header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Smart Sensors Market zal naar verwachting USD 190,74 miljard bereiken in 2030, bij een CAGR van 19,49% – Report by Market Research Future (MRFR)

Apr 21, 2023 1:00 PM ET

Smart Sensors Marktoverzicht:

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), “Smart Sensors Market, By Type, By End-User – Forecast to 2030, zal de markt naar verwachting tegen het einde van 2030 een waardering van ongeveer USD 190,74 miljard verwerven. De rapporten voorspellen verder dat de markt zal floreren met een robuuste CAGR van meer dan 19,49% tijdens de beoordelingsperiode.

De markt voor slimme sensoren groeit snel over de hele wereld. De markt zal naar verwachting doorgaan en getuige zijn van toenemende toepassingsgebieden van slimme sensoren in verschillende industrieën in de komende jaren.

In de afgelopen paar jaar hebben slimme sensoren enorme populariteit vergaard vanwege hun zelftestmogelijkheden, zelfidentificatie, zelfvalidatie en zelfaanpassing. Met enorme technologische vooruitgang zijn slimme sensoren aanzienlijk geëvolueerd, met een hoge betrouwbaarheid en prestaties en een kleine vormfactor die een laag stroomverbruik en minimale vereisten voor onderling verbonden kabels mogelijk maakt.

Naast industriële, communicatie- en digitale gezondheidszorg worden slimme sensortechnologieën ook op grote schaal gebruikt in veiligheidsapparatuur voor auto’s om de efficiëntie van datacenters te verbeteren, fabrieken te automatiseren en de beveiliging van ingebedde en draagbare oplossingen te verbeteren. Bovendien stuwen de toegenomen productie van voertuigen en de voortdurende implementatie van rijveiligheidsvoorschriften de groei van de markt.

Marktsegmenten voor slimme sensoren

De markt voor slimme sensoren is gesegmenteerd in typen, componenten, technologieën, eindgebruikers en regio’s. Het typesegment is onderverdeeld in beeldsensoren, slimme positiesensoren, slimme bewegingssensoren, slimme druksensoren, aanraaksensoren, slimme temperatuursensoren en andere. Het componentsegment is onderverdeeld in analoog-naar-digitaal converters (ADC), digitaal-naar-analoog converters (DAC), versterkers, microcontrollers en andere.

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-brochure:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2768

Het technologiesegment is onderverdeeld in CMOS en MEMS en andere. Het eindgebruikerssegment is onderverdeeld in automotive, consumentenelektronica, industrie, infrastructuur/bouw, medisch en andere. Het regiosegment is onderverdeeld in de MEA, Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Trends in de branche

De toenemende integratie van slimme sensoren in voertuigen bepaalt het groeiende marktlandschap. Bovendien wordt de marktgroei toegeschreven aan de toenemende toepassingen van slimme sensoren in sommige ontluikende industrieën, waaronder de automobielindustrie, elektronica en defensie. Ook de toenemende adoptie van slimme sensoren in de biomedische, wearables en gezondheidszorg biedt enorme groeimogelijkheden. 

Bovendien stimuleren aanzienlijke R &D-investeringen in de ruimte voor slimme sensoren en toenemende productontwikkeling en lanceringen de groei van de markt. De stijgende toename van het aantal IoT-gebaseerde oplossingen en de vraag naar slimme sensoren verhogen de marktinkomsten. Omgekeerd belemmeren complexe ontwerpstructuren en beperkte aanpassingsmogelijkheden de marktgroei. Niettemin zouden toenemende smart city-projecten de marktgroei ondersteunen.

Smart Sensors Market Report Scope:

 

Rapportmetriek

Bijzonderheden

Smart Sensors Marktomzetprognose in 2030

USD 190,74 miljard

Smart Sensors Marktgroeipercentage

CAGR van 19,49% van 2022 tot 2030

Basisjaar

2021

Studieperiode

2022-2030

Belangrijkste marktkansen

Het intensieve gebruik van elektronische sensoren in slimme steden neemt toe dankzij hun effectieve monitoring- en besturingssystemen

Belangrijkste marktfactoren

Verschillende overheden werken aan Smart cities

in de afgelopen jaren

 

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (80 pagina’s) over de markt voor slimme sensoren:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/smart-sensors-market-2768

Slimme sensoren markt regionale analyse

Noord-Amerika leidt de wereldwijde markt voor slimme sensoren. Het grootste marktaandeel is te danken aan de stijgende vraag naar slimme sensoren in de consumentenelektronicasector en autonome apparaten. Bovendien stimuleren strenge overheidsvoorschriften om veiligheidstechnologieën voor auto’s te implementeren en een gestage toename van de productie en verkoop van voertuigen de regionale marktgroei.

Ook factoren zoals de toenemende vraag naar veiligheids- en comfortfuncties hebben een positieve invloed op de marktontwikkeling in deze regio. Bovendien bevorderen de groeiende toepassingsgebieden van slimme sensoren in de productiesector in de regio de marktinkomsten. De VS domineert de markt voor slimme sensoren in Noord-Amerika.

Europa staat op de tweede plaats in de wereldwijde markt voor slimme sensoren en is getuige van enorme vooruitgang in detectietechnologie die heeft bijgedragen aan het verbeteren van de normen voor de gezondheidszorg en de technische infrastructuur. Bovendien stimuleert de uitgebreide acceptatie van slimme sensoren in enkele van de ontluikende eindgebruiksindustrieën, zoals de industrie en de bouw, de groei van de regionale markt. 

Strenge overheidsvoorschriften voor voertuigveiligheid moedigen autofabrikanten aan om invloedrijke auto-ontwerpen te integreren met alle veiligheidsoplossingen, wat de marktgroei positief beïnvloedt. Frankrijk, Duitsland, Italië en het Verenigd Koninkrijk zijn de belangrijkste markten voor slimme sensoren in de regio. Bovendien wordt de regionale marktgroei bevorderd door de oplevende economie en de stijgende vraag vanuit de automobiel-, lucht- en ruimtevaart- en defensiesector. 

De markt voor slimme sensoren in Azië-Pacific is naar voren gekomen als een winstgevende markt. Factoren zoals de toenemende acceptatie van slimme technologie en overheidsinitiatieven om de infrastructuur te verbeteren, verhogen de marktwaarde. Bovendien onderbouwt de snel groeiende economie in de regio de marktomvang van slimme sensoren, de toenemende koopkracht van de consument en de neiging van de consument naar high-end luxe auto’s. 

China, Japan en India zijn belangrijke markten voor slimme sensoren in de regio. Aanzienlijke vooruitgang in kunstmatige intelligentie en andere soortgelijke technologieën stimuleren de marktontwikkelingen. Bovendien hebben toenemende toepassingen van slimme sensoren in de productie van medische apparatuur, logistiek, transport en consumentenelektronica een positieve invloed op de marktgroei. 

Vraag het aan een expert:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/2768

Concurrentieanalyse 

De markt voor slimme sensoren is zeer concurrerend en lijkt gefragmenteerd door de aanwezigheid van verschillende gevestigde spelers. Om een groter concurrentievoordeel te behalen, initiëren industriële spelers strategische benaderingen, zoals fusies en overnames, samenwerkingen, uitbreiding en product- / technologielanceringen. Slimme sensorfabrikanten zoeken partners met complementaire sterke punten en kunnen geïntegreerde producten voor hun ingebedde sensortechnologieën mogelijk maken die in meerdere marktverticalen kunnen worden gebruikt. 

Spelers die de wereldwijde markt voor slimme sensoren leiden, zijn onder meer:

  • ABB Ltd
  • Rockwell Automatisering
  • Emerson Electric Bedrijf
  • Honeywell International Inc
  • NXP Semiconductor N.V.
  • Eaton Corporation PLC
  • Texas Instrumenten
  • Renesas Electronics Corporation
  • Omron Corporation
  • Yokogawa Electric Corporation. 

Op 28 oktober 2022 kondigden BioCorp (Frankrijk), een toonaangevende ontwikkelaar en fabrikant van medische hulpmiddelen, en Novo Nordisk A/S (Denemarken), een multinationaal farmaceutisch bedrijf, bijvoorbeeld aan hun partnerschap te versterken met deze overeenkomst over de commercialisering van Mallya slimme sensor in Japan tegen de eerste helft van 2023. Deze nieuwe overeenkomst versterkt de samenwerking tussen deze bedrijven gericht op de ontwikkeling van het Mallya-product.  

Controleer op korting:

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2768

Mallya is een niet-medisch hulpmiddel; kortom, het is een slimme sensor die is bevestigd aan de Novo Nordisk FlexTouch-insulinepennen, waardoor diabetespatiënten naadloos dagelijkse insuline-inname / injectiegegevens kunnen verzamelen en registreren, zoals het aantal insuline-eenheden en de datum en tijd van toediening van de medicatie. Mallya is gekoppeld aan een mobiele applicatie waarmee patiënten hun injectiegeschiedenis kunnen volgen en volgen en hun behandeling in realtime kunnen volgen.

AanverwantRapporten:

Touch Sensoren Markt Onderzoeksrapport per type, toepassing en regio – prognose tot 2030

Markt voor draagbare sensoren: informatie per type, per toepassing en per eindgebruiker – voorspelling tot 2030

Smart Roads Markt Onderzoek: door technologie, door sensor, door inzet – voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Smart Sensors Market,Smart Sensors Market size,Smart Sensors Market share,Smart Sensors Market growth,Smart Sensors Market trends,Smart Sensors Market analysis,Smart Sensors Market forecast,Smart Sensors Market outlook,Smart Sensors Insights,Smart Sensors outlook,Smart Sensors industry,Smart Sensor Market