header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Citrusvezelmarktgrootte om $ 0,49 miljard te bereiken in 2030 bij een hoge CAGR van 3,17% – Noord-Amerika had een groot aandeel

May 8, 2023 8:00 PM ET

Citrusvezel marktoverzicht:

Market Research Future (MRFR) verwacht dat de citrusvezelmarktomvang in 2022 wordt geschat op USD 0,4 miljard. De citrusvezelmarkt zal naar verwachting groeien van USD 0,41 miljard in 2023 tot USD 0,49 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 3,17% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2030).

 Marktfactoren en belangrijke barrières:

Toenemende bezorgdheid over de additieven die aanwezig zijn in voedingsmiddelen en vlees heeft clean label bijna een voorwaarde gemaakt voor de markt voor citrusvezels. Met het oog op de toxische effecten van synthetische additieven op het menselijk lichaam, gebruiken veel van de ontwikkelaars van verwerkte voedingsmiddelen natuurlijke alternatieven in hun producten, zoals citrusvezels. Citrusvezels in verwerkt vlees fungeren als een natuurlijk alternatief voor ingrediënten zoals natriumtripolyfosfaat, waardoor de nadelige invloed op de productintegriteit wordt verminderd. Gezien de sterke toename van dit soort vervangingsformules, zou de wereldmarkt vanaf 2019 en 2028 in een snel tempo moeten blijven groeien.

De toename van aandoeningen zoals kanker, allergieën, diabetes en cardiovasculaire aandoeningen heeft de bevolking ertoe aangezet om steeds vaker te kiezen voor een gezonde levensstijl. Hierbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, biologische en gezonde ingrediënten. Gezien de toename van gezondheidsproblemen, gebruiken voedselontwikkelaars natuurlijke emulgatorextracten, die een groot oppervlak hebben waarmee ze olie en water kunnen trekken. Bovendien hebben de vezelachtige samenstellingen hydrofiele en lipofiele uiteinden die helpen vocht en olie naar de matrix te trekken, waardoor ze verder aan elkaar binden. Dit zal de komende jaren een belangrijke groeibooster zijn voor de wereldwijde industrie.

Rapport Sample@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10762 downloaden

Belangrijkste spelers:

De belangrijkste ontwikkelaars van citrusvezels zijn CP Kelco Inc (Verenigde Staten), Herbafoods Ingredients GmbH (Duitsland), Nans Products (India), FUYAN PHARM Inc. (China), Fiberstar Inc (Verenigde Staten), Cifal Herbal Private Ltd (India), Golden Health (China), Lemont (China), Ceamsa (Spanje), Florida Food Products, Inc. (Verenigde Staten) en anderen.

Marktsegmentatie:

Enkele van de belangrijkste toepassingen van citrusvezels zijn persoonlijke verzorging, voedsel en dranken en meer. Op voedsel en dranken gebaseerde segmenten kunnen vleesvervangers, zuivel en bevroren desserts, bakkerij en zoetwaren, vleesproducten, dranken en andere zijn. Het segment voedingsmiddelen en dranken zal dominant blijven gedurende de evaluatietijdlijn en ook het hoogste groeipercentage behalen. Aan de andere kant zou het segment persoonlijke verzorging de komende jaren in een behoorlijk tempo moeten blijven stijgen. Grote fabrikanten ontwikkelen geleidelijk cosmetica op basis van pectine. In de komende jaren zouden zowel persoonlijke verzorgingsproducten als cosmetica doordrenkt met natuurlijke ingrediënten een aanzienlijke vraag moeten registreren.

Blader door de volledige Report@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/citrus-fiber-market-10762

Regionale vooruitzichten:

De Noord-Amerikaanse markt voor citrusvezels krijgt maximale tractie, gezien de uitgebreide consumentenbasis en de sterke aanwezigheid van gerenommeerde bedrijven in de regio. Aanzienlijke discretionaire consumenteninkomens, samen met hun hoge uitgaven aan biologische en plantaardige producten en zuivelalternatieven, zouden de omvang van de citrusvezelmarkt in de daaropvolgende jaren moeten vergroten. De toenemende vraag naar verpakt gemaksvoedsel zal de marktvraag verder aanjagen.

Europa zal een andere formidabele markt voor citrusvezels zijn, gezien de gemakkelijke beschikbaarheid van deze producten, het grote aantal cafés en restaurants en de bloeiende hotelindustrie. Landen als Frankrijk, Duitsland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Italië zullen de komende jaren de Europese markt aanvoeren.

Azië-Pacific zal de komende jaren de snelst ontwikkelende markt zijn, gedreven door de evoluerende levensstijl van de consumenten, in lijn met de stijgende koopkracht en het toenemende gezondheidsbewustzijn bij mensen. Een stijgend aantal gezondheidsbewuste consumenten, vooral onder de Gen Z-bevolking en millennials in de regio, zou de marktwaarde versterken.

Ontwikkelingen in de industrie:

mei 2021

Fiberstar Inc., de gerenommeerde ontwikkelaar van hoogwaardige citrusvezels, heeft methylcellulosevrije oplossingen gelanceerd om clean label vleesvervangers te ontwikkelen. De nieuwe Citri-Fi TX20 texturizing citrusvezel kan worden gebruikt met bepaalde plantaardige eiwitten, waaronder aardappel en koolzaad, voor de productie van methylcellulosevrije vleesanalogen. De methylcellulosevrije oplossingen zijn clean label en deEtiketteringsopties zijn citrusvezel, citrusmeel of gedroogde citruspulp.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de voedingsmiddelen-, dranken- en voedingsindustrie, door Market Research Future:

Zuivelingrediënten markt per type (melkpoeder, wei-ingrediënten, eiwitingrediënten, lactose), toepassing (zuivel & Bevroren desserts, Bakkerij & Zoetwaren, Gemaksvoeding, Babyvoeding, Sport & Klinische voeding) en regio – Prognose tot 2030

Fruit Azijn Markt Informatie – per bron (bessen, citrusvruchten, steenvruchten, meloenen, pomes, tropisch fruit), per vorm (vloeibaar en gel), per toepassing (voedsel, dranken, cosmetica en persoonlijke verzorging en andere), per distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet op winkels gebaseerd) en regio – voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldberoemd marktonderzoeksbureau dat een breed scala aan diensten aanbiedt, compleet met nauwkeurige en nauwkeurige analyse over diverse markten, deelmarkten en doelconsumenten. Onze aanpak is een combinatie van uitgebreide informatie en meerdere databronnen die helpen om de klant een uitputtend inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, naast toekomstige gebeurtenissen en welke maatregelen en beslissingen op basis daarvan moeten worden genomen.

Ons snel opkomende marktonderzoeksbureau is gewapend met een bedreven onderzoeksanalistenteam dat zich richt op het verzamelen van nuttige gegevens en analyses in termen van economische en technologische vooruitgang. Onze bekwame analisten voeren industriële bezoeken uit in een poging om betrouwbare en nauwkeurige informatie van gevestigde marktdeelnemers te verkrijgen. Een van onze belangrijkste doelstellingen is om de klant goed op de hoogte te houden van alle lucratieve kansen en uitdagingen rond verschillende wereldwijde markten. Wij bieden stapsgewijze begeleiding aan onze klanten, door middel van consulting en strategische diensten, waardoor zij tot een praktische en effectieve beslissing kunnen komen.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5e verdieping,
New York, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071
E-mailadres: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com/

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor,
New York, New York 10013
United States of America
+1 628 258 0071
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com/
Keywords:  Citrus Fiber Market,Citrus Fiber Market Share,Citrus Fiber Market Size,Citrus Fiber Market Trends,Citrus Fiber Market Anlaysis,Citrus Fiber Market Overview,Citrus Fiber Market Insights