header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Visible Light Communication LiFi Market zal naar verwachting groeien met een CAGR van 31,60% tijdens de huidige prognoseperiode van 2023 tot 2030

Apr 21, 2023 6:05 PM ET

De markt voor visible light communication (VLC) of Light Fidelity (LiFi) technologie zal naar verwachting de komende jaren aanzienlijk groeien. LiFi is een draadloze communicatietechnologie die zichtbaar licht gebruikt in plaats van traditionele radiogolven om gegevens te verzenden. De technologie is gebaseerd op het gebruik van LED-lampen om gegevens te verzenden door het licht op hoge frequenties te moduleren.

De Lifi-markt zal naar verwachting groeien van USD 827 miljoen in 2020 tot USD 116,96 miljard in 2030, bij een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 31,60% tijdens de prognoseperiode. De toenemende vraag naar snelle en veilige gegevensoverdracht en de groeiende acceptatie van LED-verlichting zijn enkele van de belangrijkste factoren die de groei van de markt stimuleren.

Belangrijkste spelers

Enkele belangrijke spelers in de Visible Light Communication (VLC) markt:

  • Signify N.V. (voorheen Philips Lighting)
  • Acuity Brands Lighting, Inc
  • Oledcomm, PureLiFi Ltd
  • Velmenni
  • LightBee Corporation
  • FSONA Networks Corp
  • Koninklijke Philips N.V.
  • General Electric
  • Panasonic Corporation.

Download PDF-voorbeeld van Li-Fi-markt @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3561

Regionale analyse

De markt voor zichtbare lichtcommunicatie (VLC) of Light Fidelity (LiFi) kan regionaal worden geanalyseerd om de groeivooruitzichten en marktdynamiek in verschillende delen van de wereld te begrijpen. Hier is een korte analyse van de VLC / LiFi-markt per regio:

Noord-Amerika: Noord-Amerika zal naar verwachting de VLC / LiFi-markt domineren tijdens de prognoseperiode vanwege de aanwezigheid van grote LiFi-oplossingsproviders en de toenemende acceptatie van slimme verlichting in de regio. De Verenigde Staten zijn de grootste markt voor LiFi-technologie in Noord-Amerika en het land zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken als gevolg van de toenemende vraag naar snelle en veilige gegevensoverdracht.

Europa: Europa is een andere belangrijke markt voor VLC/LiFi-technologie vanwege de toenemende acceptatie van slimme verlichting en de groeiende vraag naar snelle datatransmissie. Het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Duitsland zijn enkele van de belangrijkste landen die bijdragen aan de groei van de markt in Europa.

Azië-Pacific: De regio Azië-Pacific zal naar verwachting groeien met de hoogste CAGR tijdens de prognoseperiode als gevolg van de toenemende acceptatie van IoT-apparaten en de groeiende vraag naar snelle gegevensoverdracht. China, Japan en India zijn enkele van de belangrijkste landen die bijdragen aan de groei van de markt in de regio.

Midden-Oosten en Afrika: Het Midden-Oosten en Afrika zullen naar verwachting ook een aanzienlijke groei doormaken in de VLC / LiFi-markt als gevolg van de toenemende acceptatie van slimme verlichting en de groeiende vraag naar snelle gegevensoverdracht.

Latijns-Amerika: Latijns-Amerika is een zich ontwikkelende markt voor VLC / LiFi-technologie en de regio zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken tijdens de prognoseperiode als gevolg van de toenemende acceptatie van slimme verlichting en de groeiende vraag naar snelle gegevensoverdracht.

Samenvattend wordt verwacht dat de VLC / LiFi-markt in alle regio’s aanzienlijk zal groeien, waarbij Noord-Amerika de markt leidt in termen van omzet. De regio Azië-Pacific zal naar verwachting echter de hoogste CAGR zien tijdens de prognoseperiode, gedreven door de toenemende acceptatie van IoT-apparaten en de groeiende vraag naar snelle gegevensoverdracht.

Krijg volledige rapportdetails van de Li-Fi-markt @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/visible-light-communication-li-fi-market-3561

Marktsegmentatie

De markt voor zichtbare lichtcommunicatie (VLC) of Light Fidelity (LiFi) kan worden gesegmenteerd op basis van verschillende factoren, zoals componenttype, eindgebruiker en geografie. Hier is een korte analyse van de marktsegmentatie:

Componenttype: De LiFi-markt kan worden gesegmenteerd in drie hoofdcomponenten: LED, fotodetectoren en microcontrollers. Het LED-segment zal naar verwachting de markt domineren vanwege de toenemende acceptatie van LED-verlichting voor verschillende toepassingen.

Eindgebruiker: De LiFi-markt kan worden gesegmenteerd op basis van eindgebruikers zoals automotive, lucht- en ruimtevaart en defensie, gezondheidszorg, detailhandel en andere. Het gezondheidszorgsegment zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken als gevolg van de toenemende acceptatie van LiFi-technologie voor real-time patiëntmonitoring en andere toepassingen in de gezondheidszorg.

Geografie: De LiFi-markt kan worden gesegmenteerd op basis van geografie in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika en Latijns-Amerika. Noord-Amerika zal naar verwachting dominerende markt vanwege de aanwezigheid van grote aanbieders van LiFi-oplossingen en de toenemende acceptatie van slimme verlichting in de regio.

Toepassing: De LiFi-markt kan worden gesegmenteerd op basis van toepassingen zoals indoor networking, onderwatercommunicatie, voertuig-tot-voertuigcommunicatie en andere. Het indoor netwerksegment zal naar verwachting de markt domineren vanwege de toenemende vraag naar snelle en veilige datatransmissie in verschillende industrieën.

Koop Full Research Report@ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=3561

Verticale industrie: De LiFi-markt kan worden gesegmenteerd op basis van brancheverticalen zoals gezondheidszorg, defensie, automotive, luchtvaart, detailhandel en andere. Het gezondheidszorgsegment zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken als gevolg van de toenemende acceptatie van LiFi-technologie voor real-time patiëntmonitoring en andere toepassingen in de gezondheidszorg.

Samenvattend kan de LiFi-markt worden gesegmenteerd op basis van verschillende factoren, zoals componenttype, eindgebruiker, geografie, toepassing en brancheverticalen. De toenemende acceptatie van slimme verlichting, de groeiende vraag naar snelle en veilige gegevensoverdracht en de toenemende acceptatie van IoT-apparaten zijn enkele van de belangrijkste factoren die de groei van de markt stimuleren.

Gerelateerde rapporten:

Industrial Control Systems (ICS) Markt Onderzoeksrapport- Prognose 2030 

Cold Chain Monitoring Markt Onderzoeksrapport – Prognose tot 2027            

SCADA-markt Onderzoeksrapport- Prognose tot 2030             

Wereldwijde markt voor geautomatiseerde passagierstelsystemen Onderzoeksrapport – Prognose 2027  

Smart City Markt Onderzoeksrapport – Prognose 2030          

Wereldwijde markt voor temperatuursensoren Onderzoeksrapport- Prognose 2027      

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071 (US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Keywords:  Li-Fi Market,Li-Fi Market Size,Li-Fi Market Share,Li-Fi Market Trends,Li-Fi Market Growth,Li-Fi Market Analysis,Li-Fi Industry,Li-Fi Market Research,Li-Fi Market Report