header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Population Health Management marktaandeel geschat op USD 278,8 miljard in 2030 bij een CAGR van 19,20% | Vraag, branchegrootte en trends

Apr 20, 2023 9:00 PM ET

Population health management market Research Report Informatie per component (hardware, software, service en anderen), per oplossing (data-integratie en -beheer, analyse en andere), per leveringswijze (on-premise en cloud), per eindgebruiker (zorgverleners, zorgbetalers en overheidsorganisaties) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling tot 2030

De population health management (PHM) markt is een snel groeiende sector binnen de gezondheidszorg die zich richt op het verbeteren van de gezondheidsresultaten van specifieke populaties. PHM omvat het gebruik van gegevens en analyses om de gezondheidsrisico’s van individuen binnen een gedefinieerde populatie te identificeren en te beheren, zoals patiënten met chronische aandoeningen, werknemers van een bedrijf of inwoners van een specifiek geografisch gebied.

De omvang van de markt voor volksgezondheidsbeheer werd gewaardeerd op USD 68,4 miljard in 2021 en zal naar verwachting groeien van USD 81,5 miljard in 2022 tot USD 278,8 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 19,20% tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030), aangedreven door factoren zoals de toenemende prevalentie van chronische ziekten, stijgende zorgkosten en de behoefte aan betere zorguitkomsten.

Belangrijkste spelers

Belangrijke spelers op de PHM-markt zijn IT-bedrijven in de gezondheidszorg zoals Cerner Corporation, Allscripts Healthcare Solutions en Optum, Inc., evenals farmaceutische bedrijven zoals Pfizer en Novartis. Deze bedrijven bieden softwareoplossingen, adviesdiensten en andere hulpmiddelen om zorgverleners en betalers te helpen de gezondheid van de bevolking te beheren.

Ontvang gratis voorbeeld PDF-brochure @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3123

Marktsegmentatie

De markt voor population health management (PHM) kan worden gesegmenteerd op basis van verschillende factoren, waaronder component, leveringswijze, eindgebruiker en geografie.

Op basis van component kan de PHM-markt worden gesegmenteerd in software, services en hardware. Softwareoplossingen zullen naar verwachting de markt domineren omdat ze data-analyse, zorgcoördinatie, patiëntbetrokkenheid en voorspellende analyses mogelijk maken. Diensten zoals advies, training en onderhoud zijn ook een belangrijk onderdeel van de PHM-markt.

Op basis van de leveringswijze kan de PHM-markt worden gesegmenteerd in webgebaseerd, cloudgebaseerd en on-premise. Cloudgebaseerde oplossingen zullen naar verwachting de markt domineren vanwege hun gebruiksgemak, schaalbaarheid en kosteneffectiviteit.

Op basis van de eindgebruiker kan de PHM-markt worden gesegmenteerd in zorgaanbieders, betalers, werkgeversgroepen en overheidsorganisaties. Van zorgaanbieders wordt verwacht dat ze de markt domineren omdat ze de primaire gebruikers van PHM-oplossingen zijn, maar van betaalorganisaties wordt ook verwacht dat ze snel groeien vanwege hun rol in het beheersen van de zorgkosten en het verbeteren van de zorgresultaten.

Geografisch gezien kan de PHM-markt worden gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika. Noord-Amerika zal naar verwachting de markt domineren, gevolgd door Europa en de regio Azië-Pacific.

Over het algemeen kan marktsegmentatie helpen om specifieke markttrends en -kansen te identificeren, waardoor bedrijven gerichte strategieën kunnen ontwikkelen om aan de behoeften van verschillende klantsegmenten te voldoen.

Regionale analyse

De markt voor population health management (PHM) kan regionaal worden geanalyseerd om inzicht te krijgen in de acceptatie, groei en markttrends van PHM-oplossingen in verschillende regio’s.

Noord-Amerika domineert momenteel de PHM-markt, goed voor het grootste marktaandeel. Dit kan worden toegeschreven aan de aanwezigheid van een groot aantal IT-bedrijven in de gezondheidszorg, toenemende overheidsinitiatieven om PHM te promoten en een hoge prevalentie van chronische ziekten in de regio. De Verenigde Staten zijn de grootste markt in Noord-Amerika, gevolgd door Canada.

Europa is de op een na grootste markt voor PHM-oplossingen, met landen als het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk die de groei van de markt in de regio stimuleren. De toenemende vergrijzing en stijgende zorgkosten zijn enkele van de factoren die bijdragen aan de groei van de PHM-markt in Europa.

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting getuige zijn van de grootste groei in de PHM-markt als gevolg van de toenemende acceptatie van IT-oplossingen voor de gezondheidszorg, stijgende zorguitgaven en een groeiend bewustzijn van het belang van preventieve gezondheidszorg. China, India en Japan zijn de belangrijkste markten die de groei van de PHM-markt in de regio Azië-Pacific stimuleren.

Blader door een diepgaand marktonderzoeksrapport (80 pagina’s) over population health management: https://www.marketresearchfuture.com/reports/population-health-management-market-3123

Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika zullen naar verwachting ook een aanzienlijke groei in de PHM-markt zien als gevolg van de toenemende prevalentie van chronische ziekten, stijgende uitgaven voor gezondheidszorg en de acceptatie van IT-oplossingen voor de gezondheidszorg.

Over het algemeen wordt verwacht dat de wereldwijde PHM-markt zal blijven groeien naarmate zorgverleners en betalers op zoek zijn naar nieuwe manieren om de resultaten van de gezondheidszorg te verbeteren en de zorgkosten te verlagen. Regionale variaties in de acceptatie en groei van PHM-oplossingen zullen waarschijnlijk aanhouden als gevolg van verschillen in gezondheidszorgsystemen, overheidsbeleid en marktdynamiek.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgsector door Market Research Future:

EPD-EPD-marktinformatie per component (software, hardware), per toepassing (op specialiteiten gebaseerde en algemene toepassing), per leveringswijze (cloudgebaseerd), per eindgebruiker (ziekenhuizen en klinieken en ambulante zorgcentra) – prognose tot 2030

Blockchain-technologie in de gezondheidszorg Marktonderzoeksrapport : informatie per toepassing (supply chain management, patiëntgegevensbeheer, traceerbaarheid van geneesmiddelen, klinische proeven en gegevensbeveiliging, claimbeoordeling, facturering, anderen), per type (openbaar, privé), per eindgebruiker (farmaceutische bedrijven, zorgverleners, consumenten in de gezondheidszorg, anderen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling tot 2030

Marktonderzoeksrapport chirurgische robots: informatie per producttype (instrument en accessoires, robotsystemen en services), per toepassing (gynaecologische chirurgie, algemene chirurgie, hartchirurgie, urologische chirurgie, colorectale chirurgie en hoofd- en nekchirurgie), per controlemechanisme (directe telemanipulator en computerbesturing) per eindgebruiker (ziekenhuizen en ambulante chirurgische centra) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Voorspelling tot 2030.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg onsLinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Population Health Management Market,Population Health Management Market trends,Population Health Management Market Size,Population Health Management Market Share,Population Health Management Market Growth,Population Health Management Market Demand,Population Health Management Market forecast,Population Health Management Market Analysis,Population Health Management Market Revenue,Population Health Management Market Insights