header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktanalyse van powerhalfgeleiders van de volgende generatie per productmateriaal, apparaat en toepassing | Fuji Electric, STMicroelectronics

Apr 24, 2023 4:41 PM ET

Marktinzichten in de volgende generatie Power Semiconductors

De markt voor power semiconductors van de volgende generatie zal naar verwachting de groei hebben gerevitaliseerd gedurende de prognoseperiode, die eindigt in 2030. Moderne vermogenshalfgeleiders worden ook wel Wide Band Gap Semiconductors genoemd vanwege hun grotere bandgat. De bandgaten voor GaN, SiC en GaN zijn respectievelijk 1.1, 3.3 en 3.4.

GaN- en SiC-halfgeleiders kunnen worden gebruikt in plaats van conventionele Si (Silicium) halfgeleiders om een compacter en zeer effectief apparaat te creëren. Moderne vermogenshalfgeleiders brachten nieuwe mogelijkheden voor de vooruitgang van elektronische hardware.

Aankomende Power Semiconductors marktvolume De basis en het hart van data-innovatie zijn gecombineerde micro-elektronica en krachtapparaten.

Download een volledige PDF @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1079

De behoefte aan kabels werd op dat moment geëlimineerd, waardoor communicatie met mensen overal ter wereld mogelijk werd. Met zijn meer uitgebreide kenmerken, zoals verbazingwekkende stroomspanningskwaliteiten met lage spanningstoename, minimale uitwisseling van pech, geen staartstromen en toevoeging aan lichtgewicht apparaten, heeft een krachthalfgeleider het kritieke voordeel om de doelen te bereiken.

De inkomensimpact van de coronaviruspandemie op het bedrijfsinkomen van marktpioniers, marktliefhebbers en disrupters werd onderzocht in het Next-Generation Power Semiconductors Market Share-rapportonderzoek, en dit is vertegenwoordigd in ons onderzoek.

De studies bespreken belangrijke ontwikkelingen in de markt voor geavanceerde vermogenshalfgeleiders, evenals organische en anorganische ontwikkelingsstrategieën. Veel bedrijven concentreren zich op organische ontwikkelingsprocessen zoals productzendingen, productaanbevelingen en andere zoals licenties en evenementen.

Acquisities, organisatie en samenwerkingsinspanningen werden waargenomen in de industrie als onderdeel van de Next-Generation Power Semiconductors Market Growth-activiteiten. Deze oefeningen hebben het voor marktdeelnemers mogelijk gemaakt om hun klantenkring en bedrijf uit te breiden.

Kerncijfers van de markt voor powerhalfgeleiders van de volgende generatie:

  • Fuji Electric (Japan),
  • Semikron (VS),
  • Vishay Intertechnology (VS),
  • Infineon Technologies (Duitsland),
  • STMicroelectronics (Zwitserland),
  • Mitsubishi Motors (Japan),
  • Toshiba (Japan),
  • Fairchild (VS),
  • NXP Semiconductors (Nederland), en
  • Renesas Electronics (Japan)

Download het volledige rapport Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/next-generation-power-semiconductors-market-1079

Regionale evaluatie van de markt voor powerhalfgeleiders van de volgende generatie

Volgens de vraag naar halfgeleiders van de volgende generatie is Noord-Amerika de dominante regio van de markt, goed voor 5,20% van de wereldmarkt in 2015 en gewaardeerd op USD 23,45 miljoen.

Het belangrijkste element dat de markt in Noord-Amerika drijft, is de aantrekkingskracht van de auto-industrie.

Met een CAGR van 5,20% is Azië-Pacific naar voren gekomen als de snelst groeiende industrie, gewaardeerd op US $XX miljoen in 2015. Er wordt geschat dat Azië-Pacific de markt zal domineren voor het einde van de verwachte periode. Europa blijft de op twee na grootste markt, met een waarde van 5,20% van de totale industrie, met een waarde van USD 23,45 miljoen.

Markt voor vermogenshalfgeleiders van de volgende generatie:

Afhankelijk van de eindgebruiker, toepassing, wafergrootte en apparaat is de wereldwijde SiC-markt voor vermogenshalfgeleiders gesegmenteerd.

De markt voor geavanceerde vermogenshalfgeleiders is gesegmenteerd in GaN, SiC en anderen op basis van type.

Diode, MOSFET/IPD en IGBT/Power Module Divisie per apparaat

De markt voor geavanceerde vermogenshalfgeleiders is verdeeld in vele segmenten op basis van hun beoogde toepassingen: LED-verlichting, slimme huizen, hybride en elektrische voertuigen, hernieuwbare energie en andere.

Controleer Korting @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/1079

Het biedt marktomvang en omzetprognoses voor vijf belangrijke regio’s – Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific (APAC), het Midden-Oosten en Afrika (MEA) en Zuid- en Midden-Amerika – van 2023 tot 2030.

Lees meer artikelen-

Markt voor energiebeheersystemen Onderzoeksrapport- Prognose 2030        

Ground Penetrating Radar Market Research Reportâl Global Forecast tot 2030     

Optische sorteerder markt Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030  

Laser Scanner Markt Onderzoeksrapport Global Forecast tot 2027               

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071 (US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk
E-mailadres: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  Next-Generation Power Semiconductors Market,Next-Generation Power Semiconductors Market Size,Next-Generation Power Semiconductors Market Share,Next-Generation Power Semiconductors Market Reports,Next-Generation Power Semiconductors Market Trends,Next-Generation Power Semiconductors Industry