header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Black Masterbatch Market 2023-2030 gedetailleerd in recente ontwikkeling om te boomen | Marktomvang (USD 3.263,1 miljoen)

May 8, 2023 5:00 PM ET

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde Black Masterbatch-markt naar verwachting een CAGR van 5,14% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde van meer dan USD 3.263,1 miljoen hebben in 2030.

De toenemende neiging van bedrijven naar de automobielsector is een van de redenen voor de groei van de zwarte masterbatches-markt wereldwijd. De nieuwe productontwikkeling en innovatie verhogen de vraag naar lichtgewicht materialen in deze industrie, waardoor de wereldwijde markt voor zwarte masterbatches wordt aangedreven. Bovendien wordt verwacht dat de toegenomen industrialisatie in veel landen de marktverkoop zal stimuleren. Een uitstorting in het gebruik van kunststoffen in plaats van metalen in de auto-industrie zal naar verwachting getuige zijn van een lucratieve groei van de wereldwijde markt voor zwarte masterbatches. De wereld gebruikt constant brandstof zoals gewoonlijk, zelfs tijdens de pandemie. Bovendien beïnvloedt de productie van aardgas en ruwe olie de waarde van zwarte masterbatch. De markt voor zwarte masterbatch is pretentieloos door het gebruik van aardgas en de bijproducten van ruwe olie, omdat zwarte masterbatch zijn doel dient tijdens de productie. Daarnaast is er een enorme wereldwijde vraag naar brandstof. De COVID-19-uitbarsting heeft de productie van de zwarte masterbatch-markt wereldwijd geschaad en verschillende problemen voor de olie- en gassector aan het licht gebracht. Vanwege de noodzaak van de marktdeelnemers om productiefaciliteiten te sluiten of op minder dan optimale productieniveaus te laten draaien om de wijdverspreide COVID-19-verspreiding te stoppen, werd de productie van zwarte masterbatch gedurende deze tijd verminderd.

Download voorbeeldexemplaar  van rapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11036

Regionale analyse

Het Azië-Pacific gebied is waarschijnlijk ‘s werelds grootste groeiende markt voor zwarte masterbatch als gevolg van de enorme auto-industrie daar. Als gevolg van verhoogde overheidsuitgaven voor het bouwen van infrastructuur in ontwikkelingslanden zoals China en India, zal de markt voor zwarte masterbatch naar verwachting ook groeien tijdens de prognoseperiode. Europa heeft de Aziatisch-Pacifische markt trouw gevolgd vanwege de aanzienlijke vraag naar zwarte masterbatch in de bouw- en elektronica-industrie. De Noord-Amerikaanse markt wordt gedreven door de toenemende vraag naar producten uit verschillende eindgebruiksindustrieën, waaronder de bouw, elektronica en automotive.

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=11036

Marktsegmentatie

De wereldwijde Black Masterbatch-markt is gesegmenteerd in toepassing, type en dragerhars

Op basis van de toepassing is de wereldwijde Black Masterbatch-markt gesegmenteerd in verpakkingen, vezels, elektrische en elektronische apparatuur, automotive, bouw en constructie en chemie / compounding.

Op basis van type is de wereldwijde zwarte masterbatchmarkt gesegmenteerd in standaard zwarte masterbatch, speciale zwarte masterbatch en op maat gemaakte zwarte masterbatch.

Op basis van draaghars is de wereldwijde Black Masterbatch-markt gesegmenteerd in plastic en elastomeer.

Toegang tot het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/black-masterbatch-market-11036

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Tosaf Compounds Limited, LyondellBasell, Avient Corporation, Penn Color Inc, Cabot Corporation, Hebron International, BASF SE, RTP Company, Plastiblends India Limited, Ampacet Corporation, Plastika Kritis SA, Hebron International, BASF SE, RTP Company, Plastiblends India Limited, Ampacet Corporation, Plastika Kritis SA en Primex Plastics

Blader door meer rapporten :

Brandwerende isolatiemarkt https://www.marketresearchfuture.com/reports/fireproof-insulation-market-2841

Perlite Markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/perlite-market-6718

Gasscheidingsmembraan markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/gas-separation-membrane-market-7193

Polyester Fiber Markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/polyester-fiber-market-7295

Staalvezel markt <ahref=”https://www.marketresearchfuture.com/reports/steel-fiber-market-7296″>https://www.marketresearchfuture.com/reports/steel-fiber-market-7296

Optical Ceramics Market https://www.marketresearchfuture.com/reports/optical-ceramics-market-8142

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research Consulting Services. MRFR-team heeft het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies door Components, Application, Logistics en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK)
E-mailadres: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Masterbatch Market,Black Masterbatch,Black Masterbatch Market