USD 21,27 miljard in 2030

Apr 20, 2023 12:24 PM ET

Wereldwijde klinische referentielaboratoriummarktomvang, groei en trendsanalyse per serviceprovider (stand-alone, ziekenhuisgebaseerde markt en klinisch gebaseerd), per toepassing (klinische proeven, laboratoriumgeneeskunde en andere) – prognose tot 2030

De markt voor klinische referentielaboratoria is een segment van de gezondheidszorg dat een breed scala aan diagnostische testdiensten biedt aan zorgverleners, artsen en patiënten. Deze laboratoria voeren verschillende tests uit, waaronder bloedonderzoek, urinetests, genetische tests en moleculaire diagnostiek.

De markt voor klinische referentielaboratoria zal naar verwachting de komende jaren aanzienlijk groeien. De wereldwijde markt voor klinische laboratoriumdiensten zal naar verwachting tegen 2030 USD 21,27 miljard groeien, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6,20% tijdens de prognoseperiode.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt voor klinische referentielaboratoria zijn onder andere Quest Diagnostics, Laboratory Corporation of America Holdings (LabCorp), Sonic Healthcare, Eurofins Scientific, SYNLAB International GmbH en NeoGenomics Laboratories. Deze bedrijven bieden een breed scala aan diensten, waaronder routinematige en gespecialiseerde tests, klinische proeven en onderzoek en ontwikkeling. Top van vorm

Ontvang gratis voorbeeld PDF-brochure @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1190

Marktsegmentatie

De markt voor klinische referentielaboratoria kan worden gesegmenteerd op basis van verschillende factoren, waaronder testtype, serviceprovider, toepassing en regio.

Op basis van het testtype kan de markt worden gesegmenteerd in klinische chemie, medische microbiologie en cytologie, menselijke en tumorgenetica, moleculaire diagnostiek en andere tests.

Op basis van dienstverlener kan de markt worden gesegmenteerd in ziekenhuislaboratoria, zelfstandige laboratoria en kliniekgebaseerde laboratoria.

Op basis van de toepassing kan de markt worden gesegmenteerd in routinediagnostiek, klinische onderzoeken en andere (toxicologie, geneesmiddelentests, enzovoort).

Op regionale basis kan de markt worden gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Bovendien kan de markt worden gesegmenteerd op basis van eindgebruikers, waaronder zorgverleners, contractonderzoeksorganisaties, farmaceutische en biotechnologische bedrijven en anderen.

Deze marktsegmenten bieden waardevolle inzichten in de marktdynamiek, belangrijke spelers, groeifactoren en uitdagingen waarmee de markt voor klinische referentielaboratoria wordt geconfronteerd. De segmentatie helpt ook bij het identificeren van belangrijke groeimogelijkheden en het ontwikkelen van effectieve strategieën om het marktaandeel en de omzet te maximaliseren.

Regionale analyse

De markt voor klinische referentielaboratoria kan op regionale basis worden geanalyseerd, rekening houdend met factoren zoals marktomvang, groeisnelheid en marktfactoren.

Noord-Amerika zal naar verwachting de wereldwijde markt voor klinische referentielaboratoria domineren vanwege factoren zoals een gevestigde gezondheidszorginfrastructuur, hoge uitgaven voor gezondheidszorg en de aanwezigheid van grote spelers in de regio. De Verenigde Staten zijn de grootste markt in de regio vanwege factoren zoals de hoge prevalentie van chronische ziekten, de toenemende geriatrische bevolking en hoge uitgaven voor gezondheidszorg.

Europa is ook een belangrijke markt voor klinische referentielaboratoria vanwege factoren zoals het toenemende bewustzijn met betrekking tot gepersonaliseerde geneeskunde, de toenemende prevalentie van chronische ziekten en de groeiende vraag naar vroege diagnose. De regio zal naar verwachting de komende jaren een aanzienlijke groei doormaken als gevolg van de toenemende acceptatie van geavanceerde diagnostische technologieën.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (88 pagina’s) over klinisch referentielaboratorium: https://www.marketresearchfuture.com/reports/clinical-reference-laboratories-market-1190

Azië-Pacific zal naar verwachting de snelst groeiende markt voor klinische referentielaboratoria zijn vanwege factoren zoals stijgende uitgaven voor gezondheidszorg, groeiend bewustzijn met betrekking tot vroege diagnose van ziekten en toenemende prevalentie van chronische ziekten. Landen als China, India en Japan zullen naar verwachting aanzienlijk bijdragen aan de groei van de markt in de regio.

Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika zullen naar verwachting ook een aanzienlijke groei zien in de markt voor klinische referentielaboratoria als gevolg van factoren zoals stijgende uitgaven voor gezondheidszorg, stijgende prevalentie van chronische ziekten en toenemendebewustzijn met betrekking tot vroege diagnose en ziektepreventie. Deze regio’s zullen naar verwachting echter een lager marktaandeel hebben in vergelijking met de andere regio’s als gevolg van een lagere infrastructuur en middelen voor de gezondheidszorg.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgsector door Market Research Future:

Markt voor laboratoriuminformatiesystemen Onderzoeksrapport: Informatie per toepassing (klinisch, geneesmiddelenontdekking en industrieel), per componenten (software, hardware en services), per levering (on-premise gebaseerd en cloudgebaseerd) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktprognose tot 2030

Markt voor klinische laboratoriumdiensten Onderzoeksrapport: Informatie per type (biochemie, endocrinologie, microbiologie, hematologie, histopathologie, cytologie en genetische tests), per toepassing (onafhankelijk laboratorium, referentielaboratorium en ziekenhuislaboratorium) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Sjilpen

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Clinical Reference Laboratory Market,Clinical Reference Laboratory Market Insights,Clinical Reference Laboratory Market Players,Clinical Reference Laboratory Market Trends,Clinical Reference Laboratory Market Overview,Clinical Reference Laboratory Market Size