header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Softgel Capsule markt zal naar verwachting USD 13,41 miljard bereiken in 2030, en stijgen met een CAGR van 7,9% | Verslag van MRFR

Apr 20, 2023 8:00 PM ET

Softgel capsule marktonderzoeksrapport Informatie per type (gelatinetype en niet-diertype), per toepassing (vitamines, supplementen en voeding) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktprognose tot 2030

De grootte van de Softgel-capsulemarkt werd gewaardeerd op USD 7,3 miljard in 2021 en zal naar verwachting groeien van USD 7,87 miljard in 2022 tot USD 13,41 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 7,9% tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030). De marktgroei wordt gedreven door verschillende factoren, waaronder de toenemende vraag naar voedingssupplementen en de toenemende voorkeur van de consument voor softgelcapsules boven andere doseringsvormen.

De softgelcapsulemarkt verwijst naar de industrie die zachte gelatinecapsules produceert en verkoopt, ook bekend als softgels. Softgels zijn een soort orale doseringsvorm die worden gemaakt door een vloeibaar of halfvast vulmateriaal in een gelatineschil in te kapselen. Softgels worden gebruikt om een breed scala aan producten te leveren, waaronder vitamines, voedingssupplementen, farmaceutische producten en cosmetica.

Ontvang gratis voorbeeld PDF-brochure @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7467

Marktsegmentatie

De softgelcapsulemarkt kan worden gesegmenteerd op basis van producttype, toepassing, eindgebruiker en geografie.

Per producttype kan de markt worden gesegmenteerd in gelatine en niet-gelatinecapsules. Gelatinecapsules zijn het meest gebruikte type softgelcapsules, vanwege hun productiegemak en lage kosten. Niet-gelatinecapsules winnen daarentegen aan populariteit vanwege hun compatibiliteit met een breder scala aan vulmaterialen, waaronder die welke gevoelig zijn voor gelatine.

Door toepassing kan de markt worden gesegmenteerd in voedingssupplementen, geneesmiddelen en andere. Het segment voedingssupplementen is het grootste en snelst groeiende segment, vanwege de toenemende vraag naar nutraceuticals en functionele voedingsmiddelen.

Per eindgebruiker kan de markt worden gesegmenteerd in farmaceutische bedrijven, nutraceutische bedrijven en anderen. Het segment farmaceutische bedrijven is het grootste en snelst groeiende segment, vanwege de toenemende vraag naar softgelcapsules als voorkeursdoseringsvorm voor orale toediening van geneesmiddelen.

Per geografie kan de markt worden gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika, zoals ik in mijn vorige reactie al zei.

Belangrijkste spelers

De softgelcapsulemarkt is zeer concurrerend, met verschillende belangrijke spelers die op mondiaal en regionaal niveau actief zijn. Enkele van de toonaangevende spelers op de markt zijn Catalent, Aenova Group, Capsugel, Amway en Sirio Pharma. Deze bedrijven investeren in onderzoek en ontwikkeling om de kwaliteit en functionaliteit van softgelcapsules te verbeteren en hun productaanbod uit te breiden om aan de veranderende behoeften van consumenten te voldoen.

Regionale analyse

De softgelcapsulemarkt is geografisch gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Noord-Amerika is de grootste markt voor softgelcapsules, waarbij de Verenigde Staten de grootste bijdrage leveren aan de groei van de regio. De hoge prevalentie van chronische ziekten en de groeiende vraag naar voedingssupplementen in de regio zijn enkele van de belangrijkste factoren die de marktgroei stimuleren.

Europa is een andere belangrijke markt voor softgelcapsules, waarbij Duitsland en Frankrijk de belangrijkste bijdragen leveren aan de groei van de regio. De toenemende acceptatie van preventieve gezondheidszorg en de stijgende vraag naar nutraceuticals en cosmeceuticals stimuleren de marktgroei in Europa.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (101 pagina’s) over softgelcapsulehttps://www.marketresearchfuture.com/reports/softgel-capsule-market-7467

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken tijdens de prognoseperiode, als gevolg van factoren zoals stijgende uitgaven voor gezondheidszorg, groeiende vraag naar voedingssupplementen en de toenemende vergrijzing van de bevolking. Landen als China, India en Japan leveren een belangrijke bijdrage aan de groei van de softgelcapsulemarkt in de regio.

Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika zullen naar verwachting ook een gematigde groei zien in de softgelcapsulemarkt tijdens de prognoseperiode. Het groeiende bewustzijn over preventieve gezondheidszorg en de toenemende vraag naar nutraceuticals zijn enkele van de belangrijkste factoren die de marktgroei in deze regio’s stimuleren.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Healthcare Industry door Market Research Future:

Gezondheidssupplementen Marktgrootte , trends en groeianalyse per type (voedingssupplementen, ooggezondheidssupplementen), per toepassing (cardiologie, allergie), ingrediënten (vitaminen en mineralen, plantaardige producten, aminozuren), eindgebruiker (ziekenhuizen, klinieken) – prognose tot 2030

Voedingssupplementen in het tijdperk van gepersonaliseerde voeding Marktinformatie : productcategorie (vitaminen, kruiden en plantaardige producten, anderen), toepassing (levensstijlziekten, erfelijke ziekten en anderen), geslacht, doseringsvorm (tabletten, capsules, anderen) en eindgebruiker – wereldwijde prognose tot 2030

Cellulitis behandeling marktonderzoeksrapport : informatie per behandelingsprocedure (niet-invasief, minimaal invasief, topische behandeling), cellulitistype (harde cellulitis, zachte cellulitis, oedemateuze cellulitis), eindgebruik (ziekenhuizen, ambulante chirurgische centra, gespecialiseerde dermatologische klinieken) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, rest van de wereld) – voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg onsLinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Softgel capsule market,Softgel capsule market trends,Softgel capsule market Size,Softgel capsule market Share,Softgel capsule market Growth,Softgel capsule market Demand,Softgel capsule market Forecast,Softgel capsule market Analysis,Softgel capsule market Insights