header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor voorspellend onderhoud (PdM) zal naar verwachting groeien met een CAGR van meer dan 26,20% in de periode 2022-2030 | PDF-versie

Apr 25, 2023 6:00 PM ET

Predictive Maintenance Market: De Predictive Maintenance Market wordt gedreven door een snel evoluerende kunstmatige intelligentie-industrie met een gezonde CAGR van ~26,20% tijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2030.

Predictive Maintenance (PdM) Marktoverzicht

Volgens mrfr-analyse zal de predictive maintenance-markt naar verwachting een CAGR van ~ 26,20% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde van meer dan USD 111,3 miljard hebben in 2030.

Predictive Maintenance (PdM) is een proactieve benadering van onderhoud, waarbij data-analyse, machine learning en kunstmatige intelligentietechnieken worden gebruikt om te voorspellen wanneer onderhoud aan een machine of apparatuur nodig is. PdM heeft tot doel downtime te verminderen, de betrouwbaarheid van apparatuur te verbeteren en onderhoudsschema’s te optimaliseren.

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen @
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2377

Predictive Maintenance (PdM) Marktrapport Scope

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 111,30 miljard
Groei: CAGR van 26,20% van 2022 tot 2030
Prognoseperiode: 2022-2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn:

  • Axiomtek Co Ltd (Taiwan)
  • Oracle Corporation (VS)
  • Microsoft Corporation (VS)
  • XMPro (VS)
  • IBM Corporation (VS)
  • RapidMiner (VS)
  • Hitachi Ltd (Japan)

 

De markt wordt gedreven door de toenemende acceptatie van Industrial IoT (IIoT) en de groeiende vraag naar voorspellende onderhoudsoplossingen om de onderhoudskosten te verlagen en de operationele efficiëntie te verbeteren.

De COVID-19-pandemie had een gemengde impact op de markt voor predictive maintenance (PdM). Aan de ene kant heeft de pandemie geleid tot verstoringen in toeleveringsketens en productieactiviteiten, die de vraag naar PdM-oplossingen hebben beïnvloed. Aan de andere kant heeft de pandemie ook de adoptie van digitale technologieën en monitoring op afstand versneld, waardoor de vraag naar PdM-oplossingen is toegenomen.

De pandemie heeft geleid tot een afname van de vraag naar PdM-oplossingen in sommige sectoren, zoals de luchtvaart, de auto-industrie en de olie- en gasindustrie, die zwaar zijn getroffen door de pandemie.

Regionale analyse

De grootste regio in de Predictive Maintenance (PdM) markt is Noord-Amerika, dat de Verenigde Staten en Canada omvat. Deze regio heeft een grote en volwassen industriële sector, met een hoog niveau van investeringen in geavanceerde technologieën en een sterke focus op het verbeteren van de operationele efficiëntie en het verminderen van downtime. De Noord-Amerikaanse PdM-markt wordt gedreven door de groeiende acceptatie van Industrial IoT (IIoT) en machine learning-technologieën, evenals de toenemende vraag naar voorspellende onderhoudsoplossingen in industrieën zoals productie, energie en gezondheidszorg.

De regio Azië-Pacific maakt ook een aanzienlijke groei door in de PdM-markt, gedreven door de snelle industrialisatie en de groeiende acceptatie van geavanceerde technologieën in landen als China, Japan en Zuid-Korea. De regio heeft een grote productiesector en is de thuisbasis van veel van ‘s werelds toonaangevende fabrikanten van industriële apparatuur en machines.

Blader door de volledige rapportdetails @
https://www.marketresearchfuture.com/reports/predictive-maintenance-market-2377

Predictive Maintenance (PdM) Marktsegmentatie

De Predictive Maintenance Markt is gesegmenteerd in type, implementatie en toepassing.

Op basis van het type is de markt gesegmenteerd in trillingsmonitoring, elektrische isolatie, infraroodthermografie en temperatuurbewaking.

Op basis van de implementatie is de markt gesegmenteerd in cloud en on-premise.

Op basis van de toepassing is de markt gesegmenteerd in gezondheidszorg, energie & nutsbedrijven, automotive, lucht- en ruimtevaart & defensie en transport.

Realted Rapporten:

href=”https://icrowdnewswire.com/2023/04/11/software-defined-networking-sdn-market-moving-toward-2030-with-new-procedures-amp-predictions/”>Software Defined Networking (SDN) Markt

  • Contact Center as a Service Market
  •  

    Over Market Research Future (MRFR):

    Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en ook over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

    Contact:       

    Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

    99 Hudson Street, 5e verdieping

    New York, NY 10013

    Verenigde Staten van Amerika

    1 628 258 0071 (VS)

    44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

    E-mailadres: [email protected]

    Website: https://www.marketresearchfuture.com


    Keywords:  Predictive Maintenance,Predictive Maintenance Market,PdM,industry 4.0,predictive maintenance report,PdM Market,US PDM Industry,APAC,United State,APAC PDM Market,Japan PDM Industry,IOT Market,PDM Size,Predective Maintenance Industry