header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor encryptiesoftware zal naar verwachting in 2030 US $ 13 miljard waard zijn, met een CAGR van 16,40% | Rapport van Market Research Future (MRFR)

Apr 21, 2023 1:00 PM ET

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), “Encryption Software Market By Deployment, By Service, By Organization Size, By Application – Forecast Until 2030. De wereldwijde markt voor versleutelingssoftware zal tegen 2030 USD 13 miljard aanraken bij een CAGR van 16,40%, volgens het huidige Market Research Future-rapport.

 

Stuurprogramma ‘s 

Toename van datalekken en complexiteit om marktgroei te stimuleren

Datalekken komen steeds vaker voor. Zowel de hoeveelheid als de complexiteit van inbreuken zijn toegenomen. Er is geen sector of land dat niet jaar na jaar een toename van datalekken heeft gezien. De markt voor versleutelingssoftware breidt zich uit vanwege zowel het aantal gebruikers als de steeds complexere bedreigingen die bedrijven dwingen om grondiger, veiliger en betrouwbaarder beveiligingsmaatregelen te nemen.

 

Om gevoelige gegevens te beschermen tegen aanvallen die steeds geavanceerder en ingewikkelder worden, gebruiken bedrijven steeds vaker versleutelingssoftware.

 

Marktsegmentatie 

De wereldwijde markt voor versleutelingssoftware is verdeeld op basis van implementatie, organisatiegrootte, toepassing, services en verticals. 

 

Door de implementatie zal on-premise de markt leiden gedurende de prognoseperiode. 

Door de grootte van de organisatie zullen grote ondernemingen de markt domineren gedurende de prognoseperiode. 

Door toepassing zal communicatie-encryptie de markt gedurende de prognoseperiode leiden. 

Door diensten wordt de markt gesegmenteerd in professionele service en managed service. 

Door verticals zal BFSI het leeuwendeel in de markt hebben over de prognoseperiode. 

 

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-brochure:  

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3125

 

Kansen 

Groeiende acceptatie van BYOD om robuuste kansen te bieden

 

Een van de belangrijkste ontwikkelingen in de markt voor encryptiesoftware is de groeiende acceptatie van het BYOD-beleid. Vanwege de hoge kosten van on-premises versleutelingssoftwareoplossingen gebruiken kleine en middelgrote bedrijven (kmo’s) BYOD-oplossingen om hun bedrijfsactiviteiten te beheren en veilige toegang tot gegevens vanaf elke locatie mogelijk te maken.

 

Reikwijdte van het marktrapport voor versleutelingssoftware:

 

Rapportstatistieken

Bijzonderheden

  Marktomvang tegen 2030

USD 13 miljard

  CAGR in 2020-2030

16.40 %

  Basisjaar

2019

  Voorspelling

2020-2030

 Rapportdekking

Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

  Belangrijkste marktfactoren

De markt voor versleutelingssoftware schiet over de hele wereld met een snelle snelheid omhoog en zal naar verwachting de komende jaren naar optimale niveaus evolueren.

 

Beperkingen en uitdagingen 

Gebrek aan bewustzijn om op te treden als marktbeperking 

Het gebrek aan bewustzijn met betrekking tot versleutelingssoftware, het beperkte gebruik van dergelijke software in enkele landen en de toegankelijkheid van open-source versleutelingssoftware kunnen gedurende de prognoseperiode als marktbeperkingen fungeren. 

 

Blader door een diepgaand marktonderzoeksrapport (100 pagina’s) over de markt voor coderingssoftware:

<ahref=”https://www.marketresearchfuture.com/reports/encryption-software-market-3125″>https://www.marketresearchfuture.com/reports/encryption-software-market-3125

Regionale analyse 

 

Noord-Amerika aan het hoofd van de markt voor versleutelingssoftware

 

Met het grootste marktaandeel ter wereld wordt voorspeld dat Noord-Amerika de encryptiesoftware-industrie zal regeren. Canada en de VS zijn de toplanden in de regio. Dit is een gevolg van de snelle uitbreiding van de infrastructuur en de aanwezigheid van grote bedrijven zoals Microsoft Corporation en IBM Corporation in het gebied, die naar verwachting de industrie zullen stimuleren.

 

De suprematie van de regio is het gevolg van de aanwezigheid van een gevestigde IT- en telecomsector en het genereren van enorme hoeveelheden gegevens die moeten worden beschermd.

 

Tijdens de prognoseperiode zal de plotselinge toename van versleuteld internetverkeer veroorzaakt door belangrijke organisaties die HTTPS gebruiken, zoals Facebook, Twitter en Netflix, de industrie ten goede komen. Grote marktspelers zoals Microsoft, IBM Corporation en Cisco Systems, Inc., te midden van anderen, zullen naar verwachting de groei van de marktomzet in het gebied stimuleren, wat bijdraagt aan het snelle groeitempo van de markt.  Ook hebben groeiende IT-bedrijven in landen als de VS en Canada het gebruik van de coderingssoftware verhoogd om de gegevensbeveiliging te verbeteren, wat naar verwachting de ontwikkeling van de marktinkomsten in het gebied zal stimuleren.

 

APAC heeft bewonderenswaardige groei in de markt voor coderingssoftware

Gedurende de projectieperiode wordt verwacht dat het gebied Azië-Pacific een aanzienlijke uitbreiding zal kennen. Een groot deel van de bekendheid van China, India en Japan als leiders in de APAC-regio kan worden toegeschreven aan de uitbreiding van nieuwe, kleine bedrijven die coderingssoftware gebruiken. De afwezigheid van opslaginfrastructuur in de regio heeft bedrijven gedwongen om hun gegevens in de cloud op te slaan, waardoor het de meest aantrekkelijke locatie is voor marktspelers in de prognoseperiode.

 

Vraag het aan een expert:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/3125

 

Het risico op diefstallen en gegevensverlies neemt hierdoor toe, wat de behoefte aan versleutelingssoftware aanwakkert. Ook is de regionale markt uitgebreid als gevolg van de toegenomen IoT-, cloud- en BYOD-penetratie. In de komende jaren zal de vraag naar de software naar verwachting worden gestimuleerd door snelle verbeteringen in de maakindustrie in landen als China en India, evenals bloeiende retail- en IT- en telecomindustrieën. 

De markt voor encryptiesoftware is gefragmenteerd en concurrerend als gevolg van de aanwezigheid van tal van nationale en internationale industriële spelers. Deze spelers hebben een reeks innovatieve strategieën gebruikt, waaronder overeenkomsten, partnerschappen, joint ventures, samenwerkingen, de lancering van nieuwe producten, geografische uitbreidingen en meer, om tegemoet te komen aan de groeiende behoefte van de klant en toch op het scherpst van de snede te zijn. Ze ondersteunen ook tal van onderzoeks- en ontwikkelingsinitiatieven.

 

Markt voor encryptiesoftwareConcurrentieanalyse

Eminente spelers geprofileerd in het wereldwijde encryptie software marktrapport zijn onder andere:

  1. Check Point Software Technologies Ltd. (Israël)
  2. Microsoft Corporation (VS)
  3. Sophos Ltd. (VS)
  4. EMC Corporation (VS)
  5. Trend Micro Inc. (Japan)
  6. Intel Security Group (McAfee) (VS)
  7. Symantec Corporation (VS)
  8. SAS Institute Inc. (VS)
  9. IBM Corporation (VS).  

Vraag om maatwerk:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/3125

COVID-19 Analyse 

Wereldwijde economische en gezondheidscrises werden sterk verergerd door de abrupte uitbraak van de COVID19-pandemie. Het zal nog enkele jaren duren voordat de economische groei zijn oude snelheid heeft hersteld. Tijdens de lockdown lagen alle activiteiten in bedrijven en productiefaciliteiten voor onbepaalde tijd stil, waardoor de toeleveringsketen werd verstoord. Tal van industrieën hadden moeite om de dagelijkse activiteiten uit te voeren en leden aanzienlijke financiële verliezen. Toch overleefde de markt voor encryptiesoftware in deze moeilijke tijden en slaagde erin een gestage groei te handhaven.

Bedrijven begonnen werknemers tijdens de epidemie op afstand te laten werken, waardoor het dataverbruik toenam. Een aantal grote bedrijven constateerde een sterke toename van dataflow, waardoor de vraag naar encryptiesoftware toenam. Het enorme dataverbruik van de pandemie en de groei van het dataverkeer zorgden ervoor dat de omzet van de markt voor encryptiesoftware toenam. Het aantal cyberaanvallen nam aanzienlijk toe tijdens de epidemie, waardoor de behoefte aan sterkere versleutelingssoftware toenam. Het gebruik van encryptiesoftware steeg en stimuleerde de groei van de encryptiesoftware-business voor bescherming tegen illegale toegang en preventie van vertrouwelijke informatie.

Gerelateerde rapporten:

Energy as a Service (EAAS) markt –  
https://myinvestmentplaybook.com/energy-as-a-service-eaas-market-is-estimated-to-register-a-note-worthy-cagr-of-9-20-during-2030/

Markt voor slim afvalbeheer – 
https://smallpetanimals.com/smart-waste-management-market-to-thrive-on-the-back-of-proliferation-of-advanced-technology/

Online geclassificeerde markt – 
https://think-how.com/online-classified-market-an-overview-of-its-growth-and-impact/

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Encryption Software Market,Encryption Software Market size,Encryption Software Market share,Encryption Software Market growth,Encryption Software Market trends,Encryption Software Market analysis,Encryption Software Industry,Encryption Software Insights,Encryption Software Outlook