header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Tegen 2030 zal de IAM-markt naar verwachting USD 35,71 miljoen bereiken bij een CAGR van 13,50% – Report by Market Research Future (MRFR)

Apr 21, 2023 11:00 PM ET

Identity & Access Management Marktoverzicht:

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), “Global Identity & Access Management Market, By Deployment, Verticals, Organization Size, and Region- Forecast 2030, zal de markt naar verwachting tegen het einde van 2030 een waardering van ongeveer USD 35,71 miljard verwerven. De rapporten voorspellen verder dat de markt zal floreren met een robuuste CAGR van meer dan 13,50% tijdens de beoordelingsperiode.

Eerder werd in identiteits- en toegangsbeheer de nadruk gelegd op mogelijkheden voor het ondersteunen van toegangsbeheer en gerelateerde overeenkomstvereisten. Deze oplossingen concentreerden zich alleen op provisioningtechnologie, waardoor de gebruiker de waarde van de uitvoering niet kon begrijpen. Bovendien waren de oplossingen beperkt tot sommige toepassingen en systemen, wat resulteerde in bedrijven die ernaar streefden om aan de conformiteitseisen te voldoen. Aan de andere kant hebben de stijgende investeringen en snelle onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten de groeiende acceptatie van geavanceerde IAM-producten gestimuleerd, wat flexibiliteit biedt in het gebruiksgemak en essentiële controle om aan de procesbehoeften te voldoen. IAM-oplossingen hebben identiteitsdiefstal via het op risico’s gebaseerde programma aanzienlijk beperkt met kenmerken die gericht zijn op het implementeren van logisch toegangsbeheer en rechtenbeheer. De wereldwijde markt voor identity & access management is de afgelopen jaren toegenomen. Met deze systemen beginnen bedrijven de voordelen te voelen, niet alleen van hun IAM-kosten, maar ook van de uitdagingen van het omgaan met tijdstimulerende processen zoals provisioning en handmatige goedkeuring. Identiteitsbeheerfuncties worden nog steeds aangeboden in bedrijfssilo’s, wat leidt tot gebruikers met een inefficiënt proces, hogere kosten en overmatige toegang tot provisioning en de-provisioning. In de loop van de tijd heeft de IAM zich ontwikkeld tot een cruciaal en ingewikkeld segment van de IT-infrastructuur. Op dit moment is IAM een essentieel onderdeel geworden van het enterprise landschap.

Ontvang een gratis voorbeeld pdf-brochure: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2635

Markt USP gedekt

Marktdrivers voor identiteits- en toegangsbeheer

Identity & Access Management Market speelt een belangrijke rol bij het identificeren van mensen en helpt bij het beheren van de toegang tot bedrijfsgegevens in alle sectoren, inclusief gevoelige en niet-gevoelige gegevens.

De wereldwijde markt voor identiteits- en toegangsbeheer is onlangs toegenomen, gezien de aspecten zoals massale bescherming van de gegevens, groeiende acceptatie van cloudtechnologie en toenemende cybercriminaliteit over de hele wereld.

Marktbeperkingen

Aan de andere kant kan het groeiende aantal cybercriminaliteit de groei van de markt beperken.

Gevolgen van COVID-19

De wereldwijde gezondheidscrisis in de vorm van COVID-19 heeft de meeste industriegebieden over de hele wereld enorm beïnvloed. Net als alle industriële gebieden werd ook de wereldwijde markt voor identiteits- en toegangsbeheer aan het begin van de pandemie geconfronteerd met verschillende uitdagingen. Tegen het einde van 2020 trok de markt echter het tempo op. Met de snelle vaccinatiegraad en alle industriële en financiële activiteiten die weer normaal worden, wordt voorspeld dat de wereldwijde markt voor identiteits- en toegangsbeheer in de loop van het beoordelingstijdperk zal toenemen.

Analyse van marktsegmenten voor identiteits- en toegangsbeheer

Van alle componenten wordt voorspeld dat het segment van de provisioningcomponenten de leidende positie in de wereldwijde markt voor identiteits- en toegangsbeheer in het beoordelingstijdperk zal veiligstellen. De belangrijkste parameter die een opleving van de groei van het segment veroorzaakt, is de toename van gebruikers die toegang hebben tot systemen en applicaties. Aan de andere kant wordt voorspeld dat het multifactorauthenticatiesegment de hoogste CAGR zal registreren gedurende het beoordelingstijdsbestek. De strenge naleving en het beleid voor internetbankieren is de belangrijkste parameter die de groei van het segment stimuleert.

Vraag het aan een expert: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/2635

Van alle implementatiemodi zal het segment van de on-premises oplossingen waarschijnlijk de wereldwijde markt voor identiteits- en toegangsbeheer domineren gedurende het beoordelingstijdperk. Grote ondernemingen profiteren van kostenbesparingen met betrekking tot geautomatiseerde gebruikersprovisioning en verhoogde auditcapaciteit en compliance van hun volledige portfolio van Software as a Service (SaaS) -applicaties zoals Box.net, Google Apps, Yammer en WebEx. Aan de andere kant wordt voorspeld dat het cloudsegment de komende jaren de maximale groei zal laten zien. De belangrijkste parameter die de groei van het segment ondersteunt, is de groeiende implementatie van het cloudmodel bij verschillendebedrijven, gezien de kosteneffectiviteit en schaalvoordelen.

Van alle eindgebruikssectoren wordt voorspeld dat de publieke sector en het nutssegment de komende jaren de wereldwijde markt voor identiteits- en toegangsbeheer zullen leiden. Verschillende hervormingen van de regelgeving en strenge overheidsnormen zijn de centrale aspecten die een opleving van de groei van het segment veroorzaken. Aan de andere kant zal het BFSI-segment de komende jaren waarschijnlijk de maximale CAGR vertonen.

IAM-marktconcurrentieanalyse

De lijst van prominente deelnemers in de wereldwijde Identity & Access Management-markt omvat spelers zoals:

  • F5 Netwerken van de Verenigde Staten
  • Oracle Corporation uit de Verenigde Staten
  • Amazon Web Services van de Verenigde Staten
  • Siemens AG uit Duitsland
  • HP van de Verenigde Staten
  • Dell Inc uit de Verenigde Staten
  • IBM van de Verenigde Staten
  • CA-technologieën
  • Microsoft Inc uit de Verenigde Staten

 

Reikwijdte van het IAM-marktrapport:

 

Rapportmetriek

Bijzonderheden

De omzetverwachting in 2030

USD 35,71 miljard

Groei

CAGR van 13,50 % van 2022 tot 2030

Basisjaar

2021

Studieperiode

2022-2030

Belangrijkste marktkansen

De kostenstructuur van de IAM-projecten vereist een succesvolle implementatie

Belangrijkste marktfactoren

De rol van de markt voor identiteits- en toegangsbeheer in IoT breidt zich in een enorm tempo uit

 

Blader door een diepgaand marktonderzoeksrapport (110 pagina’s) over de markt voor identiteits- en toegangsbeheer: https://www.marketresearchfuture.com/reports/identity-access-management-market-2635

Regionale analyse van de markt voor identiteits- en toegangsbeheer

De wereldwijde Identity & Access Management-markt wordt geanalyseerd in vijf belangrijke regio’s: Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Europa, Azië-Pacific en het Midden-Oosten en Afrika.

Volgens de onderzoeksrapporten van MRFR wordt voorspeld dat de Noord-Amerikaanse regio de toppositie op de wereldmarkt voor identiteits- en toegangsbeheer zal veiligstellen gedurende het beoordelingstijdsbestek. De regio heeft Canada en de VS als prominente groeibijdragers. De belangrijkste parameter die de groei van de regionale markt ondersteunt, is de uitgebreide ontwikkeling van technologie in de hele regio. Bovendien heeft de aanwezigheid van concurrerende marktspelers bijgedragen aan de opbouw van de landen, zoals de regio’s, een ander belangrijk aspect dat de groei van de regionale markt in de komende jaren heeft veroorzaakt. Bovendien wordt voorspeld dat factoren zoals de groeiende acceptatie van cloudtechnologie, de hoge aanwezigheid van cruciale leveranciers van IAM-oplossingen en groeiende gevallen van cyberaanvallen de groei van de regionale markt in het voorspelde tijdperk zullen katalyseren.

De markt voor identiteits- en toegangsbeheer voor de Europese regio zal naar verwachting een aanzienlijke groei vertonen in het beoordelingstijdperk. De snelle groei van de BFSI-sector in de hele regio is de belangrijkste parameter die de groei van de regionale markt stimuleert. Bovendien wordt verwacht dat het groeiende bewustzijn met betrekking tot compliance en beveiliging de groei van de regionale markt in de komende jaren zal katalyseren. bovendien wordt verwacht dat het groeiende aantal voorschriften om te voldoen aan de GDPR-normen en de toename van het aantal kleine en middelgrote ondernemingen in de regio ook de groei van de regionale markt in de komende jaren zullen stimuleren.

Controleer op korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2635

De regionale markt voor identiteits- en toegangsbeheer in Azië-Pacific zal naar verwachting de komende jaren de snelste groei doormaken. de groei van de inkomstenaandelen van de Indiase en Chinese regio’s is het centrale aspect dat eenopleving van de groei van de regionale markt. De regio heeft landen als Taiwan, Zuid-Korea en China als prominente groeibijdragers. Bovendien wordt voorspeld dat de aspecten zoals de groeiende acceptatie van cloudtechnologie, toenemende gevallen van identiteitsdiefstal en fraude, toenemende verstedelijking en toenemende technologische proliferatie de groei van de regionale markt in het beoordelingstijdperk zullen stimuleren.

Gerelateerde rapporten:

Markt voor toegangscontrole Onderzoek, per technologie, per toepassing – Prognose tot 2030

IOT- Identity Access Management Market, per Services, per Component, per Eindgebruiker – Prognose 2030

Remote Access Management-markt, per component, per technologie, organisatiegrootte en per verticaal – prognose 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Identity & Access Management Market,Identity & Access Management Market Size,Identity & Access Management Market Share,Identity & Access Management Market growth,Identity & Access Management Market analysis,IAM market,IAM industry