header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor MEMS en sensoren zal naar verwachting snel groeien met een CAGR van 8,1% en een marktwaarde van USD 18,2 miljard bereiken in de periode 2022-2030

Apr 24, 2023 4:34 PM ET

MEMS en sensoren Marktinzichten:

MEMS, ook bekend als micro-elektromechanische systemen, zijn vaak een technologie die mechanische en elektrische elementen zoals micro-elektronica, sensoren, actuatoren en miniatuurstructuren combineert. In de meeste landen, waaronder Japan en Europa, wordt het ook wel MST of micromachines en microsystementechnologie genoemd.

De markt voor MEMS en sensoren wordt steeds meer gevraagd naarmate meer bedrijven en consumenten gekoppelde apparaten gebruiken en IoT-technologieën zoeken.

Bovendien is er meer vraag naar sensoren voor draagbare technologie en consumentengadgets, waaronder laptops, draagbare mediaspelers, digitale camera’s, mobiele telefoons en tablets. Tegenwoordig wordt MEMS veel gebruikt in verschillende sectoren van de gezondheidszorg voor beeldvormingstoepassingen, positionering van diagnostische apparatuur en positionering van therapeutische apparatuur. Om het comfort en de veiligheid van voertuigen te verhogen, hebben veel automobielsectoren traagheids-, druk- en stromingssensoren nodig, wat de groei van de MEMS-markt stimuleert. Bovendien zijn MEMS-druksensoren nodig om de motorolie, brandstoftank en spruitstukluchtdruk (MAP) te bewaken.

Met een CAGR van 8,1% voor de prognoseperiode 2020-2030 zal de wereldwijde MEMS- en sensorenmarkt naar verwachting tegen het einde van 2030 een marktaandeel van USD 18,2 miljard bereiken.

Ontvang een gratis voorbeeldexemplaar @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1059

De twee belangrijkste factoren die de groei van de MEMS-markt beïnvloeden, zijn het toenemende gebruik van slimme gekoppelde apparaten zoals verbonden auto’s, slimme huizen en draagbare technologie, evenals de ontluikende expansie van de automobielsector. Slimme kenmerken van de wereldwijde MEMS-markt, zoals kleine omvang, hoge energie-efficiëntie, bulkproductie en milieuvriendelijkheid, kunnen dienen als de belangrijkste groeifactoren voor de MEMS- en sensorenmarkt. Bovendien groeit de markt voor geavanceerde MEMS volgens marktfactoren. Er wordt meer marktinkomen verwacht als gevolg van de uitbreiding van de MEMS-markt.

Door de toenemende behoefte aan gekoppelde auto’s en de penetratie van smart homes is er een toegenomen vraag op de wereldwijde markt.

Als gevolg hiervan zijn de marktfactoren cruciaal voor de groei van de MEMS- en sensorenindustrie.

MEMS en sensoren markt belangrijkste spelers: 

 • Panasonic (Japan),
 • Murata Manufacturing Co (Japan),
 • Denso Corporation (Japan),
 • Hitachi Ltd. (Japan),
 • Invensense (VS),
 • Hewlett Packard (Verenigde Staten),
 • Honeywell (Verenigde Staten),
 • Qualcomm (Verenigde Staten),
 • Infineon (Europa),
 • STMicroelectronics (Europa),
 • Robert Bosch GmbH (Nederland),
 • NXP Semiconductors (Europa),
 • Texas Instruments (VS),
 • Allego Microsystems (VS (Japan)

Volledige rapportdetails ophalen @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/mems-sensors-market-1059

Regionale evaluatie

De wereldmarkt is sterk verspreid over de diverse geografische regio’s van de wereld. Noord-Amerika, de regio Azië-Pacific, Europa en andere regio’s van de wereld zijn enkele van de populaire regio’s.

Vanwege de aanwezigheid van grote marktspelers zoals Allego Microsystems, Bosch, Texas Instruments, InvenSense, Qualcomm en Honeywell, wordt voorspeld dat Noord-Amerika een aanzienlijk wereldwijd marktaandeel zal hebben. Het gebied heeft onlangs geavanceerde technologieën omarmd. De toonaangevende bedrijven hebben nu potentieel om het aanbod te verbeteren als gevolg van de toegenomen vraag naar MEMS en sensoren in deze regio.

MEMS en sensoren marktsegmenten

Types, materialen en toepassingen vormen de segmentatie van de markt.

De wereldwijde markt is verdeeld in milieu-, traagheids-, druk-, microfoon- en optische categorieën op basis van typesegmentatie. Afhankelijk van hun behoeften gebruiken verschillende bedrijven en consumenten dit soort Automotive MEMS-sensoren.

Volgens de enquête hebben deze typen voordelen en relevantie in termen van eindresultaten. Als gevolg hiervan, om hun verkoop op de wereldwijde markt te verhogen, kiezen eindconsumenten hun behoeftetype.

De wereldmarkt is verdeeld in vier categorieën op basis van de gebruikte materialen: polymeer, metaal, silicium en keramiek. Daarom voegt de studie eraan toe dat de effectiviteit van de Automotive MEMS Sensors-service wordt aanbevolen om de verschillende sectoren te helpen bij het voldoen aan hun zakelijke vereisten en het bieden van de beste oplossing aan hun klanten.

Veel bedrijven van over de hele wereld concurreren om zo goed mogelijk aan de eisen van de klant te voldoenOplossingen.

Koop het volledige onderzoeksrapport @

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=1059

De automotive-markt wordt toegepast op industrie, lucht- en ruimtevaart en militair, consumentenelektronica, gezondheidszorg en automotive, op basis van de toepassingssegmentatie. De MEMS-versnellingsmetersensoren worden gebruikt in een verscheidenheid aan elektronische apparaten, waaronder computers, mobiele telefoons en andere gadgets. Met zijn uitgebreide functies kan het snel een snelle vrije val detecteren en de harde schijf uitschakelen om schade aan de laptop te voorkomen. De versnellingsmeters zijn geïntegreerd in smartphones om bewegingskiezen, tekstscrollen, gamingcontrole, activering van de stille modus, beeldstabilisatie, schokdetectie en vele andere functies te bieden.

Volgens het Market Outlook-onderzoek bevorderen bedrijven deze technologie en verspreiden ze informatie naar klanten. Als gevolg hiervan ziet de wereldwijde markt voor sensoren een aanzienlijke omzetgroei.

Gerelateerde rapporten:

Markt voor functionele veiligheid Onderzoeksrapport: per apparaat, per systeem (, High-Integrity Pressure Protection Systems, Distributed Control Systems – Forecast until 2030

Markt voor fabrieksautomatisering Rapport: Per type, per technologie en per eindgebruiker – Prognose tot 2030

Markt voor persoonlijke beschermingsmiddelen Onderzoeksrapport: Informatie per product, per industrie en per gevaar – Prognose tot 2030

CNC Controller Markt Rapport: Informatie per product, per component, per astype, per toepassing, per eindgebruiker, per regio – prognose tot 2030

Markt voor trillingsmonitoring Onderzoeksrapport: Per onderdeel, per systeemtype, per implementatie, per eindgebruiker – prognose tot 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071 (US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Keywords:  MEMS and Sensors Market Size,MEMS and Sensors Market Share,MEMS and Sensors Market Trends,MEMS and Sensors Market Growth,MEMS and Sensors Industry,MEMS and Sensors Market Research,MEMS and Sensors Market Report,MEMS and Sensor Market