header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Residentiële waterontharder verbruiksartikelen Marktomvang, verkoopanalyse, wereldwijde trends, marktregio’s, bedrijfsprofielen, groeimogelijkheden en prognose 2030

Apr 20, 2023 6:00 PM ET

Residentiële waterontharder verbruiksartikelen Marktoverzicht:

De markt voor huishoudelijke waterontharders heeft de afgelopen jaren een gestage groei doorgemaakt, omdat huiseigenaren zich steeds meer bewust worden van de voordelen van zacht water voor hun huizen. Waterontharders zijn systemen die harde watermineralen zoals calcium en magnesium uit water verwijderen, wat schade aan apparaten, leidingen en armaturen kan veroorzaken. Residentiële waterontharder verbruiksartikelen zijn de vervangende onderdelen en accessoires die nodig zijn om deze systemen goed te laten functioneren.

De wereldwijde markt voor verbruiksartikelen voor waterontharders voor woningen zal naar verwachting groeien met een CAGR van 6,17% van 2022 tot 2030. De marktomvang werd geschat op $USD 3,4 miljard in 2022 en zal naar verwachting $USD 5,5 miljard bereiken in 2030. De toenemende vraag naar zacht water voor huishoudelijke en industriële toepassingen is een van de belangrijkste factoren die de groei van de markt voor huishoudelijke waterontharders stimuleren. Andere factoren zoals de stijging van het besteedbaar inkomen, bewustzijn over de voordelen van zacht water en de groei van de woningbouw dragen ook bij aan de groei van deze markt.

Belangrijke bedrijven in de residentiële waterontharder verbruiksartikelen markt zijn onder meer

  • AO. Smid
  • Culligan
  • 3m
  • Vijfenlucht
  • Unilever
  • Ionenuitwisseling
  • FleckSystemen
  • General Electric
  • Zachtwater oplossingen
  • Harvey Water Softeners Ltd., onder andere

Ontvang een gratis voorbeeld-PDF @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11393 

Residentiële waterontharder verbruiksartikelen markt regionale analyse:

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting de snelst groeiende markt zijn voor verbruiksartikelen voor residentiële waterontharders tijdens de prognoseperiode. De toenemende vraag naar zacht water voor industriële toepassingen, het stijgende besteedbare inkomen en de groeiende woningbouw in landen als China en India stimuleren de groei van deze markt in de regio.

Noord-Amerika is de grootste markt voor verbruiksartikelen voor waterontharders voor woningen, goed voor meer dan 40% van het wereldwijde marktaandeel. De grote vraag naar zacht water voor huishoudelijke en industriële toepassingen, het bewustzijn over de voordelen van zacht water en de aanwezigheid van grote fabrikanten van waterontharders zijn enkele van de factoren die de groei van deze markt in de regio stimuleren.

Europa is ook een belangrijke markt voor verbruiksartikelen voor waterontharders voor woningen, waarbij Duitsland en het Verenigd Koninkrijk de belangrijkste bijdragen leveren aan de groei van de markt. De grote vraag naar zacht water voor huishoudelijke en industriële toepassingen, de groei van de woningbouw en de aanwezigheid van grote fabrikanten van waterontharders stimuleren de groei van deze markt in de regio.

Verbruiksartikelen:

De verbruiksartikelen voor residentiële waterontharders omvatten vervangende hars, pekeltanks, regelkleppen, filterpatronen en andere accessoires. Deze verbruiksartikelen zijn essentieel voor de goede werking van waterontharders en moeten periodiek worden vervangen. De frequentie van vervanging is afhankelijk van het gebruik en de capaciteit van het wateronthardersysteem. De meeste fabrikanten van waterontharders geven aanbevelingen voor de vervanging van verbruiksartikelen.

Verzoek om aanpassing @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/11393

De markt voor residentiële waterontharders zal naar verwachting de komende jaren zijn groeitrend voortzetten. De toenemende vraag naar zacht water voor huishoudelijke en industriële toepassingen, het stijgende besteedbare inkomen en de groei van de woningbouw zijn enkele van de factoren die de groei van deze markt stimuleren. Met de beschikbaarheid van een breed scala aan verbruiksartikelen en de aanwezigheid van grote fabrikanten van waterontharders, wordt verwacht dat de markt de komende jaren een aanzienlijke groei zal doormaken.

INHOUDSOPGAVE

1 SAMENVATTING

1.1.1 Wereldwijde markt voor verbruiksartikelen voor residentiële waterontharders, per type

1.1.2 Wereldwijde markt voor verbruiksartikelen voor residentiële waterontharders, per regio

2 MARKTINTRODUCTIE

2.1 DEFINITIE

2.2 REIKWIJDTE VAN HET ONDERZOEK

2.3 Onderzoeksdoelstelling

2.4 MARKTSTRUCTUUR

3 ONDERZOEKSMETHODOLOGIE

3.1 ONDERZOEKSPROCES

3.2 PRIMAIR ONDERZOEK

3.3 SECUNDAIR ONDERZOEK

3.4 SCHATTING VAN DE MARKTOMVANG

3.5 PROGNOSEMODEL

3.5 Lijst van aannames

4 MARKTDYNAMIEK

4.1INTRODUCTIE

4.2 STUURPROGRAMMA’S

4.2.1 Bewustmaking van door water overgedragen ziekten

4.2.2 TOEPASSING VAN INNOVATIEVE TECHNOLOGIE IN DE INDUSTRIËLE SECTOR

4.2.3 ANALYSE VAN DE IMPACT VAN DE DRIVERS

4.3 BEPERKINGEN

4.3.1 Gebrek aan bewustzijn en hoge onderhoudskosten

4.3.2 IMPACTANALYSE VAN BEPERKINGEN

4.4 KANSEN

4.4.1 ONTWIKKELING VAN SLIMME STEDEN

4.5 Impact van COVId-18

4.5.1 Economische gevolgen

4.5.2 IMPACT VAN COVID-18 OP DE WERELDWIJDE MARKT VOOR VERBRUIKSARTIKELEN VOOR RESIDENTIËLE WATERONTHARDERS

4.5.3 Impact op de toeleveringsketen van verbruiksartikelen voor residentiële waterontharders

4.5.3.1 Gevolgen voor de toeleveringsketen

4.5.3.2 Kasstroombeperkingen

5 MARKTFACTORANALYSE

5.1 ANALYSE VAN DE TOELEVERINGSKETEN/WAARDEKETEN

5.1.1 O&O

5.1.2 FABRICAGE

5.1.3 DISTRIBUTIE & VERKOOP

5.1.4 MONITORING NA VERKOOP

…voortgezet.

Gerelateerde rapporten:

Driehoek Theezakje Verpakkingsmachines Markt

End Load Cartoning Machine Markt

Rem draaibank machine markt

Metalen embossing machine markt

Vloer polijstmachine Markt

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Residential Water Softener Consumables Market Companies,Residential Water Softener Consumables Market Trends,Residential Water Softener Consumables Market Size,Residential Water Softener Consumables Market Share