header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Digital Business Card is klaar om USD 6 miljard te bereiken, met een CAGR van 6,90% in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Apr 27, 2023 12:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde markt voor digitale visitekaartjes naar verwachting een CAGR van 6,90% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde van meer dan USD 6 miljard hebben in 2030

De markt voor digitale visitekaartjes verwijst naar het gebruik van digitale platforms en hulpmiddelen om visitekaartjes te maken en te distribueren, ter vervanging van traditionele papieren visitekaartjes. Digitale visitekaartjes kunnen worden gemaakt met behulp van verschillende platforms, zoals mobiele apps, websites en sociale mediaplatforms. Ze bieden gebruikers een modernere, milieuvriendelijkere en handigere manier om hun contactgegevens te delen met potentiële klanten en zakenpartners. COVID-19 heeft een aanzienlijke impact gehad op de markt voor digitale visitekaartjes, omdat het de acceptatie van digitale oplossingen in verschillende industrieën heeft versneld. Nu werken op afstand steeds vaker voorkomt en face-to-face interacties beperkt zijn, hebben bedrijven zich tot digitale visitekaartjes gewend als een manier om hun netwerkmogelijkheden te behouden. Bovendien heeft de opkomst van virtuele evenementen en webinars een behoefte gecreëerd aan digitale visitekaartjes die gemakkelijk kunnen worden gedeeld in online instellingen.

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-bestand:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10696

Hoofdrolspelers

  • Hooiberg (Australië) (Australië)
  • Hallo
  • (NL)
  • Inigo (Verenigde Staten)
  • L-Card (USA)
  • Switchit (Verenigde Staten)
  • Adobe (Verenigde Staten)
  • SnapDat (Verenigde Staten)
  • CamCard (US)

Reikwijdte van het rapport voor digitale visitekaartjes:

Parameter

Bijzonderheden

Omzetprognose in 2030:

USD 6 miljard

Groei:

CAGR van 6,90% van 2022 tot 2030

Prognoseperiode:

2022 -2030

  Gedekte segmenten       

Op type: individuele gebruiker, zakelijke gebruiker en zakelijke gebruiker per platform: iOS, Android en Windows), prijzen (maandelijks en jaarlijks per toepassing: bedrijfseigenaren, verkoopondernemers, marketingbureaus, evenementen en reizen, software en IT, onderwijs en training, financiën en makelaars, gezondheid en schoonheid, consultants

Koop dit Premium Rapport nu : https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=10696

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor digitale visitekaartjes is gesegmenteerd in type, platform en  toepassing.

Op basis van type: individuele gebruiker, zakelijke gebruiker en zakelijke gebruiker

Op basis van platform: iOS, Android en Windows, prijzen (maandelijks en jaarlijks)

Op basis van toepassing: bedrijfseigenaren, verkoopondernemers, marketingbureaus, evenementen en reizen, software & IT, onderwijs en training, financiën en makelaars, gezondheid en schoonheid en consultants

Blader door de volledige rapportdetails:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/digital-business-card-market-10696

Regionale analyse

In termen van regionale analyse groeit de markt voor digitale visitekaartjes wereldwijd, met Noord-Amerika en Europa als koplopers op het gebied van adoptie en innovatie. In Noord-Amerika zijn de Verenigde Staten de grootste markt voor digitale visitekaartjes, gedreven door het hoge percentage smartphone- en internetgebruik. Europa is ook een belangrijke markt voor digitale visitekaartjes, met landen als Duitsland en het Verenigd Koninkrijk voorop. Azië-Pacific zal naar verwachting de snelst groeiende markt zijn vanwege de toenemende acceptatie van digitale technologieën in de regio.

Blader door meer gerelateerde rapporten:

Gezondheidszorg in Metaverse Market

https://www.marketresearchfuture.com/reports/healthcare-in-metaverse-market-10900

Slimme contracten in de gezondheidszorgmarkt

https://www.marketresearchfuture.com/reports/smart-contracts-healthcare-market-8074

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

MRFR-team heeft het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

 

 

Contactgegevens:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Digital Business Card,Global Digital Business Card,Digital Business Card size,Digital Business Card share