header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Platform as a Service (PaaS) markt zal naar verwachting USD 290,2 miljard bereiken in 2030, met een groei van 21,16% CAGR – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Apr 20, 2023 2:00 PM ET

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR) Platform as a Service (PaaS) Market By Deployment, Type, End User Forecast Until 2030 Rapid Application Development Activities Drive the PaaS Market De platform as a service (PaaS) markt zal waarschijnlijk een snelle omzetgroei doormaken in de komende jaren.

De markt wordt enorm geleid door de groeiende acceptatie van PaaS in een aantal organisaties om hun eigen SaaS te ontwikkelen om platformonafhankelijke applicaties voor apparaten te maken terwijl ze naar de cloud migreren. Het groeiende gebruik van op maat gemaakte toepassingen in verschillende productieprocessen in verschillende branches biedt robuuste kansen.

Met grotere ondernemingen in BFSI en de sectoren gezondheidszorg en life sciences, wordt verwacht dat de markt een veel hogere vraag zal waarnemen. Volgens Market Research Future (MRFR) is de platform as a service (PaaS) -markt klaar om usd 290,2 miljard te bereiken in 2030, met een CAGR van 21,16% gedurende de beoordelingsperiode (2023-2030). Platform as a service (PaaS) stelt bedrijven in staat om hun eigen apps te ontwikkelen en te testen.

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-brochure:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1900

Platform as a Service (PaaS) Marktrapport Scope:

Rapportstatistieken

Bijzonderheden

Paas Marktomvang tegen 2030

USD 290,2 miljard

Paas Markt CAGR in   2023-2030

21.16%

Basisjaar

2022

Voorspelling

2023-2030

Rapportdekking

Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 Belangrijkste marktkansen

Geconsolideerd gebruik van IaaS met PaaS kan lonende ontwikkelingsopeningen bieden in het wereldwijde stadium als een hulpmarkt (PaaS).

Google en Microsoft, beide een van de toonaangevende PaaS-leveranciers, zijn in de waardeketen gezakt om IaaS-bijdragen te maken en te geven. IaaS is nodig om een hoger niveau van erkenning te krijgen en tegelijkertijd een uitgebreidere cloudimpressie te maken.

 

PaaS stelt bedrijven in staat om softwareontwikkeling te versnellen zonder zich zorgen te hoeven maken over het onderhoud van de basisinfrastructuur. Tegenwoordig overwegen verschillende organisaties te investeren in het analyseren van hun gegevens en toegang tot business process management (BPM) -platforms voor communicatietoepassingen en het onderhouden van databases. PaaS biedt ontwikkelaars tools as a service om snel bedrijfsapplicaties te bouwen.

Met PaaS kunnen ontwikkelaars verschillende software en apps maken zonder beheer-, onderhouds- en beveiligingsproblemen zoals elke andere cloud computing-oplossing. Met de groeiende technologische vooruitgang evolueert PaaS snel. Toonaangevende cloudserviceproviders bieden nu AI-platform-as-a-service (AIPaaS) aan om AI-toepassingen te leveren. Omdat cloud computing de norm wordt, wordt cloud-native design in nieuwe architectuur vaak gebruikt.

In de toekomst zou PaaS voorgetrainde machine learning-modellen bevatten die bedrijven kunnen gebruiken zoals het is of kunnen personaliseren met API’s om specifieke AI-mogelijkheden in een applicatie te integreren. Met de groeiende acceptatie van PaaS in kleine bedrijven en startups in verschillende sectoren, lijkt de toekomst van PaaS veelbelovend. In de komende jaren kunnen bedrijven plannen voor groei en tijd en energie besparen zonder zich zorgen te hoeven maken over het bewaken, onderhouden en bijwerken van een ontwikkelingsplatform. 

Blader door een diepgaand marktonderzoeksrapport (110 pagina’s) over Platform as a Service (PaaS) -markt:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/platform-as-a-service-market-1900

Trends in de branche

De wildgroei aan cloud computing vergroot vooral de marktomvang. Meer financiële steun van de overheid en de particuliere sectororganisaties versnellen marktaandelen. Bovendien onderbouwt de snelle digitale transformatie in het MKB en grote organisaties de marktomvang, waardoor de adoptie van cloudplatforms en kritische cloudapplicaties toeneemt. Bovendien verhoogt de groeiende vraag naar platforms als een service de marktinkomsten.

Toenemende cloudapplicaties en analyses zorgen voor een aanzienlijke vraag naar PaaS. Met krachtige PaaS-tools is de kans op het ontwikkelen van efficiënte applicaties een stuk groter. Hoewel het adopteren van PaaS-platforms bedrijven enorm ten goede kan komen, moet de markt nog steeds een inhaalslag maken. De belangrijkste daarvan is de behoefte aan de juiste expertise, beleid, richtlijnen en principes die het gebruik van PaaS-platforms uitdagend maken. 

Omgekeerd zijn compatibiliteiten in PaaS-toepassingen in combinatie met andere ontwikkelingsplatforms grote zorgen voor de markt. Ook het risico van gecompromitteerde beveiliging van de applicaties, zelfs met de beveiligde infrastructuur en het platform, belemmert de groei van de PaaS-markt. Niettemin zouden de groeiende toepassingsontwikkelingen in belangrijke mate bijdragen aan de adoptie van PaaS-ontwikkelingsplatforms.

Segmenten

De PaaS-markt is gesegmenteerd in typen, implementaties, eindgebruikers en regio’s. Het typesegment is onderverdeeld in toepassing, integratie en gegevensbeheer. Het implementatiesegment is onderverdeeld in on-premise en cloudgebaseerd. Het eindgebruikerssegment is onderverdeeld in banking & financial, healthcare &; life sciences en andere sectoren. Het regiosegment is onderverdeeld in APAC, Noord- en Zuid-Amerika, Europa en de rest van de wereld.

De voordelen van PaaS zijn enorm, vooral voor kleine bedrijven en startende bedrijven, in termen van kostenefficiëntie en geavanceerde middelen. Met PaaS kunnen kleinere organisaties op kosteneffectieve wijze toegang krijgen tot state-of-the-art resources. Met PaaS-implementatie kunnen deze bedrijven robuuste ontwikkelomgevingen on-premises bouwen. 

Andere voordelen van PaaS zijn kosteneffectiviteit, tijdsbesparing, speed-to-market, dynamisch geschaalde aangepaste oplossingen en toegang tot futuristische datacenters, hardware en besturingssystemen, met verhoogde beveiliging en flexibiliteit. PaaS-providers investeren kolossaal in beveiligingstechnologie en -expertise. Klanten kunnen PaaS implementeren in de private, public of hybrid cloud.

Vraag om korting:
https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/1900

Platform as a Service (PaaS) marktconcurrentieanalyse

Spelers die de wereldwijde PaaS-markt leiden, zijn onder meer:

  • Red Hat, Inc. (VS)
  • com (US)
  • Google, Inc.(VS
  • Oracle Corporation (VS)
  • Microsoft Corporation (VS)
  • Fujitsu Ltd. (Japan)
  • com, Inc. (VS)
  • Apprenda Inc. (VS)
  • SAP SE (Duitsland)
  • Engine Yard, Inc. (VS)

Regionale analyse

Noord-Amerika domineert de wereldwijde platform as a service markt. De regio biedt een gunstig platform voor PaaS-oplossingen en -diensten om verder te evolueren met zijn enorme technologische vooruitgang. De toenemende acceptatie van PaaS om softwareontwikkeling te versnellen en robuuste ontwikkelomgevingen on-premises vergroten de marktomvang. Bovendien stimuleren de vroege adoptie van PAAS en de toenemende cloudbeveiligingsinfrastructuren in ondernemingen van elke omvang de marktgroei.  

De sterke aanwezigheid van belangrijke technologieleveranciers zoals Salesforce.com, Inc., Microsoft Corporation en Oracle Corporation, naast de snelgroeiende BFSI- en IT- en telecomsectoren in deze regio, vergroten de marktomvang. Bovendien bevorderen ontwikkelingen op het gebied van cloudbeveiligingsmaatregelen en authenticatiefraude de implementatie van PaaS-oplossingen in de hele regio.

Concurrentieanalyse 

De fel concurrerende PaaS-markt lijkt gefragmenteerd, waarbij veel technologieleveranciers een concurrerend landschap vormen. Ze doen aanzienlijke investeringen om het toekomstige bedrijfslandschap te transformeren. Ze omvatten ook strategische initiatieven zoals samenwerking, fusies en overnames, uitbreiding en product- en technologielanceringen om een groter concurrentieaandeel te krijgen. 

Op 2 november 2022 kondigde DGTL Holdings Inc., een toonaangevende leverancier van digitale mediasoftware en managed service business lines en een volledig gecommercialiseerde PaaS-specialist op ondernemingsniveau, bijvoorbeeld aan dat zijn volledige dochteronderneming, Engagement Labs Inc., een nieuw jaarlijks PaaS-licentiecontract heeft ondertekend met een wereldleider in media- en entertainmenttechnologie, na een succesvol onderzoek naar het meten van digitale advertentieprestaties in oktober 2022.

Vraag het aan een expert: 
https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/1900

Deze wereldwijde, diverse technologieleverancier heeft een jaarlijks PaaS-licentiecontract getekend ter waarde van meer dan CAD 290.000. Het verlengen en onboarden van een volledige PaaS-licentie is een effectieve strategie voor omzetgroei. Dit nieuwe PaaS-licentiecontract betekent de diepere en langere termijn verbintenis van DGTL en toont de effectiviteit van het TotalSocial-platform aan om klanten een uitgebreid inzicht te geven in consumentenbetrokkenheid.

Bekijk ook trending rapport van MRFR

IT Service Management Market Research Report – per type, implementatie, eindgebruikersprognose tot 2030:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/it-service-management-market-932

Global Mobile Cloud Market Research Report, By Application, Service Forecast tot 2030:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/mobile-cloud-market-1238

Middle Office Outsourcing Market Research Report: Per aanbod, regioprognose tot 2030:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/middle-office-outsourcing-market-9553

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Platform as a Service Market,Platform as a Service Market size,Platform as a Service Market share,Platform as a Service Market trends,Platform as a Service Market growth,'Platform as a Service Market analysis,Platform as a Service Market forecast,PaaS Market,PaaS,PaaS Market size