header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor precisiegeneeskunde zal in de nabije toekomst waarschijnlijk tot 2030 een enorme groei doormaken

Apr 21, 2023 12:05 PM ET

Precision Medicine Market Research Report Informatie per ecosysteemspeler (farmaceutische en biotechnologische bedrijven, diagnostische bedrijven, IT-specialisten in de gezondheidszorg/ Big Data-bedrijven en klinische laboratoria), per submarkt (biomarkergebaseerde test, companion diagnostics, gerichte therapeutica, farmacogenomica (PGX) en moleculaire diagnostiek), per therapeutica (kanker / oncologie, hart- en vaatziekten (CVD), centraal zenuwstelsel en infectieziekten) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Markt tot 2030

Precisiegeneeskunde is een benadering van medische behandeling die rekening houdt met individuele variabiliteit in genen, omgeving en levensstijl. Het doel van precisiegeneeskunde is om meer gerichte en effectieve behandelingen voor individuen te bieden op basis van hun unieke kenmerken. De markt voor precisiegeneeskunde omvat een reeks producten en diensten, waaronder diagnostische tests, gerichte therapieën en gepersonaliseerde geneeskunde.

De markt voor precisiegeneeskunde zal naar verwachting de komende jaren aanzienlijk groeien, gedreven door factoren zoals de toenemende prevalentie van chronische ziekten, vooruitgang in genomische technologieën en de groeiende vraag naar gepersonaliseerde gezondheidszorg. De wereldwijde markt voor precisiegeneeskunde werd in 2021 gewaardeerd op USD 49,2 miljard en zal naar verwachting USD 126,24 miljard bereiken bij een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 12,50% van 2022 tot 2030.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt voor precisiegeneeskunde zijn Illumina Inc., Thermo Fisher Scientific, Roche Holding AG, Novartis AG, Qiagen N.V., Pfizer Inc., Biocrates Life Sciences AG, Eagle Genomics Ltd, Nanostring Technologies Inc. en Laboratory Corporation of America Holdings (LabCorp).

Ontvang gratis voorbeeld PDF-brochure @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/925

Marktsegmentatie

De markt voor precisiegeneeskunde kan worden gesegmenteerd op basis van technologie, toepassing, eindgebruiker en regio. Hier volgt een kort overzicht van elk van deze segmenten:

Technologie: De markt voor precisiegeneeskunde kan op basis van technologie worden gesegmenteerd in genomica, proteomica, metabolomica en andere. Genomics, waarbij het DNA van een individu wordt bestudeerd, is het grootste segment binnen de markt voor precisiegeneeskunde.

Toepassing: De markt voor precisiegeneeskunde kan worden gesegmenteerd op basis van toepassing in oncologie, neurologie, cardiologie, infectieziekten en andere. Oncologie is het grootste segment binnen de markt voor precisiegeneeskunde, vanwege de hoge prevalentie van kanker en het toenemende gebruik van gerichte therapieën bij de behandeling van kanker.

Eindgebruiker: De markt voor precisiegeneeskunde kan op basis van eindgebruiker worden gesegmenteerd in ziekenhuizen, diagnostische laboratoria, academische en onderzoeksinstituten en andere. Ziekenhuizen zijn het grootste segment binnen de markt voor precisiegeneeskunde, vanwege de toenemende acceptatie van precisiegeneeskunde in klinische omgevingen.

Regio: De markt voor precisiegeneeskunde kan op basis van regio worden gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Over het algemeen is de markt voor precisiegeneeskunde een diverse markt met meerdere segmenten, die elk naar verwachting de komende jaren zullen groeien. De grootste segmenten binnen de markt zijn genomica, oncologie en ziekenhuizen, hoewel andere segmenten zoals proteomica en neurologie naar verwachting ook de komende jaren een aanzienlijke groei zullen zien.

Regionale analyse

De markt voor precisiegeneesmiddelen is een wereldwijde markt die naar verwachting in alle regio’s zal groeien, hoewel het groeitempo van regio tot regio kan verschillen. Hier is een kort overzicht van de regionale analyse van de markt voor precisiegeneeskunde:

Noord-Amerika: Noord-Amerika is de grootste markt voor precisiegeneeskunde, goed voor het grootste aandeel van de wereldmarkt. De aanwezigheid van een gevestigde gezondheidszorginfrastructuur, een hoog bewustzijn bij patiënten en zorgverleners en gunstige overheidsinitiatieven zijn enkele van de factoren die de groei van de markt voor precisiegeneeskunde in deze regio stimuleren.

Europa: Europa is de op een na grootste markt voor precisiegeneeskunde, met een aanzienlijke bijdrage van landen als Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. De regio heeft een goed ontwikkeld gezondheidszorgsysteem en een sterke focus op onderzoek en ontwikkeling, die naar verwachting de groei van de markt voor precisiegeneeskunde in deze regio zullen stimuleren.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (313 pagina’s) over precisiegeneeskunde: <ahref=”https://www.marketresearchfuture.com/reports/precision-medicine-market-925″>https://www.marketresearchfuture.com/reports/precision-medicine-market-925

Azië-Pacific: De regio Azië-Pacific zal naar verwachting de komende jaren een aanzienlijke groei zien in de markt voor precisiegeneeskunde, aangedreven door factoren zoals de toenemende prevalentie van chronische ziekten, een groeiende bevolking en stijgende uitgaven voor gezondheidszorg. Landen als China, India en Japan zullen naar verwachting een belangrijke bijdrage leveren aan de groei van de markt voor precisiegeneesmiddelen in deze regio.

Latijns-Amerika: Latijns-Amerika zal naar verwachting een gematigde groei zien in de markt voor precisiegeneesmiddelen, waarbij Brazilië een belangrijke bijdrage levert aan de groei van de markt in deze regio.

Midden-Oosten en Afrika: Het Midden-Oosten en Afrika zullen naar verwachting een beperkte groei zien in de markt voor precisiegeneeskunde, als gevolg van factoren zoals beperkte gezondheidszorginfrastructuur en een laag bewustzijn bij patiënten en zorgverleners.

Over het algemeen is de markt voor precisiegeneeskunde een wereldwijde markt die naar verwachting in alle regio’s zal groeien, met Noord-Amerika en Europa als de grootste markten, en Azië-Pacific naar verwachting de snelste groei in de komende jaren.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgsector door Market Research Future:

Oncologie Informatiesystemen Markt Onderzoeksrapportinformatie per product- en servicetype (software en professionele services), per toepassing (medische oncologie, radiotherapie-oncologie en chirurgische oncologie), per eindgebruiker (ziekenhuizen en oncologieklinieken, overheidsinstituten en onderzoekscentra) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktprognose tot 2030

Biomarker Tests Markt Onderzoeksrapportinformatie per toepassing (kanker, hart- en vaatziekten, infectieziekten, centrale zenuwstelsels en andere), per eindgebruiker (farmaceutische en biotechbedrijven, diagnostische hulpmiddelenbedrijven, it- / big data-bedrijven in de gezondheidszorg en klinische laboratoria) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktprognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Sjilpen

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Precision Medicine Market,Precision Medicine Market Size,Precision Medicine Market Trends,Precision Medicine Market Insights,Precision Medicine Market Players,Precision Medicine Market Share,Precision Medicine Market Overview