header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Het marktaandeel van insulinepompen wordt geschat op USD 11,5 miljard met een CAGR van 15,5% in 2028

Apr 21, 2023 12:11 PM ET

Insulinepompen Marktaandeel, trends en groeianalyse per type (traditionele insulinepompen, slimme insulinepompen en wegwerpinsulinepompen), accessoires (insulinereservoirs, infusiesets en inbrengapparaten voor infusiesets), toepassing (type I diabetes en type II diabetes), eindgebruiker (ziekenhuizen en klinieken, thuiszorg, laboratoria) – prognose tot 2028

De insulinepompmarkt verwijst naar de industrie die insulinepompen produceert en verkoopt, medische hulpmiddelen die door mensen met diabetes worden gebruikt om hun bloedsuikerspiegel te beheren. Insulinepompen zijn kleine, geautomatiseerde apparaten die op het lichaam worden gedragen en insuline aan het lichaam leveren via een kleine buis die een canule wordt genoemd.

De insulinepompmarkt heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt, gedreven door een toenemende prevalentie van diabetes wereldwijd en een groeiende vraag naar gemakkelijkere en effectievere oplossingen voor diabetesbeheer. De wereldwijde insulinepompmarkt zal naar verwachting usd 11,5 miljard bereiken in 2028, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 15,5%.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt voor insulinepompen zijn Medtronic, Insulet Corporation, Tandem Diabetes Care, Roche en Johnson & Johnson. Deze bedrijven bieden een reeks insulinepompen en aanverwante producten en diensten, zoals continue glucosemonitoring (CGM) -systemen en software om diabetes te beheren.

Ontvang gratis voorbeeld PDF-brochure @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1637

Marktsegmentatie

De insulinepompmarkt kan worden gesegmenteerd op basis van verschillende criteria, waaronder:

Type insulinepomp: Dit segment omvat twee soorten insulinepompen – traditionele insulinepompen en pleisterinsulinepompen. Traditionele insulinepompen zijn apparaten die buiten het lichaam worden gedragen en via een katheter met het lichaam zijn verbonden. Patch insulinepompen, aan de andere kant, zijn kleine apparaten die op het lichaam worden gedragen als een pleister en geen externe slangen hebben.

Eindgebruiker: Dit segment omvat twee categorieën: individuen en ziekenhuizen/klinieken. Personen die lijden aan diabetes en insulinepompen nodig hebben om hun aandoening te beheren, vallen onder de individuele categorie. Ziekenhuizen en klinieken die insulinepompen gebruiken voor diabetesmanagement vallen onder de categorie ziekenhuizen/klinieken.

Distributiekanaal: Dit segment omvat twee categorieën: online en offline. Online kanalen omvatten e-commerce websites en online apotheken, terwijl offline kanalen winkels, apotheken en ziekenhuizen / klinieken omvatten.

Geografie: Dit segment omvat verschillende regio’s, zoals Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika. De vraag naar insulinepompen kan aanzienlijk variëren in verschillende regio’s, afhankelijk van factoren zoals de prevalentie van diabetes, toegang tot gezondheidszorg en regelgeving.

Leeftijdsgroep: Dit segment omvat drie categorieën: kindergeneeskunde, volwassenen en geriatrie. Insulinepompen kunnen worden gebruikt door mensen van alle leeftijden, maar de kenmerken en vereisten kunnen variëren afhankelijk van de leeftijdsgroep.

Type diabetes: Dit segment omvat twee categorieën – type 1 diabetes en type 2 diabetes. Type 1 diabetespatiënten hebben insulinepompen nodig voor insulinetoediening, terwijl type 2 diabetespatiënten in bepaalde gevallen insulinepompen nodig kunnen hebben.

Door de insulinepompmarkt te segmenteren op basis van deze criteria, kunnen bedrijven gerichte marketingstrategieën en productaanbiedingen ontwikkelen die tegemoetkomen aan de specifieke behoeften van verschillende klantsegmenten.

Regionale analyse

De insulinepompmarkt is geografisch divers, met Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika als de belangrijkste regio’s die bijdragen aan de groei van de markt.

Noord-Amerika is de grootste markt voor insulinepompen, goed voor het grootste deel van het wereldwijde marktaandeel. De hoge prevalentie van diabetes in de regio, in combinatie met geavanceerde gezondheidszorginfrastructuur en gunstig vergoedingsbeleid, stimuleert de groei van de insulinepompmarkt in Noord-Amerika. De Verenigde Staten zijn de grootste markt voor insulinepompen in Noord-Amerika.

Blader door een diepgaand marktonderzoeksrapport (104 pagina’s) over insulinepomp: https://www.marketresearchfuture.com/reports/insulin-pump-market-1637

Europa is de op een na grootste markt voor insulinepompen, gedreven door een hoge prevalentie van diabetes in de regio en een toenemende acceptatie van insulinepomptherapie. Het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk zijn de belangrijkste markten voor insulinepompen inEuropa.

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting een aanzienlijke groei van de insulinepompmarkt zien tijdens de prognoseperiode. De regio heeft een grote patiëntenpool met diabetes en stijgende zorguitgaven. Landen als China, India en Japan zijn de belangrijkste markten voor insulinepompen in de regio Azië-Pacific.

Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika zullen naar verwachting ook getuige zijn van groei in de insulinepompmarkt als gevolg van het toenemende bewustzijn over diabetes en de toenemende acceptatie van geavanceerde gezondheidszorgtechnologieën. Brazilië, Mexico en Argentinië zijn de belangrijkste markten voor insulinepompen in Latijns-Amerika, terwijl Saoedi-Arabië, de VAE en Zuid-Afrika de belangrijkste markten zijn in het Midden-Oosten en Afrika.

Over het algemeen wordt verwacht dat de insulinepompmarkt in alle regio’s zal blijven groeien als gevolg van de toenemende prevalentie van diabetes en de groeiende vraag naar gemakkelijkere en effectievere oplossingen voor diabetesbeheer.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgsector door Market Research Future:

Infuuspomp markt Onderzoeksrapportinformatie per type (volumetrische pomp en spuitpomp), per toepassing (chemotherapie, diabetes, gastro-intestinale ziekten en kindergeneeskunde), per eindgebruiker (ziekenhuizen, ambulante chirurgische centra en thuiszorg) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktprognose tot 2027

Type 2 Diabetes Mellitus Behandeling Markt Onderzoeksrapport per behandeling (geneesmiddel (insuline, sensibilisatoren, Sglt-2, alfa-glucosidaseremmers, anderen), apparaten (bloedglucosemonitoring, insulinetoedieningsapparaten)), door de eindgebruiker – voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Sjilpen

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Insulin Pump Market,Insulin Pump Market Players,Insulin Pump Market Outlook,Insulin Pump Market Size,Insulin Pump Market Research,Insulin Pump Market Report,Insulin Pump Market Share,Insulin Pump Market Growth