header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Space Launch Services Marktprijsanalyse en geografische analyse, prognose tot 2030

Apr 20, 2023 11:00 AM ET

Marktinzichten voor ruimtelanceerdiensten

Volgens de MRFR-analyse zal de markt voor ruimtelanceerdiensten naar verwachting een CAGR van ~ 13,43% registreren van 2022 tot 2030 en tegen 2030 een waarde van meer dan USD 44,24 miljard hebben.

De markt voor ruimtelanceerdiensten verwijst naar de commerciële sector die lanceervoertuigen, platforms en aanverwante diensten levert om satellieten, ruimtevaartuigen en andere ladingen in de ruimte te lanceren. Deze markt omvat particuliere bedrijven die concurreren met ruimtevaartorganisaties van de overheid om lanceerdiensten aan te bieden voor een reeks klanten, waaronder nationale overheden, particuliere bedrijven en academische instellingen.

De markt voor Space Launch Services is de afgelopen jaren snel gegroeid, gedreven door de toenemende vraag naar satellietgebaseerde communicatie, navigatie, teledetectie en andere toepassingen.

De COVID-19-pandemie had enige impact dat een van de belangrijkste gevolgen van de pandemie was voor het personeel dat betrokken was bij ruimtelanceringsoperaties. Sommige lanceerproviders hebben hun activiteiten tijdelijk moeten opschorten of lanceringen moeten uitstellen vanwege COVID-19-uitbraken onder hun personeel. Social distancing-vereisten en reisbeperkingen hebben het ook moeilijker gemaakt voor lanceerteams om naar lanceerlocaties te reizen en samen te werken aan missies.

 

Space Launch Services Market

 

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-bestand @https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8604

Regionale analyse

De grootste regio van de markt voor ruimtelanceerdiensten is Noord-Amerika, dat de Verenigde Staten en Canada omvat. Deze regio is van oudsher een leider in ruimteverkenning en heeft een gevestigde ruimtevaartindustrie met een breed scala aan lanceerproviders, waaronder overheidsinstanties, zoals NASA, en particuliere bedrijven zoals SpaceX, Blue Origin en United Launch Alliance.

De Verenigde Staten hebben het grootste aandeel in de wereldwijde markt voor ruimtelanceerdiensten, vanwege hun dominante positie in de industrie en hun langdurige investeringen in ruimteverkenning en -technologie.

Noord-Amerika heeft ook een grote en groeiende commerciële ruimtevaartindustrie, met particuliere bedrijven die zwaar investeren in nieuwe lanceertechnologieën, zoals herbruikbare raketten, en lanceerdiensten aanbieden aan een breed scala aan klanten.

Marktsegmentatie

De markt voor ruimtelanceerdiensten is gesegmenteerd in diensten en eindgebruik.

Op basis van de diensten is de markt gesegmenteerd in pre-launch en post-launch services.

Op basis van het eindgebruik is de markt gesegmenteerd in commercieel, militair en overheid.

Toegang tot volledige rapportdetails @https://www.marketresearchfuture.com/reports/space-launch-services-market-8604

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn:

  • Antrix Corporation Limited
  • Arianespace
  • China Grote Muur Industry Corporation
  • Eurockot Lanceerdiensten
  • International Launch Services Inc
  • Isc Kosmotras
  • Mitsubishi Zware Industrie
  • Orbitale ATK
  • SpaceX
  • US Spaceflight Industries Inc. (VS)

Ontdek meer onderzoeksrapporten over lucht- en ruimtevaart en defensie, door Market Research Future:

Markt voor externe wapenstations Onderzoeksrapport: Informatie per component (Human Machine Interface, sensoren en wapens en bewapening), platform (land, marine en lucht), wapentype (dodelijke wapens en niet-dodelijke wapens), toepassing (militaire en binnenlandse veiligheid), technologie (close-in wapensystemen, op afstand bestuurbare geweersystemen en andere), mobiliteit (stationair en bewegend) – voorspelling tot 2030

Onbemande verkeersmanagementmarkt Informatie per component (hardware, service en software), per type (beeldsensor, bewegingssensor, nabijheidssensor, druksensor, magnetometer, vochtigheidssensor, temperatuursensor, aanraaksensor, versnellingsmeter, gyroscoop, stroomsensor en andere), per technologie (Wi-Fi, Bluetooth, ZigBee, NFC, Z-Wave, RFID anderen), per verticaal (industrieel IoT, IoT voor consumenten, commercieel IoT),en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) — Prognose tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende bedrijfstakken en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem van harte contact op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mailadres: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Space Launch Services Market,Space Launch Services Market Size,Space Launch Services Market Share,Space Launch Services Market Analysis,Space Launch Services Market Trends,Space Launch Services Market Research,Space Launch Services Market Report,Space Launch Services Market Outlook,Space Launch Services Market Overview,Space Launch Services Market Insights