header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De notenbotermarkt zal naar verwachting usd 5,04 miljard bereiken in 2030, bij een CAGR van 4,50% van 2022 tot 2030

May 3, 2023 9:00 PM ET

Notenpasta’s Marktinzichten:

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde notenbotermarkt naar verwachting een CAGR van ~ 4,50% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde van meer dan USD 5,04 miljard hebben in 2030.

De Global Nut Butters Market verwijst naar de wereldwijde industrie van het produceren en verkopen van verschillende soorten op noten gebaseerde spreads, zoals pindakaas, amandelboter, cashewboter en andere soortgelijke producten. Deze markt omvat zowel natuurlijke als verwerkte notenpasta’s, die kunnen worden verkocht via verschillende distributiekanalen, waaronder supermarkten, natuurvoedingswinkels, online retailers en meer. De vraag naar notenpasta’s is gestaag gegroeid vanwege hun voedingswaarde, gemak en veelzijdigheid bij het koken en bakken. De markt is zeer competitief en voortdurend in ontwikkeling, met nieuwe spelers en innovaties die regelmatig opduiken.

De COVID-19-pandemie had een aanzienlijke impact op de wereldwijde notenbotermarkt, mensen die thuisbleven en meer snackten, de vraag naar notenpasta’s is aanzienlijk toegenomen. Veel consumenten hebben zich tot notenpasta’s gewend als een gezonde en vullende snackoptie, wat heeft geleid tot een stijging van de verkoop.

Gratis voorbeeldrapport aanbieden @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1299

Regionale analyse:

Noord-Amerika is momenteel de grootste regio voor de wereldwijde notenbotermarkt. Dit komt door een combinatie van factoren zoals het toenemende gezondheidsbewustzijn, een groeiende trend naar plantaardige diëten en de beschikbaarheid van een breed scala aan notenboterproducten in de regio. De Verenigde Staten zijn de grootste markt voor notenpasta’s in Noord-Amerika, met consumenten die een voorkeur tonen voor pindakaas en amandelboter in het bijzonder.

Europa is de op een na grootste markt voor notenpasta’s, met landen als het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk voorop. De regio maakt een sterke groei door in de biologische en natuurlijke notenbotersegmenten, omdat consumenten gezondheidsbewuster worden en op zoek gaan naar producten met minder additieven.

Marktsegmentatie:

De wereldwijde notenbotermarkt is gesegmenteerd in type, segment en eindgebruiker.

Op basis van het type is de markt gesegmenteerd in pinda, amandel, cashewnoten en hazelnoten.

Op basis van het segment is de markt gesegmenteerd in conventioneel en biologisch.

Op basis van de eindgebruiker is de markt gesegmenteerd in store-based en non-store-based.

Blader door volledige rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/nut-butters-market-1299

Belangrijkste spelers:

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn: Hormel Foods Corporation, Hain Celestial, The J. M. Smucker Co., Bliss Nut Butter, Barney & Co. California LLC, NuttZo Co, Krema Nut Company, Pip & Nut, Once Again, Nut Butter

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de voedingsmiddelen-, dranken- en voedingsindustrie, door Market Research Future:

Veganistische botermarkt Onderzoeksrapport: Informatie per type (plantaardige boter, notenboter) Verpakkingstype (kuipen / bekers, potten / flessen) Distributiekanaal (winkelgebaseerd, niet-winkelgebaseerd) regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, RoW) – Prognose 2030

Cacaoboter alternatieven markt Global Research Report by Type [Cocoa Butter Equivalents, Cocoa Butter Replacers, and Cocoa Butter Substitutes], Source (Shea, Sal, Kokum & Mango Kernel and Illipe & Palm Kernel Stearin), Application (Bakery &; Confectionery, Dairy & Frozen Desserts, Sweet & Savory Snacks, and Dips, Sauces, &; Dressings), and Region (North America, Europe, Asia-Pacific, and Rest of the World) —Forecast until 2028

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldberoemd marktonderzoeksbureau dat een breed scala aan diensten aanbiedt, compleet met nauwkeurige en nauwkeurige analyse over diverse markten, deelmarkten en doelconsumenten. Onze aanpak is een combinatie van uitgebreide informatie en meerdere databronnen die helpen om de klant een uitputtend inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, naast toekomstige gebeurtenissen en welke maatregelen en beslissingen op basis daarvan moeten worden genomen.

Ons snel opkomende marktonderzoeksbureau is gewapend met een bedreven onderzoeksanalistenteam datricht zich op het verzamelen van nuttige gegevens en analyses in termen van economische en technologische vooruitgang. Onze bekwame analisten voeren industriële bezoeken uit in een poging om betrouwbare en nauwkeurige informatie van gevestigde marktdeelnemers te verkrijgen. Een van onze belangrijkste doelstellingen is om de klant goed op de hoogte te houden van alle lucratieve kansen en uitdagingen rond verschillende wereldwijde markten. Wij bieden stapsgewijze begeleiding aan onze klanten, door middel van consulting en strategische diensten, waardoor zij tot een praktische en effectieve beslissing kunnen komen.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5e verdieping,
New York, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071
E-mailadres: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com/

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor,
New York, New York 10013
United States of America
+1 628 258 0071
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com/
Keywords:  Nut Butters Market,Nut Butters Market Share,Nut Butters Market Size,Nut Butters Market trends,Nut Butters Market Insights,Nut Butters Market Overview